Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cris sa treaca ochisorul. e posibil sa se fi iritat de la ceva? l-ai curatat cu ser?

Bianca iubita, rabdare multa! sa stii ca Andrei nu e asa plangacios, dar toata ziua tre sa stau dupa el, el nu sta singur, nu doarme singur decat noaptea...bine, doarme afara, in casa mai putin...dar acum ca a mai crescut il las singur in patut sa rada la carusel, dar sunt si eu aici langa el, acum e pe masa de infasat si rade la Donald de pe perete bine, stau langa el, nu il scap din ochi

si cand pap il pun in scoica...uneori sta cuminte, alteori ma stramb la el si mancarea mi se duce numa in hopuri, dar ce sa fac

avem noroc ca doarme noaptea, de cele mai multe ori acum deja la 9 jumate doarme si atunci avem si noi timp de noi..

cu tati nu mai are cand sa stea, ca el vine tot la 7 si la 8 deja e baita, pana papa tati si se dezbraca, s-a dus timpul

o sa creasca si altfel o sa te intelegi cu ea

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, cum ai zis si tu, incearca cu masaj in partea de interior (langa nasuc)... cu ser fiziologic. mie mi-a dat dr niste picaturi ptr ochi dar nu-ti zic de care, mai bine mergi la pediatru sa-l vada daca e cazul. oricum nu-l atinde prea des sa nu se irite mai tare

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Giorgia, Racusor, Rodi, . Nu are de la ce sa se fi iritat. Initial am crezut ca e de la raceala... Dar daca numai un ochisor e cu probleme, nu cred ca e raceala. Il curat zilnic cu ser. Sa vedem cum se prezinta, si maine mergem la doctor...

Ce liniste va fi pe aici, voi cu jocurile, cu ferma...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Salutare si de la noi !

In primul rand La multi ani Aida, Tudor si Maria! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Michelle Multam!

Dragaica, eu mi-am bagat usor usor mai toate fructele si legumele in alimentatie, al meu a avut crampe si daca nu puneam gura pe ceva crud Nu exagerez cu nimic e drept, fructele le-am mancat intre mese.

Am rasfoit repejor pozele, mamici, va felicit pe toate! Aveti niste bbi, unul si unul

Despre alaptat, clar nu vreau sa intru in polemici, mie una imi convine si efectul placebo, dar cum eu sunt toata ziua cu pustiul pe cantar si mulg, stiu exact cat iese, cat mananca. Nu am facut si proba pampersului ca sa-mi fac o idee despre cat iese. Dar ar fi interesant, asa poate va faceti si voi o idee ce si cum, dar pt moment sunt ff ocupata cu mutarea piciului in sufragerie.
Am renuntat la ceaiurile alea de lactatie pt 1 saptamana dau mai bine, nu a scazut nimic, am bagat de 3 zile iar cate 2l, sau mai bine, dar nu a crescut deloc Ori nu a avut suficienta pauza organismul, si se obisnuise cu ceaiul, ori m-am chinuit si m-au trecut toate starile chinuindu-ma sa-l beau fix degeaba. Azi am intrerupt spirulina, tot pt o saptamana, ca sa vad diferente, nu ma astept sa scada lactatia, ca zic si io, daca glandele s-au obisnuit sa dea o cantatate, si programul e aceeasi, cererea e chiar mai mare, n-ar trebui sa scada Incerc si eu marea cu degetul, va anunt cum stau treburile. Evident, nu-i o regula, dar oricum, eu tot o sa va raportez ce si cum.

Aseara am fost la medic, raportam 60 cm si 6,2 kg. I-a placut cum arata, dar asta micu' s-a cacacit acolo si nu i-a placut deloc nici mirosul nici aspectul, a zis ca mai mult ca sigur are un crocobaur in stomac, de unde si lupsa asta acuta de odihna, nu-l lasa burtica, cica seara ar fi tot colicii , nu prea cred, in fine. Pt asta sa-i dau protectis (dupa ce repet coproculturile) debridad. Mi-a dat calcu carbonic 5 zile (ajuta si pt burtica) si dup-aia inca 5 cu Ca gluconic.
Nu i-a placut ca inca are reflux, e chiar ingijorata, cica sa-i dau mucilagiu de orez, dar eu nu vreau, voi ce stiti despre asa ceva la varsta asta?
Intr-adevar, copiii nu sunt asa maraiti degeaba, ceva ii supara.
Mycya, la tine poate fi vorba de stat in brate ori unul dintre celelalte motive pe care ti le-a enumerat Btz. O sa se rezolve in timp . Una peste alta, psihicul tau e cel mai important, te cred ca iti este f greu, in special pt ca esti departe de casa. Dar sa vezi ce mandrete de fata se face Andra, creste vazand cu ochii si ai sa dai toate clepele grele uitarii facand loc pt amintiri noi, frumoase.
Si eu am toata casa pe mana, nu e mare scofala, dar daca asta a fost asa marait in ultima perioada mai nimic nu am facut, decat intretinut mizeria, glumesc, e omeneste in casa. Ajutor nu am, cica o am pe soacra-mea, dar mai bine nu, deci chiar as innebuni s-o aud cum se plange si pt faptul ca o solicit cu nepotul. Nu ma deranjeaza faptul ca nu am timp de nimic, dar ma doare faptul ca ma cert cu sotul de cateva saptamani, este o stare tare tensionata cand suntem amandoi in aceeasi camera. Se simte neglijat, obosit, la capatul rabdarii. Munceste mult, e drept, are o perioada nasoala, cu multa umblatura, dar cand imi pune toate deciziile la indoiala, nu-i convine ca nu accept ajutorul mamicii lui scumpe, toata ziua imi spune ca nu ma descurc, ma simt ca ... evident nici eu nu tac, si uite-asa ne batem joc de tot ce a fost frumos intre noi. Cand pe altii ii apropie un copil, pe noi?!
Ma duc sa hranesc gansacul, si asa ma chinui de o ora sa termin mesajul

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fetelor, farmerama va jucati?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ce liniste va fi pe aici, voi cu jocurile, cu ferma...

nu, cristina, ca eu ma ocup de ferma printre mesaje de pe forum si alte cautari, sau messenger sau... de fapt, cand ma lasa isa

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Fetelor, farmerama va jucati?

daaa

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu am avut o ferma mare, dar am neglijat-o tare, tare...nu am mai intrat de vreo 3 luni
Bumblebee, ce mare a crescut Victor!! Cat despre sot, incet, incet toate se vor aseza...si noi ne mai certam dar dupa 10 minute ne trec toate supararile. A zis sotul ca nu isi pune mintea cu mine ca nu ajuneg la nici un rezultat, ma lasa in pace si spera ca o sa-mi revin.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hm..alina, dupa ce vine un copil incep discutii pe care nu ti le imaginai ca le vei avea.
pai noi ne-am certat o vara intreaga pe subiectul bona vs cresa! si alte de-alea..pe mine ma enerveaza sa se bage sotul..ca ii dau sa manance prea des, prea mult/prea putin etc etc..ca sa-l schimb, ca sa-l imbaiez au ba..astea sunt deciziile mele si atat.
stai sa vezi ca urmeaza..sa iasa cu copilul/copiii in parc..sa se joace cu ei si in casa/ si nu stat cu ei in brate la tv/calc..he he..
dar nu aveam cum sa prevede m discutiile astea cd eram tineri si nelinistiti..:)
cu de-astea cu neglijari..ma, al meu nu se plange..desi cam e un pic..dar..sa speram ca ne reglam in timp.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, ce grasunel fecior ai!!! Si io cred ca un copil te apropie, dar peste minim 1 an jumate... Acuma, cum zicea Larisa, e adevaratul test in casnicie... Si io ma mai cert cu omu' din te miri ce, is mai iritata, daca e si copilul marait, sunt chiar dusa cu capul... Simt clar ca il neglijez. I-am zis intr-o zi ca nu iubesc mai mult copilul decat pe el, ca amandoi mi-s la fel, doar ca in momentul asta copilul are nevoie de mai multa atentie... A ramas afis, a zis ca nici nu se gandea la asa ceva, el intelege. Si totusi ne certam... E normal... Sper numai sa fim amandoi intelepti si intelegatori, sa le rezolvam pe toate... La fel si voi, un pic de rabdare, el sa fie mai intelegator. O fi el stresat cu munca, dar el la 8 seara termina munca.. In schimb tu esti 24 de ore in priza, mereu pregatita de nesomn, muls, alaptat, plans, leganat, etc...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput