Albinutze de Mai-Iunie[90]Alic, te vrem soferita!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata! Eu am ramas fara voce, asa ca va salut doar in scris . Fetele tot mai tusesc, asa ca ne-am plimbat in vastul nostru apartament intre bucatarie si baie, cu popas la birourile noi din sufragerie, care erau inca in lucru.
Otilia, 2 capacele sunt suficiente si pentru adulti.
Andata, cum sa nu te primim? Mi-a fost dor de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Andata, bine ca ai revenit. Zi-ne de voi.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
A ramas botezul pe 17 oct la ora 13! Imi pare rau ca nu sunteti mai aproape sa veniti sa ne vedeti!
Carla multa sanatate! Spr la treaba!
Andata bine ai revenit!
SoriLea poi tu te plangi ca ai ajutoare de nadejde?!
Aseara il priveam pe Matei si imi imagineam ca maine poimane se face ditamai barbatelul! Poi nu va fi tot timpul copil,nu?!
David a reluat gradi, cum v-am zis, si deja iar tuseste, iar mucos! Matei exploreaza inaltimile in continuare! Azi a dat cu "bila" de birou si a zis "buba"!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna ziua tuturor.
ia ca sunt si io prin zona...azi am fost cu fata la cumparaturi,mi-am mai cumparat ce am nevoie pt curs,acuma doarme dusa...
azi sunt acasa,nu am de mers la curs...deci...relax...cat se poate.
am vz ca mi-a scris careva ,nu mai tin minte cine,ca am citit pe fuga,sa nu raman in urma,sa il mai pun si pe sotul la treaba.tu fete...io ma bucur ca sta cu fata cat lipsesc eu,si ea sta cu el...dar ma cauta prin toata casa,si cand ma vede ca intru pe usa,zice mama mama.ii atata de scumpa.mi-a zis sotul ca intr-o zi i-a scos o pereche de pantaloni de-ai mei din dulap,i-a tras pana langa la nga el si ii arata in timp ce facea cu manuta,semn ca mami ii plecata tai-tai.Doamne cate stiu copii din ziua de azi.
va pe toate si va doresc o zi cat mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

mihaelutza eu ti-am zis sa-l pui sa faca si el ordine, ca tot te plangeai ca faci mereu ordine si el dezordine. Si eu ma bucur cand sta sotul cu Razvan, mai ales ca al meu are un progr ff incarcat, dar asta nu-l scuteste sa faca si el ceva in tinp ce-l supravegheaza pe cel mic. Cum putem noi, pot si ei f bn, doar ca trebuiesc stimulati

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Alynta dc nu-l mai lasi pe David cu gradi, macar pana mai creste putin si Maria. Asa tot timpul o sa-i ai bolnaviori ca el vrea nu vrea o sa aduca acasa fel de fel virusi. Mai bn il lasi la mama ta pe el si il tii pe matei langa tn (e primul an de gradi, nu?)

Acum mi-a adormit nazdravanul. Ce ajutor, ca mai mult ma impiedic de el. Merg sa-mi spal geamurile la balcon cat doarme, ca altfel ma urla intr-una sa stea cu mn acolo si e rece cu geamul deschis.
Mai revin in pauze

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gata si mancarea.. ia sa vad ca ati mai facut

sorilea copiii astia sunt setati pe apasa ma tin bine la anul cand i-oi instala si piscinasopr la sters geamurile
carla tot raciti???multa sanatate
serialbastre dar voi ce mai faceti???
alynta stii ca prima ta intrare de dupa botez va fi cu poze,nu??
mihaelutza draga de easa mai zica cineva ca nu intelg piticii nostri..

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Cris normal!
SoriLea anul trecut mi-au racit ambii in fiecare luna fara sa-i d-au la gradi- incepand din toamna! Asa ca.... Statul lui David la bunica ar fi de ordinul unei saptamani- doua, apoi tot acasa ar sta! Si nu vreau sa piarda "trenul" cu gradinita! La anul ar trebui sa-l d-au in grupa mijlocie, unde locurile nu prea sunt si ma trezesc ca-l da tot in grupa mica! Se decaleaza totul apoi si la scoala ar trebui sa-l d-au la 8 ani si 3 luni! Daca aveam pe cineva in zona cred ca l-as fi dat la program scurt! Dar cum eu si sotul suntem singuri in mod normal, ne adaptam la situatie!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!
tocmai am pus la nani piticutul, care a adormit imediat. era ff obosit ca am stat pe afara o ora si jumatate. a intrat in casa cu nasul si obrajorii rosii, de la frig. parca e rudolf.

alynta, sa intelg ca david si-a instruit bine fratiorul, sa nu se plictisesca singurel acasa, cat e el la gradinita... cat despre kk, matei al meu nu vrea sa stea pe oala, se arcuieste, dar imi spune intotdeauna cand face ceva - kk si pune mana in fata (adica face pipi), kk si pune mana la fundulet (adica face kk), binenteles cu pampersul pe el. ce bunatati ai preparat??
ati vorbit cu preotul?? pe 17 a ramas botezul??

cris, se pare ca bunicile astea s-au vorbit.

andata, te asteptam la povesti cu noi.

Mergi la inceput

Otilia spre deosebire de al meu macar iti zice cand face! Matei nu are nici o taina cu ce e in scutec! Ma hotarasc eu pe meniu! Inca nu am pus nimic pe hartie! Am inceput cu invitatiile! Da pe 17 a ramas!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput