Albinutze de Mai-Iunie[90]Alic, te vrem soferita!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

stiam eu ca am uitat ceva pe drum

ioana spor la treaba si pupa mica grevista

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!

alynta, incet - incet, se acomodeza david cu gradinita si va manca mai mult decat painea. dar ce face matei acasa, singurel, fara partenerul lui de joaca??

raluca ioana, bine ai revenit!!
condoleante, dumnezeu sa o odihneasca!
- am printesa, sa iasa mai repede dintisorii fara mari dureri! iar voua, spor la treaba si sa terminati cat mai repede ce v-ati propus! asteptam si pozele de dupa renovare.

oana mvt, si noi suntem inca in patut. si nu am de gand, cel putin pt moment, sa-l mut in patutul lui din simplul motiv ca, camera lui e chiar langa scara. am pus noi portita la scara, dar el tot incape printre balustri, asa ca... ma tem. momentan sta bine in patut.
nu ti-i frica ca eduard ar putea cadea din patul supraetajat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

cris, . simpaticuta ca intotdeauna.

carla, multa sanatate fetelor!!
spuneai ca o doza de oscillo inseamna 2 capacele. aceasta doza e valabila si pt arina (are 12 ani) sau ei trebuie sa-i dau un tub intreg?? ca eu asa ii dau, cate un tub intreg pe saptamana.

mihaelutza, mult succes la curs!! te asteptam mai des prin stup.

beca, multa sanatate fetei!
pe tine te rog eu mult sa stai in pat, sa te odihnesti, ca si eu am fost in aceeasi situatie cu a ta, cu dureri mari de burta, dar, din cauza treburilor nu ma mai odihneam. si asa am ajuns in spital, internata si cat pe aici sa pierd sarcina. te rog mult, ai grija de tine. burta te doare si din cauza cicatricilor de pe uter de la celelalte sarcini.

sori, nu stiu ce sa-ti spun cu razvanel, dar mie mi se pare tare simpatic. cred ca e strsant pt voi. al meu, de cateva zile, daca nu mai are chef sa mestece mancarea, incepe sa scuipe pe unde se afla. l-a invatat bunica-sa sa scuipe, si-i tare mandra de realizarea nepotului...

am fugit ca sa trezit crocodilul. si o duminica cat mai placuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am spalat fata de dimineata ca aseara dormea si nu am deranjat-o! Acum papa si doarme! E asa dulce! O pup si dragalesc de nu mai pot! I-am facut si masaj cu ulei de corp! Cand o asez pe burta d-ra ridica capul! Vad ca se dezvolta! O caciulita e fixa acum...Papa bine si doarme! Bunicasa a dragalit-o tare de cand a venit! Am mai respirat si eu! Ea a mai strans, chiar daca am facut eu papa! Baietii o adora! Cel mic zice cu patos "baba mama"! david a dormit cu ea si nu s-a deslipit de ea nici cand a fost vorba de mers la Biserica! Sotul e plecat cu baietii si mama la Biserica sa vb cu pr de botez! Vrem pe 17 oct! Matei nu vrea DELOC oala! Si dupa un kk imediat se raneste la fundulet! Si nici cand e kk-cit nu zice nimic! Daca nu-s pe faza sta si cu orele si n-are nici o treaba cu placinta...
Adriana imi pare rau pt fetita! Cu atata Biotics si tot a facut..Uff..Si doare!-ci micutei!
Mihaela, Alic multumesc!
SoriLea smecherut Razvanelul! Sa se puna el pe plans una doua... Poi il faceti artist daca tot plange "la comanda"!
Cris asadar ai intrat in banii sotului!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Otilia cat e plecat la gradi David, cel mic are luate deja lectiile si le aplica! Dar dorm mai bine cat e David plecat! El e mai galagios si-i baga si pe ei "in priza"!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

otilia problema scuipatului si noi o avembinenteles ca si la noi masa-mare nu-si mai incape in piele de bucurie ca a invatat-o
alynta categric NU,tot eu ii pusesem deoparte,numai ca acum va trebui si el sa fac un efort si sa stranga oleaca cureaua..ce repede..mai sunt doar 2 saptamanai pana la botez

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Intru doar sa va pup pe toate (asta in cazul in care ma mai primiti). Nu stiu cand oi reusi sa recuperez, dar o sa incerc.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Neata

vad ca i-am luat-o inante lui Cris si va invit la o si ... pt care doreste .

Cam liniste pe aici weekend-ul asta. Pe unde v-ati plimbat pe frigul asta

Otilia si Cris sa stiti ca si al meu scuipa si chestia e ca nu stiu unde a vazut. Ca nu l-a invatat nimeni

Alynta grasunica. aseara cand i-am facut masaj lui Razvan, ma gandeam la Mariuca. Si la al meu ii place la masaj, imi arata cum face si el si sta pe burta ca rama la soare nu zice nimik

Andata . Sigur ca te primim. Revino oricand si mai povesteste-ne de puiutii tai.

Am atat de multa treaba azi , nu stiu dc sa ma apuc mai intai. A terminat sotul aseara cu balconul si trebuie sa incep curatenia. E casa ca dupa razboi

intregului stup

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

neata...

sorilea multam de cafelutapai noi chiar am iesit la plimbare si am dus pitica la loc de joaca unde era full de copilasi de toate varstele,dar a mea s-a oprit la fantana arteziana si tipa "apa,apa",am fugarit-o un pic si prin parc,si apoi la un restaurant-pubb ,unde noi am baute cafeluta si mojito...si fi-mea pufuletide fapt,oricat de frig ar fi sau daca ploua incet nu conteaza ca noi tot iesim afaraspor la treaba
andata cumm sa nu te primim????ce fac copiii??ce face ioana??

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Cris si noi sambata am iesit la putina plimbareala prin oras. Cand am ajuns la Unirii la fantani am patit acelasi lucru ca si voi

Nu pot sa fac mai nimik ca deranjez barosanul care doarme pana pe la 9 si... asa ca acum mai strang cand de pe ici, cand de pe colo si am bagat si la spalat. Cand ma gandesc ce ma asteapta azi cu el dupa mn , nu poti sa faci nimik sa nu fie si el prezent VAI DE CAPUL MEU.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput