Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
Cris2010 spune:
'Neata mamici si delfinasi
La multi, multi ani Aida, Tudor si Maria!!! (in ordinea nr. de pe tricou).
Mama, depre ce de bunatati ati vorbit voi ieri. Eu mai am mancare la congelator de la mama.
Racusor, incerc si eu metoda ta cu perele (in momentul asta savurez o para). Azi e a treia zi fara kk si a inceput deja sa planga de atata scremut.
Vroiam sa te intreb de spirulina. Ti-a recomandat-o medicul pediatru? Pe net n-am gasit ca ar ajuta la lactatie. Intr-un articol chiar scria ca nu se cunosc studii cu efectele spirulinei in sarcina si alaptare.
Si noua ne place tare mult in brate. Pana acum a adormit doar de doua ori singurica. In rest numai in brate.
Michelle, ma felicit ca am luat tummy tub. Am inceput recent sa-l folosim. In cadita urla ca din gura de sarpe, de la inceput pana la sfarsit. In galetusa sta linistita. Daca prelungim prea mult baita, spre sfarsit incepe sa planga. Asta e, nu prea ne place la baita, poate mai incolo o sa ne placa mai mult.
Si cu imbracatul ne razboim un pic. Mai ales hainutele care trebuie trecute peste cap, o adevarata incercare.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
paula_m spune:
Buna dimineata
Si Raul a inceput sa tuseasca, dar a tusit ieri de 2 ori, in timp e urla si ma gandesc ca i s-a uscat gatutul de atatea urlete...desi ieri dupamasa l-am dus afara si am impresia ca nu era f bine imbracat...asa nu stiu cum sa-l imbrac ...daca il imbrac gros, afara tot ii mai dau cate ceva jos, daca il imbrac subtire, tot timpul am impresia ca ii e frig...
Oana, ce mult ai slabit!!!. Eu, ca si Cristina, nu scad sub 70 de kg, dar imi si sunt tare dragi dulciurile. Toata ziua imi fac salam de biscuiti.
Putem sa mai facem un cont, sau putem sa ne deschidem cont pe alt site care sa ne permita sa putem mai multe poze, daca o fi asa ceva...
LA MULTI ANI pt Tudor, Aida si Maria!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
anca_vlad spune:
...asa ii place leganata in balansoar..si eu am atata treaba....si daca tot o am de ce sa nu bantui pe net sa va tin voua de urat...c
Cum nu o mai legan cu deschide ochii si cu o sec inainte cand ma uitam la ea dormea dusa......
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
crispro spune:
Cris2010, si eu iau spirulina, si scrie si pe cutie si pe prospect ca stimuleaza lactatia... E bun la orice, si la diabet, anemie, energizant, detoxifiant general. Asa ca ma gandesc ca rau nu face. Si trebuie luat inainte de masa, cu o juma de ora, iti mai taie pofta.
Paula, si io is cu dulciurile... Mi-am luat acum Nestle fitness baton cu cioco, ca am zis ca poate nu ingrasa asa mult, fiind cu cereale, dar nu ma satur doar cu el, si atunci mai mananc si alte dulciuri. O sa incerc si io sa nu mai mananc seara...
Si io is cu dilema imbractaului. Cica cate randuri de haine avem noi, plus unul... Dar nu stiu, ca ieri cred ca l-am dus cam dezbracat afara, si poate de aia are muci... Nu reusesc nici sa il infofolesc, nici nu stiu ce sa ii dau - 2 perechi de pant? Sau cate bluzite/hainute/geculite??? Of, greu, maica, greu...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Creata, pe unde umbli? Aelita? Cristina Serban? Hai, care mai sunteti si nu ati dat demult raportul? Cum stati cu dormitul/colicii/papatul?
Poze
crispro spune:
Dar Belu? cu 3, nu ii e usor...
Poze
Cris2010 spune:
Eu am dezvoltat o adevarata fobie fata de cantar. Glumesc. De la nastere nu m-am mai cantarit. Am avut si motive, m-am ingrasat. Noi suntem pe san exclusiv si mi-e frica sa nu-mi scada productia daca nu mananc bine. De vreo doua saptamani am renuntat complet la dulciuri. Vreau sa scot si painea din dieta. Sa vad daca reusesc. Poate macar s-o reduc cantitativ, ca sunt o mare mancatoare de paine de felul meu.
Hai ca s-a trezit puiul de zmeu... in tipete si urlete, ca altfel nu stie.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
paula_m spune:
Cristina, Oana, Carmen, Enik, Otilia, Belu, Ana, poze noi cu delfinasii!!! Hai sa ii vedem ce mari si frumosi s-au facut!! Toata ziua m-as uita la poze!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 [ Michelle, ma felicit ca am luat tummy tub. Am inceput recent sa-l folosim. In cadita urla ca din gura de sarpe, de la inceput pana la sfarsit. In galetusa sta linistita. Daca prelungim prea mult baita, spre sfarsit incepe sa planga. Asta e, nu prea ne place la baita, poate mai incolo o sa ne placa mai mult. Si cu imbracatul ne razboim un pic. Mai ales hainutele care trebuie trecute peste cap, o adevarata incercare. Cris, de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Ai incercat sa ii pui apa mai calda?..Si la noi urla ca din gura de sarpe cand ii faceam baie dar cand i-am pus apa mai cald in cadita adica la 38.5-39 grade sa vezi ce fericit este si cum rade la baita....Ma gandesc ca poate si la voi e la fel Poate e apa prea rece sau prea calda....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010