SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)
Raspunsuri - Pagina 12
fulguta28 spune:
VIOVIO, felicitari pentru bebe! 
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
zozela spune:
Da,LAly,au nascut la acelasi spital,la distanta de juma de ora,o ora!!
Donna,cred ca ne rugam noi de ei sa vie,acum
Bravo-felicitari pentru vestile bune!
eve,te pregatesti?!![]()
Alynta,ce grasunica dulcica aveti!
Si..nici cu flacaii nu mi-e rusine!
Klari,eu iti doresc sa ramai ZEN,fara nicio umbra de emotie!!
Da mai Nusha,ne-a facut-o Nerantula!!
Mari,sper sa scapati cat mai usor cu colicii!
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi daca dupa o ora jumate de la masa cu 120 ml tzatza lui ii e foame io ci sa inteleg? |
mancaul mic!
uta,felicitari pentru vestile bune!!

ghio,dormi linistita-BB are waterbag-urile lui pe-acolo si-i bine protejat!

pati,noi avem DPN-ul la o zi distanta!

Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
ghiocela13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Mesaj de la Viovio: "am nascut. suntem bine amandoi, bebe are 3530gr si este foarte galagios. pupici." Felicitari Viovio!!! Bun venit bebe galagios! Donna 38+ cu Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta! |
URAAAAAAA!!!! FELICITAAAAARII

VI-O! VI-O! VI-O!

Valeuuu, se pare ca nu mai lasam lautarii sa plece azi acasa!!!

Ghiocela
38+
cu Irina Maria
Klarisse spune:
Zoze sarumanutza
..sper din inima si eu sa fiu zen pana apare Matei si am sa-l vad. Din acel moment imi dau voie sa fiu emotionata, fericita, plangacioasa..etc..![]()

Klarisse
graviduta 38+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 zile pana la marea intalnire
eveline spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ghiocela13
URAAAAAAA!!!! FELICITAAAAARII ![]() VI-O! VI-O! VI-O!![]() ![]() Valeuuu, se pare ca nu mai lasam lautarii sa plece azi acasa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ghiocela 38+ cu Irina Maria |
Nu-i lasam, azi e petrecere mare! Din cate am priceput eu ii tinem si pentru OANA.... sper sa ne dea de veste!
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
donna79 spune:
Acum ceva timp ne intrebam ce-i cu Bebecris... s-a aflat ceva? avem oare un nr de tel?
Si am vazut ca mai constata cineva ca avem multe fete in lista carora le-a trecut DPN-ul dar nu avem vesti de la ele. Am vazut la o odisee anterioara ca dupa ce trecea DPN-ul, fetele care nu dadusera de stire erau trecute la o categorie scrisa mai micut cu titlul "asteptam vesti de la...". Vreti sa facem si noi la fel? uneori e greu de urmarit listuta. Acum, mie imi vin idei dar daca nu vreti.. pls, nu dati cu rosii ![]()
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
AMR 9 zile. Doamne ajuta!
eveline spune:
ZOZELA - ma pregatesc, imi fac manichiura, nu se cade sa ma vada baietul neingrijita![]()
DONNA - cred ca asa o sa "se faca" o listuta - se apuca ZOZE de ea din cate am inteles

39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
maitreyi spune:
zoze incerc maica sa cresc productia da' sa videm ce-o iesi...foame tot nu imi e
mai beau si eu cate ceva da se pare ca not enough...ca si completare ii dadeam pana acu nan da' milumilu' mi se pare mai bun asa ca acu facem trecerea pe milumil. ei, daca nan manca 120, milumil ii ajunge 80. e de bine, nu? ![]()
baby se joaca cu lego langa mine. a venit sa ii desfac un avionj facut dimineata pt ca ea " a pot, u siu"
(nu pot, nu stiu - cuvintele cel mai des folosite
pe langa "mami tai, mai opa" = mami stai, mami hopa)
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
fulguta28 spune:
Fetelor, vesti de la Oana G: "Dilatatie 2-3, astept epidurala. Va pup si va multumesc pentru grija"
Sa scoatem motatele!!!

HAI, OANA G.! NASTERE USOARA!

uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!