Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

hm..alina, dupa ce vine un copil incep discutii pe care nu ti le imaginai ca le vei avea.
pai noi ne-am certat o vara intreaga pe subiectul bona vs cresa! si alte de-alea..pe mine ma enerveaza sa se bage sotul..ca ii dau sa manance prea des, prea mult/prea putin etc etc..ca sa-l schimb, ca sa-l imbaiez au ba..astea sunt deciziile mele si atat.
stai sa vezi ca urmeaza..sa iasa cu copilul/copiii in parc..sa se joace cu ei si in casa/ si nu stat cu ei in brate la tv/calc..he he..
dar nu aveam cum sa prevede m discutiile astea cd eram tineri si nelinistiti..:)
cu de-astea cu neglijari..ma, al meu nu se plange..desi cam e un pic..dar..sa speram ca ne reglam in timp.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Idem....

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

eu am crezut ca o sa se schimbe radical relatia cu sotul... cu doua fete cucuiete si un copil mare care e el . si s-a schimbat in mai bine, desi nu credeam ca se poate mai bine. daca ma vede cu isa, se duce el s-o ajute pe maria, si invers... sau pur si simplu le tine ocupate pe amandoua sa fac eu un dus, sa mananc, sa vb cu mama la tel cate-o ora, sa vb cu voi pe forum (a prins si el drag de voi), doar sa nu-l las singur mult timp cu isa ca n-o poate linisti pe termen lung! si sa nu intru intr-un magazin de haine si sa uit sa ies... chiar si mancare mai gateste... ieri le-a spus nasilor ca ma mai cere de nevasta o data si eu parca simt ca ma copleseste cu toata dragostea asta, ca sunt zile in care nu fac nimic prin casa, ies cu fetele la plimbare sau stau cu voi la taclale... am tot crezut ca minunea tine 3 zile, dar au trecut 3 luni! si toate astea de cand a asistat la nastere. eu il vad atat de schimbat!! apreciaza fiecare gest care poate eu nu-l mai bag in seama, poate de asta sunt si eu asa de relaxata... multumesc lui DD ptr toate astea, ma gandesc uneori ca nici nu le merit , si daca as putea imparti cu voi toata fericirea asta, tot mi-ar mai ramanea si mie...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

CE FRUMOS DIN PARTEA LUI!

Bucurati-va de ce ce aveti ca sunt asa putine clipelel acestea si din pacate trec ff repede!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Si eu am toata casa pe mana, nu e mare scofala, dar daca asta a fost asa marait in ultima perioada mai nimic nu am facut, decat intretinut mizeria, glumesc, e omeneste in casa. Ajutor nu am, cica o am pe soacra-mea, dar mai bine nu, deci chiar as innebuni s-o aud cum se plange si pt faptul ca o solicit cu nepotul. Nu ma deranjeaza faptul ca nu am timp de nimic, dar ma doare faptul ca ma cert cu sotul de cateva saptamani, este o stare tare tensionata cand suntem amandoi in aceeasi camera. Se simte neglijat, obosit, la capatul rabdarii. Munceste mult, e drept, are o perioada nasoala, cu multa umblatura, dar cand imi pune toate deciziile la indoiala, nu-i convine ca nu accept ajutorul mamicii lui scumpe, toata ziua imi spune ca nu ma descurc, ma simt ca ... evident nici eu nu tac, si uite-asa ne batem joc de tot ce a fost frumos intre noi. Cand pe altii ii apropie un copil, pe noi?!
Ma duc sa hranesc gansacul, si asa ma chinui de o ora sa termin mesajul

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Hei nu zi asa.......vorbesc oboseala si stresul, pai la mine sunt eu si cu mine , sotu cand vine vrea si el sa se relaxeze un pic.
Mananca si se aseaza la birou, eu abia-l astept sa-i pun un prunc in brate.....sa ma racoresc, sa nu crezi ca-mi iau un latte si ma uit la televizor raman cu celalalt in brate.
Dar asta e....stiu ca o sa treaca, or sa creasca si or sa-mi plateasca implanturile mamare si liposuptia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Ca tot vorbeati voi de mancare.Eu zilele trecute am gatit fasole cu carnita de porc si iahnie cu multaaaaaa ceapa ,plus o supica de pui.Iar astazi am facut bureti cu usturoi pt mine,tocanita de ceapa cu carne de vita,piure cu smantana,clatite cu dulceata,branza si finetti.Si mai pe seara fac o prajitura delicioasa de foi cu crema de ciocolata si strudel de mere cu scortisoara.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mai voi ma omorati cu mancarea, ce pofta ma apuca

Mergi la inceput

Poate va intrebati de ce scriu asa de mult, a venit tanti care sta cu copii

Mergi la inceput

Sa nu se intealeaga ca sotu nu ma ajuta, doar ca e greu, toti avem de timp pentru noi.... el merge la karting cu baietii, eu ies cu fetele, ca sa ne pastram sanatatea mintala .
In casa face curatenie, la mancare nu se baga si nici nu vreau sa se bage , el le face baita, mie mi-e teama sa nu-i scap
Toti sunt baieti buni la baza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Fetelor la voi la controlul de 6 saptamani v-a facut si ecografie? Ca pe mine m-a suit doar pe masa (apropo a fost destul de dureros).
A zis ca cicatricea se face alba dupa un an, ca nu tb sa raman gravida un an, ca nu am voie sa fac abdominale pt abdomenul inferior, dar pt cel superior, da. Si am voie si jogging!
Pt contraceptie - cerazette.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

In legatura cu lacrimarea ochilor si cu canal lacrimal infundat o sa incerc sa aduc cateva lamuriri!

Maria are canalul lacrimal infundat la ochiul drept (unii bb-ii asa se nasc-in 95% din cazuri se rezolva de la sine pana la varsta de un an)
Cum se manifesta: exact ca o conjunctivita (canalul lacrimal infundat presupune o memebrana in plus in canal care nu permite scurgerea secretiilor in nas ci se acumuleaza in acel canal apoi ies in exterior pe la baza ochiului)- tratamentul presupune masaj pe lungimea nasului de sus in jos + picaturi oftalmice (tobrex,netacin, etc)

lacrimarea e de la raceala!
nu le stiu eu pe toate dar daca tot am trecut prin cate ceva...

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Michelle, mie mi-a facut si eco si m-a vazut si pe masa, la 6 saptamani. Acum m-ai linistit cu operatia. Am crezut ca tb sa se faca alba mai repede si eram ingrijorata. Si mi-a mai zis ca pot sa fac al doilea copil dupa 2 ani.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Btz, bureti cu usturoi pt tine??? Io stiu ca nu e voie nici ciuperci, nici usturoi... Sa nu vina uratii de colici...

Anca, merci. Maine mi-am facut programare la pediatru, ca io chiar nu stiu daca e lacrimeala de raceala sau canal lacrimal infundat. Ma dispera mucii, ca nu se vad, nu is pe nari, is inauntru, intre nas si gurita... Io i-am dat oscilo, sa vedem. Acum am trimis sotul dupa sinupret, ii dau de azi, poate mai dizolva din muci, si e natural.. Sa vedem...

Dragaica, . Te vad muuuuult mai optimista acum ca esti mamica, decat in sarcina... Erai mai speriata. Acum esti o mamica relaxata, stapana pe situatie... Asa pari, cel putin..

Rodi, ce frumos!!! E bine ca va intelegeti si va completati!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput