FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
Raspunsuri - Pagina 25
amzulica spune:
bebecord - d-na dr. Dracea a avut mana buna dintotdeauna, si la Giulesti are o multime de copilasi conceputi. Spre rusinea mea n-am reusit sa ajung cu Luca la dansa sa-l vada. Si dl. dr. Damian asteapta sa-l vada ... peste putin timp va incepe Luca insa sa vorbeasca si ii va multumi el personal. 
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
flyhigher77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinaelena78 Dragele mele am avut productie numa numa, adica 18 ovule bune. Iar surpriza a venit de la sotul meu care daca mai astepta putin ma lasa gravida natural. Dna dr Dracea e incantata ca am rezultate peste asteptari. Ramane maine sa vb cu dna embriolog si vedem ce facem miercuri la ET, dar vreau sa o copiez pe Fly, ca ea a fost muza mea. Fly felicitari. Si la mine peste 2 sapt va fi tot asa, nu? Amzu sper sa ai gura pocita si cand te gandesti la mine. Restul fetelor care veti trece prin punctie, sa stiti ca e o bagatela, nimic spactaculos si nu doare, iti revii repede din anestezie. Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune. |
Bravoooooooo! Doamne-ajuta!!! Eu te-astept normal, sa ne spui ca ai blasto superbi! Tinem pumnii stransi!

hellen79 spune:
felicitari la toate noile mamici si multa bafta pentru cele care urmeaza sa fac FIV
eu incerc sa-mi revin dupa prima si singura IA facaut chinuit in IASI,
initial am oscilat sa fac FIV intre DRACEA si Chisinau, dar acum sunt hotarat sa merg la sfarsitul lui ianuarie la doamna doc.
am inteles ca domana doc ne vrea slabe si frumoase asa ca m-am reapucat
de cura si de sport, sper ca pana ajung la ea sa intru in standarde, tinand cont de sarbatorile care urmeaza.
vad ca doc Dracea are mana buna la baietii, multe dintre voi sunte-ti mamicii de nazdravani, la inceput nu concepeam sa nu am fata, acuma nu imi doresc decat un bebe sanatos, daca se poate nu ma supar daca sunt 2,
la noi e problema de infertilitate masculina autoimuna , descoperita dupa un an jumate de mers la doctorii si in care eu am fost bombardata cu tot felul de hormonii
flyhigher77 t
hellen79 spune:
flyhigher77 cred ca e mai bine sa te duci la monitorizare la Bucuresti, daca vrei sa-ti detaliez de ce pot sa-ti scriu PM
Gabi_B spune:
buna dimineata, fetelor! la cafeluta..
Buletinul de stiri zice de ce avem mai mult baietei pe forum, pe aici:
http://www.medwire-news.md/45/89597/ObGyn/IVF_increases_the_chances_of_having_a_boy.html
toate fetele
Gabi+21
placenta previa centrala
amzulica spune:
| citat din mesajul lui hellen79 flyhigher77 cred ca e mai bine sa te duci la monitorizare la Bucuresti, daca vrei sa-ti detaliez de ce pot sa-ti scriu PM |
ooo cum sa vina pana la Bucuresti pentru monitorizare, este mult prea departe. Si apoi d-na dr. nu face monitorizare, monitorizarea ti-o face dr. cu care nasti, iar de nascut e normal ca fiecare fata sa nasca in orasul ei ca nu poti sa stii ce intervine pe parcurs.
Cami
lui
hellen79 spune:
din pacate in provincie este o mare criza de doc ginecologii buni, si incep sa se comporte si in privat cum o fac la stat, dar pe banii mult mai multii,
am fost si la doc in bucuresti si in iasi, mare diferenta din pacate, si macar pana cresc bebei bine cred ca ar trebui monitorizatii in bucuresti
2 sarcini diferite la acceiasi graviduta de fiecare data cu alte probleme in iasi nu i-au dat nici o sansa, nici unul din cei mai multii doc din iasi, si la buc, drept in privat, au venit pe lume 2 copii superbi,
nu sunt fan bucuresti, bucurestenii, dar pentru asa lucruri importante merita drumul
maria81 spune:
buna dimineata fetelor va pup pe toate
in primul rand flyhigher77 as vrea sa te felicit pt bebeii tai
aseara v-am citit pt prima data si am ramas impresionata in primul rand de raspunsul vostru la stimulare si in al 2-lea rand de reusite
va scriu pt ca m-ar interesa si pe mine mai multe informatii despre d-na Laura Dracea, de ex: cum ajung la dansa, cam pe unde este clinica Gynera, am vazut ca dansa are si cabinet personal, credeti ca ar fi mai bine ca prima data sa merg mai intai acolo?
flyhigher77 imi poti spune si mie te rog cat te-a costat doar procedura FIV cu blastocisti?
va multumesc frumos
pupici multi pt gravidute

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit
amzulica spune:
| citat din mesajul lui maria81 buna dimineata fetelor va pup pe toate in primul rand flyhigher77 as vrea sa te felicit pt bebeii tai ![]() aseara v-am citit pt prima data si am ramas impresionata in primul rand de raspunsul vostru la stimulare si in al 2-lea rand de reusite va scriu pt ca m-ar interesa si pe mine mai multe informatii despre d-na Laura Dracea, de ex: cum ajung la dansa, cam pe unde este clinica Gynera, am vazut ca dansa are si cabinet personal, credeti ca ar fi mai bine ca prima data sa merg mai intai acolo? flyhigher77 imi poti spune si mie te rog cat te-a costat doar procedura FIV cu blastocisti? va multumesc frumos pupici multi pt gravidute ![]() ![]() ![]() MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC 3 IA, FIV 1 nereusit |
pe d-na dr. o gasesti numai la clinica Gynera, nu mai lucreaza de ceva timp in spitalul Panait Sarbu si clinica este undeva in zona Pietii Dorobanti (in nordul Bucurestiului). Despre costuri vezi pe prima pagina sau iti spune Fly.
Cami
lui