Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Si noi tot 4 fete... dar si un baiat, ultimul, cel mai mic.
Iar acum e invers eu 3 baieti si soramea un baiat si o fata, deci ca bunici au 4 baieti si o fata.

Stefy, eu am avut la matei tot carut pegperego (paca din acesta ai), e f bun, trainic rezistent, e ok, desi cam greut. DIn cite imi amintesc nu se intinde la orizontala, ci la 15 grade, dar e ok, pt ca bb ocupa doar partea de sus fiind micut...Oricum o paturica mai groasa sub el cit e primavara si mai racoare trebuie pusa..

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

eu din cate am vazut...asta m-a incantat cel mai mult. cu greutatea ai dreptate nu-i f usor(are 9 kg cu carutul pe el)...dar am vazut si mai grele. alea de la chico sunt ceva mai usoare si cele de la mc klaren(sau ceva de genu') sunt cele mai usoare carucioare,dar nu imi plac deloc. cat despre intindere asta se intinde maxim. posibil fiind mai nou. modelul care l-am ales eu a fost scos pe piata anul asta...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Uitasem sa schimb semnatura....14 sapt

Andreea, felicitari si tie pt schimbarea de semnatura...

Ally , 14 bebe

Multumimmmmmmmmm! Azi am facut 18 saptamani, Doamne, Doamne ce repede trece timpul!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

stefy, multumesc iar in legatura cu problema ta cu situl eu cred ca e de la ei ca am patit-o si eu odata.... Incearca sa te log off si log in again.
Imi place numele de Cristina mult, am si eu pe sora mea cea mai mare care se numeste asa

BB on board!!! 14+

si eu tot cristina sunt...cristina stefania...printesa e christina...ca pe bunica ciprioata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki, stefy, pisucmic, svetlana, millie, catank, alina.n

alina06 tu ce mai faci? esti bine, da?

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

ally, da aseara am macat toata saorma si bineinteles ca mi s-a facut rau dupa, adik ma durea stomacul ca am bagat in el mai mult decat putea duce . Mi-a trecut dupa vre-o jumatate de ora, dar a fost asa bunaaaaaaa

azi au venit putin ai mei pe la mine, si au lasat o mizerie in urma . Sunt oamni buni si saritori , dar nu stiu sa pastreze curatenia, tata a intrat peste tot incaltat, vroia sa si fumeze in casa, darl-a trimis afara; iar mama a facut numai dare in bucatarie. M-a ajutat sa spele niste vase si sa rada un morcov, de la chiuveta pleca cu mainel umede, facea numai picaturi de apa, pe care calca tata incaltat si deveneau negre . Tb sa bag iar aspiratorul si mop-ul.

stefy, la ce spui tu carrycot?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

chiar nu stiu cum ii zice in romana...patutul pe roti
http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Pliko+Switch+Modular

Mergi la inceput

mandreeac chiar ca trece repede timpul. dar este bine ca trece ca abia astept sa tin buburuza mica in brate

ti-am zis eu ca n-o sa ai stare la film, ca o sa fie cam incomod pe scaun atata timp. eu nu pot sta intr-un loc prea mult, imediat imi schimb pozitia. bine ca a meritat filmul

Mergi la inceput

stefy carutul ala verde este foarte frumos, arata tare bine si cred ca este si bun.

bb_yasmi eu am zis ce nume vrem sa-i punem la bebelina: Sofia Maria sau Briana Maria. oricum, ne mai gandim. astept sa vina si al meu cu ceva propuneri sa vedem la care ne hotaram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac chiar ca trece repede timpul. dar este bine ca trece ca abia astept sa tin buburuza mica in brate

ti-am zis eu ca n-o sa ai stare la film, ca o sa fie cam incomod pe scaun atata timp. eu nu pot sta intr-un loc prea mult, imediat imi schimb pozitia. bine ca a meritat filmul

Roxy as fi rezitat daca era un film care dura 90-100 de min, dar eu nu am stiut ca acesta dureaza 150. Acum asta este , important e ca a fost bun filmul, ca daca era si vreo porcarie, era tragic.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

ally, da aseara am macat toata saorma si bineinteles ca mi s-a facut rau dupa, adik ma durea stomacul ca am bagat in el mai mult decat putea duce . Mi-a trecut dupa vre-o jumatate de ora, dar a fost asa bunaaaaaaa

azi au venit putin ai mei pe la mine, si au lasat o mizerie in urma . Sunt oamni buni si saritori , dar nu stiu sa pastreze curatenia, tata a intrat peste tot incaltat, vroia sa si fumeze in casa, darl-a trimis afara; iar mama a facut numai dare in bucatarie. M-a ajutat sa spele niste vase si sa rada un morcov, de la chiuveta pleca cu mainel umede, facea numai picaturi de apa, pe care calca tata incaltat si deveneau negre . Tb sa bag iar aspiratorul si mop-ul.

stefy, la ce spui tu carrycot?

Povestea nasterii

Poze

chiar nu stiu cum ii zice in romana...patutul pe roti
http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Pliko+Switch+Modular

Landou , dar de ce vrei sa-ti culci bebelusul in landou si nu in patutul lui? Cel mai bine pt copil este sa se obisnuiasca de la inceput intr-un loc si acolo sa ramana. Caruciorul din link este fff frumos. Singurul incovenient (pentru mine) ar fi manerele. Avem si noi un carucior tip umbrela care are manere la fel si sunt incomode si ma doare si mana cand urc si cobor borduri, trepte...etc Pe asta vrei sa-l iei?
Leagat de patut, eu pe Cristi l-am culcat de la inceput in patutul lui (in care dorme si acum) si nu am avut pb cu el.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

madutza si eu tot in patut vreau sa culc bebelina, de la bun inceput. si eu cred ca cel mai bine este asa.

Mergi la inceput