SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)
Raspunsuri - Pagina 11
donna79 spune:
Fulguta felicitari pt vestile bune! Cand zici nastere naturala adica 100% naturala sau te gandesti la epidurala? Si noi tot joi mergem in vizita la d-na dr, desigur, daca nu ia galuscutul alta decizie intre timp (ceea ce nu m-ar deranja
)
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
AMR 9 zile. Doamne ajuta!
Klarisse spune:
VIOVIO felicitari!! Sa te recuperezi repede si sa ai un bebe cuminte si papacios!!

Acum au plecat musafirii mei.
Mari da, gestul a fost foarte frumos, acum chiar ma bucur ca au trecut pe aici, mai ales ca fiind din alt oras nu ne vedem decat destul de rar.
Klarisse
graviduta 38+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 zile pana la marea intalnire
Clabuc spune:
FELICITARI VIOVIO!!!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Eveline ... stateam cu ochii cat cepele pe telefon, Vio si cu mine avem aceeasi dr. Abia astept detalii de la ea. De dimineata era asa emotionataaa...Ce face arsura de pe burtica? Donna 38+ cu Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta! |
O...arsura aia...a facut o pojghita subtire, subtire, macar nu mai e carne vie. Am mai citit pe net si cica e de gradul III daca ajunge la carne... Arata tot ca naiba dar macar nu pare a se infecta sau altceva...
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
ghiocela13 spune:
Fetelor, salutare si de la noi pe ziua de azi!
Eu iarasi ma prezint impuscata in freza. Nu mai rezist. Sunt terminata cu somnul si din cauza oboselii si lipsei de odihna vad totul gri si in ceata!
Noaptea se instaleaza chinul. Orice mananc imi vine inapoi pe gat. dar intr-un hal...de zici ca am acid sulfuric
. Azi noapte a fost si mai grav: mi-a venit inapoi si Rennie pe care-l luasem sa ma ajute.
Barbata-miu nu mai doarme cu mine ca am hotarat ca macar unul din noi sa fie odihnit in caz ca se inatampla ceva. Cu toate astea tot ma oftic cand vad ca se duce in alta camera si ma lasa singura.
Copilul saracul e in prezentatie transversala. am inteles ca e cea mai nasoala pozitie. cand ma intorc pe dreapta incepe sa se zvarcoleasca si atunci am senzatia ca-i strivesc capul si ma intorc repede pe stanga cand, evident, incepe sa dea din picioare si iarasi ma rasucesc de nu mai stiu de capul meu pana dimineata!!!
Fetelor am o intrebare, dar sa nu radeti de mine: credeti ca as putea sa-i fac rau copilului in cazul in care adorm (ca sunt terminata!) si nu mai stiu de capul meu si ma rasucesc gramada ca o vaca pe copil? Ca nu mai stiu in ce pozitie sa stau!!!
Ghiocela
38+
cu Irina Maria
donna79 spune:
| citat din mesajul lui eveline O...arsura aia...a facut o pojghita subtire, subtire, macar nu mai e carne vie. Am mai citit pe net si cica e de gradul III daca ajunge la carne... Arata tot ca naiba dar macar nu pare a se infecta sau altceva... 39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Sper sa se vindece de tot pana la cezariana!Donna
38+ cu
Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta!
maitreyi spune:
mari, eveline, clabuc
suntem o familie binecuvintata 
felicitari viovio pt bebelusul cu glas dulce 
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
donna79 spune:
Ghiocela, dormi linistita, bebelina e inconjurata de lichid amniotic! nu ai cum s-o strivesti. Se spune ca acum trebuie sa ne facem plinul de somn ca mai apoi... nu te mai agita ca te gaseste nasterea deja obosita 
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
AMR 9 zile. Doamne ajuta!
fulguta28 spune:
Eiii, inca nu sunt eu hotarata daca am sa apelez la epidurala, dar cu siguranta nu vreau sa ma gandesc la o nastere prin cezariana.
Fulgusoara mea mi-a promis ca nu-mi face suprize pana pe 7 oct, mai ales ca d-na dr. este plecata din Bucuresti.
Donna, sper din tot sufletul sa vina galuscul tau atunci cand iti doresti si sa ai parte de o nastere usoara si o experienta placuta.
| citat din mesajul lui donna79 Fulguta felicitari pt vestile bune! Cand zici nastere naturala adica 100% naturala sau te gandesti la epidurala? Si noi tot joi mergem in vizita la d-na dr, desigur, daca nu ia galuscutul alta decizie intre timp (ceea ce nu m-ar deranja Donna 38+ cu Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta! |
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s ------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
Klarisse spune:
Ghiocela nu cred ca ai cum sa ii faci rau lui bebe ca el este protejat acolo in burtica de saculet+lichid.

Klarisse
graviduta 38+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 zile pana la marea intalnire