Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
rodyka spune:
bubster, sorina, aveti PM
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
rodyka spune:
Aida Alexandra, Denisa Maria
Tudor Andrei
_
Sierra Nevada
crispro spune:
Fetele care ati avut copilasii raciti: s-a intamplat sa lacrimeze copiii? Vlad are mutra de racit, cu ochisorii inlacrimati, si dintr-unul chiar lacrimeaza... Are ceva muci, mai tuseste, nu are febra... E normal lacrimatul?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Aida Alexandra, Denisa Maria Tudor Andrei _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
La multi ani si de la noi
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
coteasca spune:
Buna dimineata!!!
La muli ani pentru AIDA si pentru MARIA!!!
Multumim de urari, si eu va doresc sa creasca bebelusii mari, sa fie sanatosi si papaciosi
Anca, de obicei nu se satura seara de la san ca nu prea mai am si ca sa-l satur ii mai au din ce m-am muls in biberon si el manaca cat ii trebuie si apoi doarme dus.
Michelle, merci de raspuns dar nu am incercat niciodata variantele astea. O data pentru ca nu m-am muls niciodata inainte sa-i dau sa suga, l-am pus direct la sursa si a doua pt ca nu am cantar.
Crispro, nut e stresa in privinta kg, si eu am tot atatea sin u ma stresez de loc, o sa le pierdem noi in timp. Unele mamici dau mai repede jos, altele cum sunt eu dau mai greu.
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
giorgia23 spune:
citat din mesajul lui rodyka Aida Alexandra, Denisa Maria Tudor Andrei _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
Si de la noi...
Buna dimineata....chiar daca ne/am trezit la 9 de abia acum am putin timp liber....aseara a avut niste crize de plans de nu mai stiam ce sa/i fac...cred ca din cauza ca nu am iesit afara...pe la 7 am pasat/o sotului si am dormit pana la 8.30 ca simteam ca imi explodeaza capul...apoi i/am facut baita si da/i chinuiala cu mancatul,nu vroia neam...pana la urma a mancat dar a durat masa jum de ora...apoi iar chinuiala cu adormitul...a adormit pe la 9.50 apoi s/a trezit la 1.30 la 4.30 iar pe la 6 si ceva si la 9...a si dimineata ne jucam noi si o pupam pe la gat nu va zic ca a inceput sa rada cu chicote
Offf Mycya saracuta de tine...te inteleg ca am avut si noi a per din asta...sper sa treaca repede si la tine
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia
bubster spune:
http://www.qbebe.ro/mama/sanatate/zodia_iti_spune_ce_fel_de_mama_esti?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
http://www.qbebe.ro/copilul/sanatate/cand_si_cum_stii_ce_culoare_vor_avea_ochii_copilului_tau?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
http://www.qbebe.ro/copilul/ingrijirea_copilului/top_5_tari_perfecte_sa_cresti_un_copil?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
niste articole cat de cat interesante
rodyka spune:
citat din mesajul lui bubster rodyka ai pm |
gata, poti sa te apuci de treaba..., sa-mi trimiti id-ul care-l folosesti acolo
_
Sierra Nevada
rodyka spune:
mamici, eu cred ca o iau pe aratura...
isabela mea doarme cuminte dupa ce a papat la 9 si la 11... mancare nu am de facut ca mai am ciorbita de-aia buna de ieri , tre sa spal baia si sa strang hainele de pe sarma, sa le pun in dulap si eventual sa calc ceva... deci, mai nimic! asa ca mi-am gasit un stres: vine ploaia la ferma mea din joc si tre sa-mi culeg repede ce am pe acolo ca-mi inunda gradina . ce probleme am si eu... asa-mi trebuie daca m-am bagat acolo!!
_
Sierra Nevada