Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Ai incercat sa ii pui apa mai calda?..Si la noi urla ca din gura de sarpe cand ii faceam baie dar cand i-am pus apa mai cald in cadita adica la 38.5-39 grade sa vezi ce fericit este si cum rade la baita....Ma gandesc ca poate si la voi e la fel Poate e apa prea rece sau prea calda.... Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
si noi am facut aceeasi descoperire...urla la baie si mi-a venit ideea sa cumpar un termometru...acum pun apa mult mai calda si e OK ii place tare mult desi mie la mana mi se pare prea fierbinte si fara termometru as mai raci-o ...tot asa 38 grade sunt perfecte!
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
eu am crezut ca o sa se schimbe radical relatia cu sotul... cu doua fete cucuiete si un copil mare care e el . si s-a schimbat in mai bine, desi nu credeam ca se poate mai bine. daca ma vede cu isa, se duce el s-o ajute pe maria, si invers... sau pur si simplu le tine ocupate pe amandoua sa fac eu un dus, sa mananc, sa vb cu mama la tel cate-o ora, sa vb cu voi pe forum (a prins si el drag de voi), doar sa nu-l las singur mult timp cu isa ca n-o poate linisti pe termen lung! si sa nu intru intr-un magazin de haine si sa uit sa ies... chiar si mancare mai gateste... ieri le-a spus nasilor ca ma mai cere de nevasta o data si eu parca simt ca ma copleseste cu toata dragostea asta, ca sunt zile in care nu fac nimic prin casa, ies cu fetele la plimbare sau stau cu voi la taclale... am tot crezut ca minunea tine 3 zile, dar au trecut 3 luni! si toate astea de cand a asistat la nastere. eu il vad atat de schimbat!! apreciaza fiecare gest care poate eu nu-l mai bag in seama, poate de asta sunt si eu asa de relaxata... multumesc lui DD ptr toate astea, ma gandesc uneori ca nici nu le merit , si daca as putea imparti cu voi toata fericirea asta, tot mi-ar mai ramanea si mie...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Fetele care ati avut copilasii raciti: s-a intamplat sa lacrimeze copiii? Vlad are mutra de racit, cu ochisorii inlacrimati, si dintr-unul chiar lacrimeaza... Are ceva muci, mai tuseste, nu are febra... E normal lacrimatul? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
DA LACRIMEAZA!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
btz_ovi spune:
Ca tot vorbeati voi de mancare.Eu zilele trecute am gatit fasole cu carnita de porc si iahnie cu multaaaaaa ceapa ,plus o supica de pui.Iar astazi am facut bureti cu usturoi pt mine,tocanita de ceapa cu carne de vita,piure cu smantana,clatite cu dulceata,branza si finetti.Si mai pe seara fac o prajitura delicioasa de foi cu crema de ciocolata si strudel de mere cu scortisoara.
Rody asa sot mai rar .O viata sa fie asa si voi sa va iubiti mult!!!!
Nici eu nu am ce-i reprosa sotului meu.Din contra,ar trebui sa ii multumesc ca din cauza lui nu am dat in depresie.EL m-a sprijit mereu,m-a incurajat,mi-a sters lacrimile de pe fata si m-a facut sa zambesc cand nu mai puteam din cauza lui bebe.
Acum e gelos pe mine ca eu stau acasa si am mai mult timp cu bebe.
Se implica foarte mult in cresterea copilului,in afara de alaptat face orice:schimbat pampersi si hainute,dat tratamente,pregatit ceaiul pt baita,baliuta,pelincutele,spalat bebe,adormit cu cantat la ureche,curatat mucisorii,urechiusele,masaj,gimnastica,leganat in brate,calmat cand are colici,etc etc etc.
Iar cand am de mers undeva ,la dentist sau gine,la cumparaturi,mereu sta cu bebe.
Deja am ajuns sa ne "certam" pe strada cine tine mai mult carutul
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
Dragaica spune:
citat din mesajul lui crispro Dragaica, minunati copilasii tai! Si tu arati foarte bine, pe cat de stresata ai fost in sarcina cu kilele, uite ce fain ai dat jos!!! Poze |
Multumesc
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Cris2010 spune:
Mai ce soti model aveti! Bine nici al meu nu e de lepadat. Ma ajuta cu mancarea si curatenia. Mai sta si cu Natali sa fac si eu un dus, una alta.
Apa de baie eu o fac la fix 37 grade si mi se pare deja foarte fierbinte. O sa incerc sa urc un grad, sa vedem ce se intampla...
Noi am fost la o plimbare in parc. Am facut si ceva cumparaturi. De o ora am ajuns acasa si Natali doarme dusa in carut. Am apucat sa mananc si sa citesc ce-ati mai scris.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Dragaica spune:
citat din mesajul lui ooana Dragaica ai slabit foarte bine …eu am 66,5 kg Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Lasa...... la tine vad ca s-a retras burtica, arati super, eu in schimb nu mai am talie. Am reusit ieri sa trag pe mine o pereche de blugi, nu va inchipuiti ca am reusit sa ma inchei m-am latit in bazin, nu mai a talie. Am sa incep sa fac exercitii cand mai dorm baietii.....as vrea, dar stau cam prost la capitolul vointa
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Michelle, ma felicit ca am luat tummy tub. Am inceput recent sa-l folosim. In cadita urla ca din gura de sarpe, de la inceput pana la sfarsit. In galetusa sta linistita. Daca prelungim prea mult baita, spre sfarsit incepe sa planga. Asta e, nu prea ne place la baita, poate mai incolo o sa ne placa mai mult. Si cu imbracatul ne razboim un pic. Mai ales hainutele care trebuie trecute peste cap, o adevarata incercare. Cris, de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Am primit si noi Tummy tub dar nu reusim sa-i obisnuim, urla din toate incheieturile am revenit la cadita balenuta
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Eu am dezvoltat o adevarata fobie fata de cantar. Glumesc. De la nastere nu m-am mai cantarit. Am avut si motive, m-am ingrasat. Noi suntem pe san exclusiv si mi-e frica sa nu-mi scada productia daca nu mananc bine. De vreo doua saptamani am renuntat complet la dulciuri. Vreau sa scot si painea din dieta. Sa vad daca reusesc. Poate macar s-o reduc cantitativ, ca sunt o mare mancatoare de paine de felul meu. Hai ca s-a trezit puiul de zmeu... in tipete si urlete, ca altfel nu stie. Cris, de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
As vrea sa scot si eu painea, am avut o tentativa.......doar o tentativa, parca nu pot inghiti mancarea fara paine, nu ma simt satula
Dragaica spune:
citat din mesajul lui crispro Fetele care ati avut copilasii raciti: s-a intamplat sa lacrimeze copiii? Vlad are mutra de racit, cu ochisorii inlacrimati, si dintr-unul chiar lacrimeaza... Are ceva muci, mai tuseste, nu are febra... E normal lacrimatul? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Eu stiu ca lacrimatul e de la alergie, vezi daca mucisorii sunt clari ca apa, daca curg pur si simplu sau doar cand stranuta sau tuseste.