SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)
Raspunsuri - Pagina 10
fulguta28 spune:
Ce-i voiosia asta aici?!
Chichi, bravos mamita! Bebe Toma, bine ai venit!
Nerantula, te tii de surprize?! Bebe Cezara, bine ai venit!
Noi ne-am intors acum de la doftor. 2900 grame, bine mersi la garsoniera si avem toate sansele sa ne nastem natural. Doamne ajuta! Joia viitoare mai mergem sa-i facem doamnei doctor inca o vizita, ca ne place de ea.
Oana G., scoatem ori ba motatele?
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
eveline spune:
FULGUTA - felicitari pentru vestile bune!
MAI3 - pozele tare imi transmit ca sunteti o familie implinita si fericita...super faine.! Un pupic pentru bolfi, iti vine sa-l ciupesti asa e de scump
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
Clabuc spune:
M-a apucat harnicia (iar): am dat cu aspiratorul in toata casa, o sa sterg si praful si cred ca o sa dau si cu somoiogul. Poate trag si o repriza de somn.
Mari, Clarinda se acomodeaza ea incet-incet. Dimineata e mai greu, dar cand merge mama la 12 s-o ia se desprinde destul de greu de copii. A invatat zilele saptamanii, doar o auzeam insirandu-le si am crezut ca mi se pare si cand am rugat-o sa mi le spuna, le-a zis corect pe toate. S-a intalnit mama cu o vecina care o intreaba pe Clari cand vine Sabrina si ea raspunde: "maine". Sper sa le nimereasca ea, ca eu la capitolul asta stau foarte prost.
Botosel, tu cand mai mergi la dr tau, la Polizu? Sa-mi spui si mie ce mai spune. Ti-am zis ca pana nasc te stresez cu asta.
Daca nu se intampla nimic pana luni (4 oct) o sa-mi sun si eu doctorul sa vad el ce zice.
Alynta, multumesc. Esti o scumpa.
Am vazut cele mai recente poze cu Mari. E asa scumpica. Ce rasfatata o sa mai fie, mai ales de catre fratiorii ei. Am vazut ce se relaxeaza ea la baita ...
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
alynta27 spune:
Clabuc multumesc!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Clabuc spune:
Am vazut si pozele lui Maitrey: e tare dulce Bpgdan. Si baby e asa de dragalasa ... Sa-ti traiasca minunile de la Doamne-Doamne (ce mi-au placut si "etichetele" pozelor ... iar ma iau emotiile)! 
Si Irina Alexandra e asa o finuta, iti vine s-o pupi in continuu. Luy, sa va traiasca!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
donna79 spune:
Mesaj de la Viovio:
"am nascut. suntem bine amandoi, bebe are 3530gr si este foarte galagios. pupici."
Felicitari Viovio!!! Bun venit bebe galagios!
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
AMR 9 zile. Doamne ajuta!
eveline spune:
Tocmai ce primisem si eu vestea
.
FELICITARI VIOVIO, SA VA TRAIASCA PUIUTUL! REFACERE USOARA!
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
botosel452 spune:
Clabuc, maine il voi suna pe dr sa imi spuna daca duminica (atunci cand vrea sa ma cheme la el) este de garda sau nu. Deci, cred ca oricum va fi zilele astea.
Stai linistita, ca nu ma stresezi. Cu siguranta nu e deloc placut ca aproape 9 luni sa te ingrijeasca un dr., sa iti spui toate sperantele in el, iar in ultima luna...sa se intample ceea ce se intampla acum.
Cu Dumnezeu inainte. Ai vazut ca fetele care au nascut la Filantropia nu aveau o parere proasta despre maternitate 

Valentina
38+ 
donna79 spune:
Eveline
... stateam cu ochii cat cepele pe telefon, Vio si cu mine avem aceeasi dr. Abia astept detalii de la ea. De dimineata era asa emotionataaa...
Ce face arsura de pe burtica?
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
AMR 9 zile. Doamne ajuta!
zozela spune:
Doamne,se naste pe banda rulanta aici!
N-are omu' timp sa ia o gura de aer!![]()
Bravo Vio! Felicitari!!
Bun venit bebelusului nou-nout!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!