Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
sorina_goga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
daaa _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
si eu, si eu. je is sorinica81. cum vad ce vecini am?
Poze Bogdan
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
La multi ani si de la noi Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
pupam si noi sarbatoritii
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Nu am voie sa ma plang de el, daca vine in timp util acasa se pune sa faca ceva de mancare, ma ajuta cat si cum poate, la baita el e baza, dar ne lasa nervii pe amandoi. El nu a avut o perioada asa o perioada intensa niciodata cum e asta de cand s-a nascut bb Victor, asta a fost bafta noastra... Problema reala e ca m-am schimbat eu, si nu mai tin nervii pe mine, si daca eu inchid usa comunicarii, nu iese bine, el a fost mereu introvertit. I-am spus si lui ca nu exista locul 2 la mine in inima, doar ca asta micu' este pt moment dependent de noi.
Va multumesc ca sunteti asa sufletiste, de aia sunt si eu cu gandul mereu la voi
Despre mancare, eu vreo 2 saptamani am fost certata rau cu mancarea, parca de vreo 2 zile mia-m mai revenit, nu mi-a scazut lactatia, bb a luat bine in greutate. Ce-i drept am si citit, mi-a spus si ginecologita ca bb isi ia in continuare ce-i mai bun de la mine. In schimb mananc calitativ bine: fructe, legume, o bucata de peste/carne pe zi, laptele nelipsit.
Cistina, subscriu la ce a spus Anca, desi eu nu din experienta mea, dar eu am multe mamici tinere in jurul meu. Sanatate multa!
Anca, Maria cum se mai simte?
Paula, operatia mea e de asemeni rosie
Michelle, mie mi-a dat voie de la 2 luni sa am activitate abdominala. De abdomene inca nu m-am apucat, dar de sapt viitoare o sa bag cateva minute de bicicleta medicinala zilnic.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo oana, ti-a venit pachetul de la Ana>? ca si mie tot in 30 mi-a zis ca ajunge. rodi si eu am facut fasole ieri..cu afumatura, carnati..nebunie..dar numa pt sot, nu m-am incumetat sa gust.decat de sare :) aaa..am uitat sa va zic ca bbita mea si-a descoperit manutele..atat e de dragut cum le freaca el acolo..:):) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
nuuu
da oare in 30 ajunge la noi sau in 30 ajunge la Bucuresti la mama ei si de acolo pleaca spre noi? eu sunt la prima experienta asa ca inca nu ma pricep exact
mai e un frig afara de numa numa...la 5.30 trebuie sa mai papam si dupa aia iesim afara infofoliti bine bine
si ca sa imi dau cu firma in cap ...mai aveam 18 lei in portofel si mi-am comandat o pizza
acu' trebuie sa ajung si la bancomat si e cam greu...rau e sa fi singura cu copilul si sa nu ai la cine sa il lasi 5 min ...si in plan e si farmacia dupa oscillum
...abia acum imi dau seama cat d egreu le e persoanelor cu handicap care sunt in carucior...in atatea loc nu ai acces cu caruciorul ca mai bine te lasi e paguba
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Dragaica, eu am zis ca alocatiile copilului le strang pt operatie de ridicare a sanilor . Dar pana acum nu e nevoie, dar de abonament la spa tot il taxez
Oana, de cand s-a nascut bb si eu am constatat ca e tare rau cu rampele, eu operata de 2 saptamani, ca sa ajung intr-o farmacie a trebuit sa iau ditamai carutul cu bb in el si sa urc niste scari f nasoale , vai de capul celor care au un handicap, sunt in carucioare si nu au niciun ajutor.
Pozici
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorina_goga
si eu, si eu. je is sorinica81. cum vad ce vecini am? |
ii adaugi tu, ai sageti duble in dreapta. de acolo si accepti...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
anca_vlad spune:
[quoteCistina, subscriu la ce a spus Anca, desi eu nu din experienta mea, dar eu am multe mamici tinere in jurul meu. Sanatate multa!
Anca, Maria cum se mai simte?
Paula, operatia mea e de asemeni rosie
Michelle, mie mi-a dat voie de la 2 luni sa am activitate abdominala. De abdomene inca nu m-am apucat, dar de sapt viitoare o sa bag cateva minute de bicicleta medicinala zilnic.
Pozici
[/quote]
e mai bine ii dau in continuare nurofen si vita C si curatam nasucul de mai multe ori pe`zi
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
btz_ovi spune:
Crispo bebele meu e obisnuit,atat in timpul sarcinii cat si dupa nastere am mancat ciuperci cu usturoi de fiecare data cand am avut ocazia.Iar bebe nu are nimic.Ultima oara am mancat acum 2 zile si coliceii nu au aparut slava Domnului.
Mai dar dati-mi si mie jocul ala ca m-ati inebunit
Dragaica
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
Dragaica spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Fetelor la voi la controlul de 6 saptamani v-a facut si ecografie? Ca pe mine m-a suit doar pe masa (apropo a fost destul de dureros). A zis ca cicatricea se face alba dupa un an, ca nu tb sa raman gravida un an, ca nu am voie sa fac abdominale pt abdomenul inferior, dar pt cel superior, da. Si am voie si jogging! Pt contraceptie - cerazette. ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
Doar control pe masa, cu ocazia asta mi-a facut si testul Papp.
Cam aceleasi lucruri mi-au spus si mie.
Adevaru ca am oroare de o alta sarcina dupa cezariana, daca ar fi o fetita m-as baga la o nastere naturala
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
citat din mesajul lui crispro Dragaica, . Te vad muuuuult mai optimista acum ca esti mamica, decat in sarcina... Erai mai speriata. Acum esti o mamica relaxata, stapana pe situatie... Asa pari, cel putin.. Poze |
Draga mea ...doar par , sa vezi ce boceala am tras cand l-am vazut pe Felix xu alergia pe el
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010