SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)
Raspunsuri - Pagina 19
Alina_feier spune:
Dupa un pui mic mic de somn ma duc la baie si ce sa vezi tocmai am eliminat o parte din dop si continua sa se elimine.....asta e semn bun oare mai prind miercurea viitoare cand ne intalnim cu dl. dr![]()
Alina
39+ cu
Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
anna_ivan spune:
inca 2 beblusi pe lista si inca 2 care se pregatesc

felcitari inbox, si viovio

hai Oana

hai Alina

mari mariuk eu cred ca tu ai facut liposuctie nu se poate sa arati atat de bine dupa doar o luna de la nastere

37+ poze
AMR 4 zile
anna_ivan spune:
fetele care au trecut prin cezariana cu cat timp inainte de operatie ati mancat ultima oara, ca eu trebuie sa fiu la spital pe la 12-13 si probabil ma opereaza pe la 3 dar pot manca si eu dimineata pe la 7???
37+ poze
AMR 4 zile
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Mesaj de la Viovio: "am nascut. suntem bine amandoi, bebe are 3530gr si este foarte galagios. pupici." Felicitari Viovio!!! Bun venit bebe galagios! Donna 38+ cu Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta! |
Felicitari! Sa va traiasca!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alina.clau spune:
Fetelor,ma ajutati si pe mine?
Cum pot vedea si pozele cu mamici?Eu cand intru pe contul de picasa vad doar bebeii...

merci!
alina
37+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Clabuc spune:
FELICITARI INBOX!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE MIRCEA!!! Asteptam poze si povestea nasterii puiului vostru. 
HAI OANA!!!
Dar cred ca deja ai nascut si iti tii puiul in brate.
HAI ALINA!!! 
Nadiuta, Laura e o fetita superba. Nu ma mai saturam sa o vad, tot derulam pozele inainte si inapoi. Sa fiti sanatosi cu toii!
Acum chiar imi doresc sa nasc maine.
Klarisse, La multi ani fericiti impreuna! 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
paticut spune:
petrecere frumoasa si la multi ani Klarisse. sa fiti sanatosi si intelepti si sa va iubiti toaaaata viata.
Tanamera - m-am gandit la Dimitrie Stefan. (are DPN de Sf. Dimitrie) iar stef imi place mie muult de tot.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
36+ cu 
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui inbox Buna fetelor! Sambata 25 septembrie 2010, ora 8.00 se nastea Mircea , prin cezariana , apgar 9, 3.400kg, 52 cm, saptamana 36 de sarcina. A fost totul atat d erapid ca nu-mi vine sa cred, noi programasem cezariana pe 15 octombrie... suntem bine, acum am ajuns acasa, nu am avut cum sa va anunt in ziua respectiva ce am facut! O zi buna! Revin, merg la bebe! mamica de printesa Maria si 35+ ![]() |
Felicitari mamico! Daca sunteti acasa inseamna ca totul a decurs bine! Asteptam pozici! Refacere rapida!

Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui paticut m-am gandit la Dimitrie Stefan. (are DPN de Sf. Dimitrie) iar stef imi place mie muult de tot. paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 36+ cu ![]() |
E un nume frumos!

Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui Alina_feier Dupa un pui mic mic de somn ma duc la baie si ce sa vezi tocmai am eliminat o parte din dop si continua sa se elimine.....asta e semn bun oare mai prind miercurea viitoare cand ne intalnim cu dl. dr Alina 39+ cu Daria Elenahttp://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png |
Stam asa "destupate"Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T