FIV - dr. LAURA DRACEA - 8

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

multumesc amzulica
o intrebam pe flyhigher77 de preturi ca am vazut ca ea a facut de curand

referitor la prima consultatie, chiar costa 130 euro? iar urmatoarele costa mai putin, ca nu inteleg
ma scuzati ca pun atatea intrebari

amzulica am vazut ca ai scris "Si apoi d-na dr. nu face monitorizare, monitorizarea ti-o face dr. cu care nasti", nu am inteles ce ai vrut sa spui, sa inteleg ca monitorizarile nu le faci cu d-na dr. Dracea?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

din baremul de analize care sunt obligatorii la femeii presupun ca pana la F, si la barbatii cred ca tot la fel pentru prima vizita
pentru cele din iasi, unde ati mai facut analizele inafara de synevo am inceput sa am dubii in privinta lor am facut la ei spermogram sotului si i-au iesit 87 mil de gigei, in iulie tot la ei analizele facute erau 22 mil, la 2 saptamani dupa ce am facut analizele la synevo cand i-au iesit 87 mil la omini unde am facut IA i-au iesit 15 mil si bagasem timp de 2 sapt in el ZN, Omega seleniu
dacam merg in ianuarie la domana doc cam la cat timp dureaza pana sa fac fiv ul,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria81

multumesc amzulica
o intrebam pe flyhigher77 de preturi ca am vazut ca ea a facut de curand

referitor la prima consultatie, chiar costa 130 euro? iar urmatoarele costa mai putin, ca nu inteleg
ma scuzati ca pun atatea intrebari

amzulica am vazut ca ai scris "Si apoi d-na dr. nu face monitorizare, monitorizarea ti-o face dr. cu care nasti", nu am inteles ce ai vrut sa spui, sa inteleg ca monitorizarile nu le faci cu d-na dr. Dracea?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit

Buna, preturile de pe prima pagina sunt corecte, la mine au fost mai multe costuri pentru ca sotul meu a facut biopsie testiculara, plus ca am avut si ICSI, asa ca uita-te pe prima pagina si aduna acolo.
Cred ca un FIV simplu cu blastocisti ajunge undeva la 2700 euro (tarifele de la punctele 1),2)a,e), daca mai ai si ceva de congelat mai pui 400 euro congelarea in primul an.
La asta adaugi vreo 460 euro tratamentul.
130 euro e consultatia initiala include intocmirea dosarului pentru FIV, care presupune discutii preliminare referitoare la procedura, costuri, optiuni. Nu se mai platesc alte consultatii ulterior, ecografii sau analize de sange, se platesc doar culturile din col, in caz ca cele pe care le ai si-au pierdut valabilitatea de 6 luni, dar recoltarea lor se face gratuit.
Sper ca ti-am fost de folos, daca mai ai intrebari nu ezita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

din baremul de analize care sunt obligatorii la femeii presupun ca pana la F, si la barbatii cred ca tot la fel pentru prima vizita
pentru cele din iasi, unde ati mai facut analizele inafara de synevo am inceput sa am dubii in privinta lor am facut la ei spermogram sotului si i-au iesit 87 mil de gigei, in iulie tot la ei analizele facute erau 22 mil, la 2 saptamani dupa ce am facut analizele la synevo cand i-au iesit 87 mil la omini unde am facut IA i-au iesit 15 mil si bagasem timp de 2 sapt in el ZN, Omega seleniu
dacam merg in ianuarie la domana doc cam la cat timp dureaza pana sa fac fiv ul,

Ai nevoie si de analiza f-1 histerosalpingografie sau histeroscopie. Mie mi-au cerut-o pe prima.
Daca o faci si pe asta si ai si celelalte analize, in ziua 21 a ciclului (ziua 1 e prima zi de sangerare) incepe tratamentul FIV.
Asa ca prima vizita la Gynera ar fi ideala sa fie in saptamana de dupa menstruatie, pentru intocmire dosar,ecografie si schema de tratament.In principiu, daca sunteti hotarati, intr-o luna ati rezolvat cazul.
Bafta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria81

3 IA, FIV 1 nereusit

Amzulica a spus ca dr Dracea se ocupa strict de procedurile FIV, dar nu monitorizeaza sarcini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

eu am facut o histeroscopie anul asta in ianuarie, am avut un polip de un cm pe endometru, nu stiu daca ar trebui sa o mai facu oricum am facut-o in spital in iasi, ca la particular nu se face si drept sa spun nu mai am chef sa intru iar in spital
Histerosalpingografie ai facut-o tot in spital sau ai gasit la particular sa o faci?
oricum cred ca ma apuc de acuma de analize daca ultima spermograma a sotului e adevarata nu prea avem timp de pierdut poate in martie aprilie reusim sa facem fiv -ul
maine sun sa ma programez pentru ianuarie, sper sa aiba loc si pentru noi,
acuma trebuie sa ma hotarasc si la ce laborator sa le fac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

eu am facut o histeroscopie anul asta in ianuarie, am avut un polip de un cm pe endometru, nu stiu daca ar trebui sa o mai facu oricum am facut-o in spital in iasi, ca la particular nu se face si drept sa spun nu mai am chef sa intru iar in spital
Histerosalpingografie ai facut-o tot in spital sau ai gasit la particular sa o faci?
oricum cred ca ma apuc de acuma de analize daca ultima spermograma a sotului e adevarata nu prea avem timp de pierdut poate in martie aprilie reusim sa facem fiv -ul
maine sun sa ma programez pentru ianuarie, sper sa aiba loc si pentru noi,
acuma trebuie sa ma hotarasc si la ce laborator sa le fac

HSG se poate face si in spital si la clinici private, de ex. in Iasi se face la Omini, cu dr Boian de la Cuza Voda. Eu am facut-o la Bucuresti.
Ca sa rezolvi problema spermogramei, o puteti face la Bucuresti cand mergeti in ianuarie, la Gynera, e cel mai sigur asa, scapati de incertitudini! Maine cand suni intreaba si de asta! Cu siguranta vei gasi loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

Fetelor va scriu cu super noutati. Asa cum v-am anuntat vineri, ieri m-a sunat dna dr embrolog Marza si mi-a spus ca din cei 18 s-au fecundat natural, fara a avea nevoie de icsi 12 bucati. Astazi am fost anuntata ca am 8 blastociti A, calitatea unu si restul calitatea 2. Avem motive de bucurie. Dansa era incantata de rezultate. Astept luni ET.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

rectific sunt 8 embrioni calitatea 1 in ziua a 3-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

flyhigher77 multumesc frumos pt raspunsuri
tu monitorizarile le-ai facut cu doamna dr. Dracea?

doinaelena iti tin pumnii, Doamne ajuta sa ai cat mai multi embrioni lipiciosi

3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput