Albinutze de Mai-Iunie[90]Alic, te vrem soferita!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

sori, multumim de cafea. chiar is cu cana in fata. chiar daca a fost frig ieri, a fost si soare, asa ca am profitat si am facut un gratar in curte. matei a mancat zmeura si a batut cu un bat intr-o galeata cu apa. la sfarsit, si eu si el eram cam uzi. fericit, doar matei, eu nu.
te intelg perfect cu treaba. si eu tot cu el agatat de mine fac treaba. am spalat azi 3 masini de rufe, am facut o ciorba cu carne de vita - pt toti ai casei, am facut orez cu multe legume si carne de vita - pt matei, lapte cu melcusori, acu am painea la cuptor si vreau sa curat ceva cartofi pt un piure pt diseara, cat doarme strumful.
gata treaba??

carla, multumesc.
multa sanatate de la noi!!

alynta, as fi venit cu draga inima la botez, daca ar fi fost pe 16. noi atunci mergem in iasi cu arina, la ortodont, la control. totusi, sa nu uiti sa ne pui poze de la botez.
si lui matei, sa treaca buba. parca ar fi matei al meu.
multa sanatate lui david!!

mihaelutza, asa e. si noi ne minunam de cate face matei, fara sa-l fi invatat careva.

cris, ce-ai facut bun??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

piticania sectorista inca doarmeera obosita ca de la 7 era treaza si pana la si jumate cand m-am dat eu jos din pat,ea a stat de vorba cu soricelul si ce si-au povestit,numai ei doi au intels

otilia e bine ca iti arata ce a facut,chiar daca nu sta pe olita.Mai nou nici a mea nu mai are inclinatii budiste pe reductor ci cu 2 secunde inainte sa faca,zice "caca" si isi bate pampersul si trage de el in toate directiile,iar la urma ies si mirosurileeheeee,nu stiu cat si-au vorbit bunicile alstea,dar daca vor sa faca ceva,macar sa fie ok nu toate prostiile care pe ei ii amuzamama,mama,dar si tu te-ai bucatarit bine de tot azi eu am facut o ciorba de fasole cu afumatura pentru noi,cartofi la cuptor cu carnita pentru noi si mai mult pentru kinder,si pandispan pufos pentru sectorici mai mult

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

alynta,

cris, mamaaaaaaaa, ce bunatati ai facut acolo...ce pofta mi-ai facut de un pandispan...daca-ai sti de cand ma pregatesc sa fac si eu unul...nu arunci si aici o bucatica mica, mica???

Mergi la inceput

ba da,va dau si voua ca am facut 2.. am renuntat la retetele lu' bunica si vecinica si am facut coproductie mama/fii-ca si a iesit tare bun

BAZAR

Mergi la inceput

cris, sa inteleg ca si pe tine te ajuta mirunelu la bucatarit?? la mine matei e ff happy cand trebuie sa mestece el in oala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Dragele mele mamici de puisori mici, spuneti-mi va rog, ai vostrii pui au ramas cu semn (floricica) pe brat in urma vaccinului BCG ?
Al meu nu-l are si inteleg ca se reface acel vaccin daca nu a avut nici o reactie la el ?
Sunt in ceata totala si nu stiu cum sa procedez, ce sa fac. Ajutati-ma va rog.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sorina, eu stiu ca nu trebuie neaparat sa ramana semn ca sa se considere ca a prins vaccinul.
Alynta, spor la pregatiri! Cu gradinita sunt de acord ca nu poti sa-l dai la 8 ani la scoala, dar poate poti sa-l duci mai rar, o saptamana da, 3 nu... Saby este la program scurt, ea oricum nu doarme la pranz de vreo 18 luni.
Voiam sa-ti spun, sa nu mi-o iei in nume de rau: nu cred ca au vreun efect corectiile fizice la copii, cum ziceai tu de o palmuta la fund sau dat peste maini. E o faza in care ei vor sa incerce tot si sa testeze limitele, daca prin forta ii faci sa renunte, este doar pe moment si mintea lui o sa te perceapa negativ.

Mie tot mi-e rau de mor, ma doare gatul de-mi vine sa mi-l tai, am supt tot ce se putea suge (nu va ganditi la prostii ), am facut badijonari cu propolis, acum imi pregatesc apa fierbinte sa fac o gargara cu saramura, nu o suport dar e ultima varianta. Si dr. de familie nu ma lasa sa iau antibiotic fiindca nu am febra. Stiu ca are dreptate, dar asa nu mai suport, ca as lua orice.
Si mi-e ciuda ca plecam la Paris si nu pot vorbi, n-am mai fost niciodata. Ce liniste va fi daca nu-mi recapat glasul...

Mergi la inceput

sorilea chiar nu stiam ca raspuns sa-ti dau,dar uite ca, carla a fost pe felie
carla ce tare ai fost cu suptul ..cand plecati la paris???poate totusi te pui pe picioare pana atuncea

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna seara, fete dragi!
am intrat sa las lista cu albinutele ale caror poza am primit-o pentru albumul de un an:
Alic ( Natalia)
Alynta (Matei)
AnaMicu (Andrei Razvan)
Anaela (Darius)
BabyFirst (Alesia)
Bebebeca(Sara)
CarlaV (Larisa)
Cosminica (Eliza)
Cris (Miruna)
DanaMi (Bianca)
Dicirstea (Theodor Cristian)
Ely(MarinaDenisa)
Ertina (Athina)
Flobaby (MariaIoana)
LauraOana (Sebastian)
LaviniaP (Rares)
LuckyBlue(Sara)
Mh(Ania)
Mihaelutza (Andreea)
Nicuratze (AndraIoana)
OanaMVT (Eduard)
Philip ( Nicholas)
Pickytoto (Stefania)
RalucaIoana (Alexia)
RebyIry (Rebeka)
Sarmisa ( Aaron)
Serialbastre (CezaraIlinca)
Sorilea ( RazvanIonut)
Strunfita(Andreea)
va rog, pentru cine mai doreste, sa-mi trimiteti poza in maxim o saptamana; as vrea sa ma apuc de album

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Fetelor m-a terminat Eduard azinoapte. Dupa 11 nu a mai dormit aproape deloc. A plans din 10 in 10 minute si nu e deloc genul lui sa planga din senin. Cred ca il chinuie tare dintii care nu mai ies odata. Azi sunt ametita, nici nu mai pot vorbi fluent. Vreau sa dorm.

Alina nu-s nascuta noaptea. Azinoapte dupa vreo 3 treziri nu mai eram asa fresh, nici nu imi puteam tine ochii deschisi, nici vorba de stat la discutii.

Mihaelutza, stiu cam cum sta treaba cu statul cu copilul ca si al meu sot cand sta cu copilul sau copii nu mai face nimic altceva, gasesc ca dupa razboi in casa.

Otilia, pe Eduard l-as pune in patul de jos, Tudor doarme in partea de sus.

Ce mai faci Andata? Ce face sotul tau a venit acasa din Germania? Si-a gasit altceva de lucru? Daca vrei iti dau informatiile firmei prin care s-a angajat fratele meu. E foarte multumit, acum e pe o barja, calatoreste din Italia spre Nigeria.

Carla sa aveti fun la Paris. Pleacati cu fetele?

Va pup ca dorm pe mine.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput