Albinutze de Mai-Iunie[90]Alic, te vrem soferita!
Raspunsuri - Pagina 5
oana_MVT spune:
Cris ma trezesc asa usor cateodata si sunt asa fresh pe la 2 noaptea ca am chef de discutii. Sotul ma intreaba ce am de gand sa fac sa il trezesc sau sa il culc la loc. Eu ma trezesc de cateva ori pe noapte si cand Eduard doarme dus (ceea ce nu se intampla foarte des).
Carla pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu Eduard peste mine noaptea sau sa il culeg de prin alte camere, el e inca in patut si nu poate iesi. Noi avem pat supraetajat in camera lui Tudor si ma gandesc sa il mut pe Eduard in patul de jos cand e pregatit sa aiba patul lui fara gratii.
Am avut si noi nopti cu treziri din jumate in jumate de ora. Nici nu vedeam pe unde calc a doua zi.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
cris_82 spune:
alynta
otilia pai acum e seara poate va fi inspiratie penru maine fetelor..
-foarte dimineata=lapte
-dimineata=crema de branza pe paine
-pranz=ciorbita pui
-gustarica inainte de seara=biscuiti cu unt
-seara=piure cartof cu cascaval ras si carnita
-la culcare=lapte
alic hai curaj,stii cam m-am urcat eu la volan dupa ce am luat permisul??la fix 2 ani,si intr-o iarna in care erau numai gloduri de gheata si-mi tremurau chilotii pe mine..ninsese o saptaman incontinuu si mie imi ardea sa merg cu masina(matizul)ba am ramas si cu ea cocotat pe o ditamai movila de zapada inghetata..ma credeam arnold cu hummerul noroc cu 2 nene care munceau de zor in apropiera ca mi-au descocotat matizicul
raluca condoleante familiei indoliatespor la renovari si pune mana si te odihneste oleaca ca nu au intrat zilele in sac
[b]oana sigur a intervenit rutina aceea de a te trezi noapteadaca tot tine vrajeala si eduard doarme ok noaptea,tu pune mana si bea inainte de culcare un ceai cald si calmant si sa vezi ce bine dormi
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
alynta27 spune:
Salutare! Ma termina Blodu'(Matei) cu urcatul pe langa, chiar pe TV.... I-am dat peste maini, la fund, i-am explicat si nimic... Imi astept sotul sa vad ce e de facut....
Raluca multumesc! Condoleante!
Oana MTV dar ce fresh esti noaptea! Esti nascuta noaptea cumva?!
S-a anuntat mama la mine! Abia o astept sa ma pot apuca sa fac mancare ca baietii cu poznele lor imi taie elanul! Sa vad poate fac si o prajitura-asa as vrea! La noi a plouat marunt! Aseara am adormit mai repede si am alt tonus! Matei a zis la greu "baba"(bunica-se pare ca i s-a facut dor)! O zi buna!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
badriana spune:
stupul
De ieri m-am intors la servici....nashpa. Toata echipa noua, 1/2 cretini in frunte cu sefa..... Asta e... Mi-am intrat repede in "mana"dar imi era un dor de pui pe la 12 de imi venea sa plec!!!! Nasoala senzatzia dar din pacate nu putem trai doar pe 1 salariu.
Carla . A mica are candidoza vaginala, este rosie la pasarica din interior. Este a 4-a zi de baie la popou cu ceai de pelin/galbenele si bicarbonat de sodiu + data cu clotrimazol la pasarica. Este mult mai bine dar suspectez ca are si intestinal. Nistatinul e groznic si nu i l-am dat. I-am luat probiotice protectis (o groaza de bani) dar trebuie sa refacem flora intestinala. Mi se par mai bune ca biotics baby. Deocamdata ieri au mancat non-stop amandoi Ce fac fetele?
Lui Andrei i-am scos in dim asta niste muci vascosi galbeni de m-am speriat. Din pacate nu mai am colargol. I-am dat azi dim a doua doza de kalium bicromicum.
Irina are niste muci albi....i-am dat antimonium de ieri...sa vedem rezultatele.
Carla, ce zici? Merci mult pentru raspunsuri, sunt disperata ca vreau sa incerc sa nu ii mai indop de medicamente, conform prescriptiei. Medicul imi daduse zinnat pt mucii lui Andrei si cand i-am zis ca nu ii dau antibiotic doar pentru niste muci a adaugat, ca sa il tin in rezerva....
Sanatate si de la noi
Adriana
CarlaV spune:
Adriana, eu zic ca e bine cum le dai. Poti pune si niste oscillo langa antimonium si niste ceai de patlagina langa kalium. In faza asta sunt convinsa ca antibioticul nu ajuta. La fata incearca o doza de candida ch15 sau 30.
Alic, , stiu ca esti suparata, eu am plans juma' de zi dupa ce am picat traseul, era primul examen ratat. O sa fie mai bine data viitoare .
Otilia, fetele sunt bine, insa tusesc productiv amandoua, mai ales spre dimineata. Incerc sa le dreg, dar dureaza.
Oana, eu am lasat-o pe Lary sa iasa din patut dupa ce mi l-a escaladat de mai multe ori, de 2 ori nimerind ca o placinta pe parchet. Ca sa nu am emotii in fiecare noapte, i-am taiat plasa de la patut intr-un capat si acum iese pe acolo, nu mai incearca pe sus.
alic spune:
Carla, merci
Badriana, rosu la pasarica indica candidoza? ca si naty are uneori mai pronuntata roseata asta
Alynta, foarte frumoase pozele! deja mariuca este o micuta domnisoara!
Clody, scuza-ma ca in toata valtoarea asta nu te-am salutat!
Cris, ce mai e nou?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
mihaelutza_c spune:
salutare tuturor.
nu am mai intrat de ceva vreme,am un motiv intemeiatm-am inscris la un curs de manichiura-pedichiura-unghii tehnice.ce-i drept fac ore de la 3,pana ma duc la curs mai fac papa,curatenie iar dupa ce vin,din nou...curatenie.poate va intrebati ce fac atata curatenie...dar fata ramane cu sotul pana vin eu si el ii in stare sa ii sparga si tavanul numai sa fie cuminte.
ALYNTA am vz pozele cu Mariuca,tare frumusica si grasuta.sa va traiasca.
ALIC imi pare rau ca nu ai reusit la ex,dar stai linistita,data viitoare o sa stii ce te asteapta si va fi ok.multi
-ici la tot stupul.ne mai auzim,o sa intru cum gasesc putin timp liber
Bebe Beca spune:
ALICE, data viitoare va fi mai bine!!! Iti spune omul care a dat de 3 ori traseul
Pup fetele, nu pot sta, din pacate. Si ieri si azi am umblat dupa gresie, faianta, parchet, v, cada, vopsea, etc, pentru mansarda noastra de la tara. Si maine ne ajuta un prieten bun sa le caram pe toate acolo.
Fatuca mea este mucioasa, cu greva de somn si a foamei. Manaca prost, doarme si mai prost.
Pe mine ma doare al naibii burta asta, si spatele, incepem distractia. Si am inceput sa ma si umflu, luam proportii
Va pup, noapte buna!!!
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 16+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
SoriLea spune:
Salutareee....
Nu am mai intrat in ultimul timp din cauza de copil suparacios. Nu stiu ai vostrii cum fac, dar al meu si-a capatat de curand un obicei tare urat. daca nu faci cum si ce vrea el lasa boticul se supara si apoi plange . El asa daca e privit din afara e tare haios cum face, dar chestia e ca a devenit obisnuinta si a inceput sa ne streseze. Incercam de multe ori sa nu-i dam importanta ca sa cedeze incet- incet, dar pana acum slabe sanse . Se vede clar ca e un TAURAS VERITABIL .
De 2 nopti mi se culca la 23.30-24 . Am incercat si eu si tacsu de n-spe mii de ori sa-l adormim si fara rezultat. S-a culcat cand a vrut el, asu cand n-a mai rezistat. Dar pana dim la 7.30 mi-a dormit tun.
In seara asta la 21 a picat la datorie, asa ca am intrat sa va vizitez
Alic imi pare rau ca nu ai luat. Data viitoare o sa fie mai bn. Curaj. Eu am avut parte de un nenea politat foarte de treaba. Un mers inapoi, o parcare cu spatele si apoi dupa ce-am trecut o intersectie ma pune la una laterala, unde era un loc destul de stramt. Si ac sa nu fac vreo boacana, nu m-am apropiat prea mult de bordura. S-a uitat el pe geam si zice "intre noi si bordura cred ca mai incape una ". Iar eu i-am raspuns ff senina "decat sa fac praf vreo masina mai bn prefer s-o parchez asa". Nu a zis nimic, doar ADMIS (dar eram convinsa ca ma pica). Deci cred ca tine si de noroc. BAFTA MULTA data viitoare.
Cris cred ca toate avem povesti de la inceputurile soferiei. Eu acum cand ma gandesc cum eram si cum faceam ma prapadesc de ras, dar atunci ca si tine, ma credeam viteaza
Alynta daca tot vine mama, in loc sa te mai odihnesti si sa mai respiri putin, tu tot la cratita te gandesti
badriana serviciu usor si asteptare si mai usoara pana ajungi acasa la puisori
mihaelutza mai pune-l si pe sot sa faca curatenie cat timp esti tu plecata si sa o puna si pe cea mica sa faca ceva pe langa el. Asa gasesti si tu macar curat si cea mica devine mai ordonata. (al meu asa face, strangem de fiecare data jucariile impreuna, dar si daca-i cer sa si le duca la loc, ia una cate una si le duce la locul cu jucarii )
intregului stup si sanatate multa puiutilor bolnaviori
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
neata gagici,dau o calda si vougue ca sunt mai usoare si poate nu creaza dependenta
alynta pai iti vin ajutoare si tu te muncesti mai tare??
badriana[/n] un pipic la fiecare sa treaca muciuletii mai repede
alic nou?????....stiumi-am adus aminte ca banii aia erau pentru la scoala la al meu care trebuie sa-i dea pana la asfarsitul lunii asteia,dar din nefericire pentru el,trebuie sa invete sa puna deoparte ca eu pe aia deja i-am fact praf
mihaelutza ooo..bun asa,ia sa puna si tati mana sa mai faca cate ceva,sar e din acelasi aluat cu al meu??adica daca l-as lasa o zi intreaba cu fi-sa as gasii dezastru seara ca insira mai tare ca fi-sa
[b]sorilea aceleasi apucaturi le adiptase sisectoriciul meu ,dar din fericire am scapat de ele..ce tare ai fost asa e,mai trebuie si oleaca de noroceu viteaza???avem niste morcovi in buci de intraseara asa de adanc ca nici frunzele nu se mai vedeauca sa nu mai zic ca mai avea un pic si muscam din volan
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR