Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
Mycya spune:
ziua buna mamicute
Crissy ieri eram asa nervoasa ca nu m-am mai gandit ca un bebe nu se poate dezvata intr-o ora si ca tre sa am rabdare.
Crispro asa am sa incerc si eu sa fac.acu face nani in leganel.a adormit cu tzitzi in gurita chiar daca a mancat cu o ora in urma, o cauta numa sa se alinte sia molfait ea nici un minut la ea si a adormit dupa care am transferat-o repede in leagan,sa miscat ea vreo 10 minute acolo dar am stat cu mana pe ea si a adormit.
Georgia cand povesteai tu la inceput de cat de obosita erai si cum decurgea totul,asa ma mai gandeam sa nu cumva sa patesc si io la fel si uite dece tie frica de aia nu scapi.
daca mai tineti minte mereu va spuneam ca imi e frica ca nu o sa ma descurc singura,ca o sa fie prea greu pt mine sa intru intr-un alt ritm de viata far ajutor si chiar asa imi este.aseara stateam in fata oglinzii cu ea in brate pe la 12 noaptea si plangeamsper sa nu intru in vreo depresie tocmai acum
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
Rodyk venim noi sa te ajutam sa scoti apa din gradina
eu am dea treaba de nu stiu de care sa ma apuc mie teama ca se trezeste daca plec de langa ea acu daca se mai misca o legan iar si adoarme,dar daca o las asa se trezeste
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Victo spune:
bianca, sa ai grija la somnul ei, ca dc devine prea obosita, atunci ii e greu sa adoarme si urlaaaa..cat poate..:(
uneori, o mai poti tine si in brate dc stii ca e prea obosita si nu reuseste nicicum sa adoarma. ideal ar fi ca dupa 2 ore de trezie sa doarma un pic.
si la noi azi a fost dim pediatra si nu l-am lasat sa doarma si s-a decalat cu somnul..si apoi a trebuit sa il pun la san, desi nu ii era foame, ca mancase cu o ora inainte. in extremis, pusul la san ii linisteste si ajuta sa adoarma.
eu am noroc ca ai mei copii au dormit singuri. Stefan cu degetelul..asta mic cu suzi-ziua, noaptea doarme fara ea.
cristina, eu stiu ca pana pe la 3 luni nu e rec. sa se dea medicamente la bb decat dc e aboslut necesar. si al meu fornaie de vreo 10 zile, azi am chemat pediatra- aceleasi sfaturi..aspirat, ser ser..vibrocil cate o picatura, ca nu mai scapam de muci..aerosoli cu ser si atat.ridicat salteluta in zona unde doarme cu caputul
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
si eu o pazesc pe isa cu un ochi, is curioasa daca fasolea i-a dar vreo reactie, ca doar lm a papat de ieri... pana acum e mai cuminte ca inainte, papa si doarme...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
Victo spune:
oana, ti-a venit pachetul de la Ana>? ca si mie tot in 30 mi-a zis ca ajunge.
rodi si eu am facut fasole ieri..cu afumatura, carnati..nebunie..dar numa pt sot, nu m-am incumetat sa gust.decat de sare :)
aaa..am uitat sa va zic ca bbita mea si-a descoperit manutele..atat e de dragut cum le freaca el acolo..:):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Is disperata cu ochisorul care lacrimeaza. Poate e canalul lacrimar infundat... Incerc azi sa ii fac masaj, sa vad cum e. daca nu maine la pediatru...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
racusor2010 spune:
fetelor cu ferma, cum stiu cine imi sunt vecinii? puteti fi voi?
rodi, tu imi trimiti cadouri dar eu cum sa iti trimit daca nu imi esti vecina?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
giorgia23 spune:
Asa ziceam si eu ca tine Mycya ca o sa dau in depresie...dar uite ca nu am dat...bine mai am si acum momente cand plang ca tb sa ma descarc si eu...o sa creasca Andra si altfel o sa va intelegeti...a mea adoarme de la un timp doar la san...azi de dim de cand s/a trezit a mai dormit vreo 40 min...a mai avut o tentativa acum 10 min..a supt la san adormise si deodata a facut ochii mari si gata somnul...am lasat/o putin in leagan si incercam mai tarziu iar
Rodi vreau si eu jocul ala pls
Crispo -ici lui Vladut sa se faca bine si sa treaca ochiul
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 fetelor cu ferma, cum stiu cine imi sunt vecinii? puteti fi voi? rodi, tu imi trimiti cadouri dar eu cum sa iti trimit daca nu imi esti vecina? |
stai sa gasesc un ragaz si iti raspund mai pe larg
_
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Rodi vreau si eu jocul ala pls |
il ai...
mai fetelor, eu am crezut ca doar eu m-am dus cu capul
_