Albinutze de Mai-Iunie[90]Alic, te vrem soferita!
Raspunsuri - Pagina 9
cris_82 spune:
neata mamici,vad ca inca nu v-ati trezit,acasa ca va las cate o calda si intru mai tarziu
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
CarlaV spune:
'Neata! Brr, ce frig e afara!
In concediu plecam cu fetele, cum altfel? Mereu plecam cu ele peste tot, nici n-am avea cu cine sa le lasam nici macar o jumatate de ora si nici nu cred ca ne-am simti bine singuri.
Azi mergem la dr. sa le asculte la plamani, sa vedem cum au trecut peste viroza. Inca tusesc productiv, mai mult dimineata. Nasol e ca cea mica tuseste si noaptea si se tot trezeste din cauza asta. Le-o trece pana se marita.
otiliap spune:
buna dimineata mamici!!
cris, multumim de cafea!
sori, matei are floricica pe brat de la bcg. abia spre un anisor s-a vindecat cum trebuie. cand am intrebat dr de ce asa greu se vindeca si daca e normal, mi-a spus ca da, pt ca acolo e o mica tuberculoza si organismul lupta.
uite aici ce ai intrebat, poate te lamuresti. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=107731
carla, eu iti spun ce am facut eu cand am avut o durere de gat insuportabila. aveam in casa tinctura de echinaceea. pe prospect scrie ca se iau nu stiu cate picaturi puse in apa. pt ca nu mai puteam de durere, am luat o gura intreaga de tinctura (fara sa o inghit), am facut gargara cat de mult am putut, apoi am scuipat tinctura. am facut chestia asta de vreo 4 - 5 ori intr-o seara. ma ustura si in ochi, dar am suportat, iar a doua zi dimineata nu ma mai durea deloc gatul.
o alta solutie ar fi gargara cu gaz, dar un gaz curat, din ala care se punea in lampi. acum nu stiu daca se mai gaseste.
multa sanatate iti dorim si poate te ajuta ceea ce ti-am spus.
CarlaV spune:
Otilia, multumesc . Eu am facut genul asta de gargara cu tinctura de propolis. Am facut si cu saramura si bicarbonat, acum imi fac curaj sa-mi pun albastru de metilen in nas si maine imi fac un exudat, sa fiu sigura ca nu sunt belele pe acolo.
otiliap spune:
oana mvt, si al meu mi-a cam scancit aseara si s-a tot foit. si eu suspectez ca ar iesi si cea de-a 4 maseluta. cred ca diseara ii dau putin panadol.
flacaul, sa-i iasa mai repede dintisorii fara durere!!!
carla, si la noi e fff frig. la 8, cand a plecat sotul la servici, erau 2 grade. dar e soare, asa ca mai pe la 11 - 12, iesim la joaca.
si noi luam copiii peste tot cu noi.
asteptam vesti bune de la dr. tu cum te mai simti??
o intrebare, sper ca nu te superi - pe prospectul de la oscillo scrie ca se da o data pe saptamana preventiv. daca le dau de doua ori pe saptamana, cate o doza, e bine??
lui matei am de gand sa-i introduc urmatoarea schema - o luna sa-i dau septilin si vitamina c, o luna propolis cu echinaceea (de la fiterman pharma, e pt copiii de la 1 an). arinei, ii dau echinaceea si vitamica c. in plus, la amandoi le voi da oscillo. ce parere ai??
otiliap spune:
carla, ar fi ff bine daca ai reusi sa-ti badijonezi gatul cu albastru de metilen.
noi folosim cu succes si bomboanele cu eucalipt (eu le-am luat dintr-un magazin plus, dar cred ca se gasesc si in alte locuri.
CarlaV spune:
Poti sa-i dai si de 2 ori pe saptamana. Mi se pare foarte buna schema la care te-ai gandit. O sa incep sa ma gandesc si eu la ceva daca mai aduce Saby vreo viroza de la gradinita.
La mine functioneaza oscillo foarte bine, si preventiv si la primele semne de raceala. La Sabina nu functioneaza deloc, la Larisa merge ca si la mine.
Noi iesim obligatoriu la 8 si la 13 sa ducem copila la gradinita, apoi la 15 trebuie sa fim la dr.
otiliap spune:
carla, multumesc de raspunsul prompt. daca crezi ca as mai putea sa le adaug si altceva in schema, astept sugestiile tale. te pup.
CarlaV spune:
Otilia, la schema asta n-as adauga nimic. Stiu ca nu e bine sa ametesti organismul cu mai multe scheme/remedii in acelasi timp, daca te-ai hotarat la o schema, mergi pe ea. Daca vrei sa o schimbi, e ok, dar nu sa iei prea multe in paralel.
In linii mari, schemele de imunizare sunt cu oscillo, propolis, echinacea, bronhovaxom, imunogrip care are mai multe, septilinul e ok iarasi, vitamina C vine in completare si e buna mereu, dar trebuie sa te decizi la una din variante.
Ceea ce ai scris tu mai sus mi se pare foarte bine gandit si nu as schimba nimic, nici in plus si nici in minus .
SoriLea spune:
Neata...la pranz
Multumesc pt raspunsuri, dar inca nu stiu ce-i de facut. Am sa merg cat de curand la medicul lui si sa vad ce-mi spune.
cand avea 9 luni si am fost internati in spital ni s-a facut IDR-ul, la care sa inrosit putin si ne-a zis ca e ok. Acum chiar nu stiu daca trebuie refacut sau nu acel vaccin.
Carla, eu ii dau lui Razvan de o luna Septilin + vit.C. Daca ii dau pana in primavara, crezi ca e mult? Ar trebui sa mai fac pauza sau e bn as dau continuu. pana acum e bn, nu am luat nimik si sper s-o tina asa.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois