SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

FELICITARI CHICHI! BUN VENIT TOMA!
FELICITARI NERANTULA! BUN VENIT CEZARA!
HAI VIOVIO!
HAI OANA!

Buna ziua si de la noi, putin chiauni de somn, deoarece bebe a avut chef de joaca mare parte a timpului, si doar dimineata a facut putin scandal de a plans, dar oricum nu am dormit cat as fi vrut.

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Mari, intr-adevar, este asa cum zice si Clabuc, nu s-a deschis Polizu (sigur am fi aflat din presa daca se intampla acest lucru)...Mie dr mi-a spus ca s-ar deschide pe 4 oct., si daca e sa o faca, e posibil ca totusi sa fie inca santier in spital (ceea ce nu m-ar mira), adica sa fie o deschidere de ochii lumii...

Valentina38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Mari, nu s-a deschis Polizu, adica nu cred. Mi-a spus Botosel ca s-ar deschide luni, pe 4, potrivit medicului ei, dar nu prea cred. Merg la Filantropia la Dr. Stelian Pana, medic recomandat de dr meu de la Polizu. La cum vad ca nasc fetele pe banda rulanta si mai ales cand pozele cu bebeii nostri scumpi, mi-as dori si eu ca maine sa fie marea noastra intalnire, dar va anunt eu cum stau lucrurile. Voi cum mai sunteti, ce face fetele?

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

[/quote]

Fetele sunt bine, Teodora maine ar trebui sa mearga la gradi, dar cred ca o trimit incepand de luni, iar Anca doarme acum. Din pacate o cam supara colicile (ne mai tratam cu Infacol, are ceva efect) si se chinuie, insa e tare curajoasa, nu e foarte plangacioasa. Ii place foarte mult la baita, ar sta in apa si o ora, daca ar fi dupa ea

Clarinda cum mai e cu gradi, s-a acomodat ? Eu tot nu am ajuns sa vad restaurantul, sper sa ajung pana la eveniment. Saptamana viitoare mergem cu Anca sa ii facem eco de sold, nu sunt suspiciuni ca ar fi vreo problema, dar dr noastra e mai precauta, asa mi-a recomandat si la Teodora. Poate la intoarcere ne oprim si la hotel.
Tin pumnii pentru maine, o sa fie bine

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Klarise, e bine daca socrilor le pasa de tine si vin sa iti fie alaturi. Mai sunt si oameni de acest fel pe lume(si o includ pe soacra-mea in spusele mele), oameni carora le pasa macar putin, iar putinul acela in anumite momente face minuni.
Acum, sa vin cu laude la adresa soacrei, daca tot sunt la acest subiect: daca nu era ea, lesinam de foame prin spital cand am nascut, ca al meu sot nu se prea baga la bucatarie, sau as fi dat faliment cumparand mancare gata gatita (e un magazin in incinta spitalului unde se aduce asa ceva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

daca dupa o ora jumate de la masa cu 120 ml tzatza lui ii e foame io ci sa inteleg?

am mai pus si noi pozici la bebelusi

be_one ce seamana pustii intre ei

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Mari, intr-adevar, este asa cum zice si Clabuc, nu s-a deschis Polizu (sigur am fi aflat din presa daca se intampla acest lucru)...Mie dr mi-a spus ca s-ar deschide pe 4 oct., si daca e sa o faca, e posibil ca totusi sa fie inca santier in spital (ceea ce nu m-ar mira), adica sa fie o deschidere de ochii lumii...

Valentina38+

Valentina, tu sigur o sa poti naste la Polizu, ar fi bine ca macar una dintre noi sa nasca acolo, sa vedem ce au renovat. Oricum, oriunde ai naste, va fi bine atat pentru tine cat si pentru bebelusa

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Valentina38+

Valentina, tu sigur o sa poti naste la Polizu, ar fi bine ca macar una dintre noi sa nasca acolo, sa vedem ce au renovat. Oricum, oriunde ai naste, va fi bine atat pentru tine cat si pentru bebelusa

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
poze noi
Teodora 2 ani+

Sa te auda DD
Sper sa fie bine, pentru toata lumea

Valentina38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mari.... o pt soacra ta! Eu n-am norocul asta...
Luy...bun venit acasa!
Clabuc....bine ai ajuns la 40! Sa nu stai mult aici!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Mai3, vazut pozici noi. Ai un mare ajutor la impins carutul, super asa!
Alynta, ma inteleg mai bine cu soacra decat cu sotul, iar ea a spus ca de vrea sa isi vada feciorul fericit, trebuie sa isi iubeasca nora (ce noroc pe capul meu ca sunt singura nora, ca mai are 3 gineri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

bun venit bebe TOMA
Bun venit bebe CEZARA

37+ poze
AMR 4 zile

Mergi la inceput