Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
roxy acum am facut poza mult mai de aproape fata de cea din sapt 18 de asta ti se pare mai mare. diferenta intre poze de la prima sarcina si acum e de 1 sapt, acum sunt in sapt 20 atunci eram in sapt 21. mie mi se pare multtt mai mareee...si parca acum e mai lasata fata de cealalta.
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
bb_yasmi spune:
ce faceti fetelor???? 
ma lasati singura??
si
19+ baietel 
strumphitza spune:
yasmi, eu tocmai ce am terminat de papat si am avut si desert, dupa aia ma intreb de ce am falci
dar ce sa ii faci sora mii daca gateste asa bine? 
ti-am vazut burtica, mie mi se pare mai micuta decat la prima sarcina... sper sa te mentii cu targetul tau, eu nu mai am ce target sa pun, deja am mult prea multe kilograme , sper sa nu mai iau foarte multe de aici inainte, dar stiu sigur ca o sa fiu si mai mareeeeee
deea, ce face domnisoara ta in dimineata asta? s-a dus la scoala sau si-a luat vacanta azi?![]()
viss, imi pare rau de problema ta de ieri, sper ca azi te simti mai bine si nu iti fa ganduri, bebelusii sunt super bine
ti-am mai spus eu si aseara, eu am burta mai mare decat a ta cu 2 bebelushi , dar la mine e multaaa sunculita ![]()
![]()
dorinut@ are o burtica de abia se vede si are si 18 sapt, am ramas cam la dentist ca ma gandeam ca poate are cam 10-12 sapt si de aia nu se vede mai deloc si cand colo ea are 18 sapt, bravo tie ca te mentii si nu ai pus deloc pe tine 
azi trebuie sa ajung iar la euroclinic intre 2-3 dupa amiaza sa vad ce fac, ieri i-au spus sora mii ca s-ar putea ca imaginile sa mai fie undeva print-o arhiva intr-un server sau o sa mi se faca o alta eco la acelasi doctor .
BB on board!!!
14+
simonacip spune:
Lavi, eu de ce nu vad decit o burtica de 20 sapt?
E ca a mea, sa stii..cam asa e si a mea, am sa ma pozez azi cind vin de la sv
Vis, n-au nimic bebicii, e adevarat ca dc ai spasme abdominale poti avea si contractii pt ca muschiul e de aceeasi nastura ...Dar deja e sarcina safe acum, cred ca mai "periculos" ar fi fost spre sfirsitul sarcinii.
Strumpfi, macar te bucuri si tu de conceiul in RO, lasa ca recuperezi tu (vorba vine- in minus) la kg acolo...ca doar ai activitate dupa mitze, nu ca aici...
Rox
fetele
Simona, mami de baieti
David si Matei si
17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank Buna seara burtici! ![]() Nu am intrat cānd am promis fiindca nu am prevazut faptul ca raman fara net in momentul renov#259;rii casei. Spart pereti, tot izolat ca la balamuc, acum sunt cit de cit mai optimista in ceea ce priveste buna desfasurare a renovarii, ...dar am de facut smotru f mult. Ei asta mi-am dorit, asta am. In fine... Am citit din urma, interesanta ideea cu discutia caruciorului, nici eu nu prea stiu ce imi trebuie... sa fie confortabil, si usor, si practic, si, ..si...si Fetele cu experienta poate mai dezbateti problema, avem de invatat de la voi. In legatura cu intilnirea burticilor, am vazut si foto... mandreaac bafta maine la eco!!! Sa fii numai ochi la bebe si urechi la dnul dr. Te asteptam cu vesti f bune! Unde faci eco la spital? maine e vineri, si are dr program la spital? ![]() Mai merge cineva maine la eco? parca nu am mai citit ca ar merge cineva. ok, daca toate merg ca pe roze...va pup, va urez somnic fumos, ....si sa auzim numai de bine! p.s. astazi am implinit 14 s ![]() ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu un suflet 13+ |
Are un cabinet la Floreasca unde e numai vineri, dar vineri dupa-amiaza, ca in rest in fiecare dim e la spital, acolo merg.

Abia astept sa il vad.Am niste emotii. O sa vina si tati si finii nostri sa il vada. Mergem grup mare sa il vedem pe printz.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
madutza_bra spune:
'Neata fetele!
abia ma tin pe picioare, mi-a fost f rau toata noaptea, dar azi nu vreau sa zac, vreau sa fiu cat de cat activa si sa nu las starea asta sa ma tina in pat.
Bag niste muraturi, apoi tb sa merg sa cumpar un mustimetru pt tata, iar dupa amiaza mergem la cumparaturi in Cora.
Maine mergem la cules de vie la mama..bine eu merg sa ma uit, sa ma joc cu Cristi si sa mananc. Am comandat la mama, salata boeuf, sarmale si galusti cu prune .
Simo, mi-a placut faza cu bluzitele ude la baietei
, am avut bluza de schimb dar le-a udat pe amndoua ![]()
yasmi, eu nu vad poza cu burtica din sarcina trecuta. Unde e?
...mai vroiam sa zic multe...dar nu mai stiu ce....revin daca imi amintesc

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
19+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
mandreeac, bafta azi la eco!

viss,
si eu am avut crampe la sarcina cu Cristi> Am avut o perioada in care le aveam de fiecare data cand mergeam la baie, altfel nu se putea
. Dr mi-a spus sa stau linistita. Asa ar tb sa stai si tu, acum bebelusii sunt maricei si nu mai sunt asa usor afectati de orice. Cand mai mergi la eco?

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
19+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
am pus poza din nou. 
alina nu vii la raport cu kg??? esti bine???

si
19+ baietel 
bb_yasmi spune:
eu mi-am pus mancarea la foc...acum imi face cu ochiul un pachet de napo....ding-dang...ce sa fac?? ![]()
il pap normalll.....![]()
![]()
![]()
si pe mine ma doare burta de cat imi suflu nasu'.....deja m-am saturat...la fiecare 2-3 sapt apare cate o raceala....

si
19+ baietel 
mandreeac spune:
Neatza dragele mele burtici!
Multumim, multumim pentru urari, abia astept sa imi vad pruncusorul meu!
Simo si eu ma tot gandesc daca a ramas baietel sau nu, dar tind sa cred ca nu ma insala intuitia mea si e baietzel, nu se schimba el asa cu una cu doua.
Madutza, Strumpphy, Roxy, Yasmi, Deea

.
Viss imi pare tare rau ca nu te-ai simtit bine. Eu nu stiam ca nu ai voie sa te scremi, iertare pentru exprimare, dar uneori iti vine. Am sa bag la cap.
Doamne e asa frig afara , urasc, nu imi place deloc vremea asta.
Azi cred ca ma apuc sa fac curat in dulapul meu de haine, pentru ca, am extrem de multe haine care nu ma mai cuprind, sa le pun bine si sa fac loc altora. Sper sa nu imi treaca cheful.

tuturor.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+