SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)
Raspunsuri - Pagina 21
paticut spune:
Bravo oana - refacere rapida, bebe mancacios si necolicos.
sa fie intr-un ceas bun Oana Draga! 
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
36+ cu 
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Mesaj de la Oana G " Am nascut la ora 17.00, bebe are in jur de 3 kg,inca nu stiu amanunte doar ca este frumos si sanatos. Astept sa ma mute in salaon. Va pup si multumesc pentru sustinere. ![]() ![]() BRAVO, OANA G! Bine ai venit bebe de Oana G!![]() ![]() ![]() uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
Felicitari Oana G!!! Bun venit bebe, sa fii sanatos, mancacios si necolicos!!!
Donna
38+ cu
Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta!
Mari-Mariuk spune:
Ce ma bucur cand aud ca se nasc bebicii

!!! Mai ales cand totul se intampla la ,,gashca''si asteptam mesajele, dam refresh paginii sa vedem daca a mai aparut ceva sau ba...eu asta fac mai mult de juma de zi, seara e mai dificil pentru ca vine sotul acasa si e randul lui la calculator, dar cum prind putin scaunul liber, imi adjudec locul pentru 5 minute sa citesc repede ce mai e nou (chiar de nu scriu mereu).
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
paticut spune:
Donna imi pare rau ca treci si tu prin asa ceva cu sotul...eu chiar credeam ca numai femei fericite, rasfatate, si protejate is prin odiseea noastra!! noi sa fim sanatoase! 

zozela??? ne schimbi si noua diaper-ul?? am ajuns la 21 pagini...sau Aniast?/ care apropos ce mai faci duamna?? ca pana vine anutza.. mai dureaza putin..
eu va spun noapte buna , a fost o zi frumoasa, cu surprize multe si placute..ma retrag langa puiul meu .. poate apuc si eu sa dorm putin.. ca de atatea drumuri la baie cred ca o sa aleg sa dorm pe buda!

pupici pe burtici!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
36+ cu 
alina.clau spune:
| citat din mesajul lui alina.clau Fetelor,ma ajutati si pe mine? Cum pot vedea si pozele cu mamici?Eu cand intru pe contul de picasa vad doar bebeii... ![]() ![]() merci! alina 37+ ,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007) POZE cu Andruta |
Chiar nu ma ajuta nimeni????

alina
37+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Mari-Mariuk spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.clau
Chiar nu ma ajuta nimeni???? ![]() ![]() alina 37+ ,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007) POZE cu Andruta |
Te-as ajuta cu cea mai mare placere, dar eu am salvata pagina cu retinerea parolei, iar parola s-a schimbat si nu o mai tin minte si nici la PM nu o mai am...
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
nadiutapm spune:
| citat din mesajul lui Clabuc Nadiuta, Laura e o fetita superba. Nu ma mai saturam sa o vad, tot derulam pozele inainte si inapoi. Sa fiti sanatosi cu toii! Acum chiar imi doresc sa nasc maine.Klarisse, La multi ani fericiti impreuna! ![]() LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40 Poza preferata Clarinda |
mercik Laura, sa vezi ce mare o sa ti se para Clarinda pe langa puiul mic care va veni.
nadiutapm spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.clau
Alina, ai PM Chiar nu ma ajuta nimeni???? ![]() ![]() alina 37+ ,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007) POZE cu Andruta |

tanamera spune:
Oana G. felicitari mamico

!!!
Nadiuta acum am gasit si admirat pozele cu printesele tale
.
Paticut felicitari
pentru numele ales.
36+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

uta28 este
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si