Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
btz_ovi spune:
Neatza
Cica doarme piticu si eu in loc sa dorm cu el vreau sa intru pe ferma sa gradiners nitel
Rodica te astept cu mare drag >:D<
Eladea noi suntem mari amatori de dulciuri facute in casa si nu pierd nici o ocazie de a face mereu cate ceva:clatite,prajituri,napolitane,gogosi,placinte,strudel,rulade,etc etc etc
Fetele eu am id-ul Bytza_Paul
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
adrianaBuc spune:
neataaaaa
hai ca azi am reusit sa intru si eu mai devreme.
Voi ce caciulite folositi la bebe cand iesiti afara? Eu ieri i-am pus una de bumbac, dar mi se pare cam subtirica pentru vantul de afara. Din pacate nu am cumparat nici una mai grosuta, nici gluga la vreo bluzita nu are. Ieri am iesit in port-bebe, ce bine s-a simtit pitica! Azi o sa iesim dupa masa de 12 (se mai incalzeste) si cred ca o scot cu carutul, ca e mai protejata de vant.
oana, imi pare rau pentru bunica ta!
Despre LP, eu ii dau milumil, are mai putin fier decat nan si nu se mai constipa. Si in plus la nan aruncam cutia aproape plina, ca nu o consumam in 3 saptamani. La milumil e ambalat in 2 pungi si poti sa te lungesti mai mult cu el.
Ma intreba cineva despre mesele Rebecai: papa la 3, 8 , 12, 4, 8 CU mici variatii de 30 min -1 ora. Culmea e ca, chiar daca cere papa intre mese, la ora obisnuita de masa tot i se face fomica.
Va
Vreau si eu sa am timp sa ma joc
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
Cris2010 spune:
Oana,si eu am aruncat pana acum trei cutii de lp. Cel putin ultima, am facut o data din ea, can am fost la o nunta si am sarit o masa de lm. Am intrebat la farmacie daca nu au la cutii mai mici si se uitau ciudat la mine, nu intelegeau de ce.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Io azi merg la doctor cu piticul, parca e mai bine cu raceala. Dar de dimi a facut un scaun urat, cu verde inchis, zici ca avea marar in el, plin de chestii verzi... Si mult mai mucos, asa... Sa fie de la Sinupret? Sau de la spirulina, ca e verde? Fetele care luati spirulina, ati observat la copii scaunul mai verde??? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Si eu iau spirulina dar scaunul lui Bogdan nu s-a schimbat. Dar, parca daca e de culoare verde nu e pb cik e normal.
Poze Bogdan
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
btz_ovi spune:
Oanna poti face ciocolata de casa insa depinde de tipul LP care il ai.
Eu cand mi-am scos maselele am folosit Nativa de la Nestle caci mama mea a uitat ca i-am cerut Humana 1 (de asta i s-a dat in maternitate si prin urmare dr l-a recomandat in cazul in care am nevoie) si sincer nu a iesit deloc gustoasa.Avea un gust oribil,nu s-a dizolvat deloc,plus ca nu s-a ingrosat ca la clasicul LP din pungile alea fara etichete.Il mai tineti minte???
Tu incearca si vezi ce iese
Motanelul
racusor2010 spune:
Oana imi pare tare rau de bunicuta ta! sanatate multa! toate gandurile noastre bune !!
Crispro asteptam vesti bune de la doctor astazi!!
Crispro, Anca asa si Andrei, mananca putin, dar totusi ia in greutate...va zic duminica cat a luat saptamana asta, cand mie mi s-a parut ca a fost la dieta
de dimineata i-am dat pastilute de dintisori, le-am sfaramat, ca erau cam mari si le-a papat...sa vedem daca se vede vreo imbunatatire la gingiiutele lui...
Cris2010 noi iesim afara, chiar daca s-a racorit. doarme asa de bine Andrei afara. Am fost cu el la Sighisoara, la bunici...a fost foarte bine la drum lung, doar ca sa fii pregatita sa luati toata casa dupa voi
Gabitza ma omori cu bucatareala si cu dulciurile tale
la mine nu mai scad kg deloc
fug ca e nervos piciulica ca sughita si ma cearta ca nu vin la el
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
btz_ovi spune:
Racusoru multumim de invitatie
Motanelul
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Fetele care luati spirulina, ati observat la copii scaunul mai verde??? |
aa, mi-am amintit ca tu intrebai asta... a avut si isa o perioada cand era verde, dar de la spirulina in nici un caz, ca nu luam. iar acum de cand iau nu s-a schimbat, e galben auriu . dar poate fi si de la alimentatie, si de la pastilele astea de plante... cred ca nu e problema! la noi nu a fost, si-a schimbat culoarea fara sa fac eu ceva (constient...)
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
Cris2010 spune:
La jocuri nu ma bag, dau dependenta.
In legatura cu cat mananca Nata, nu-mi fac probleme atata timp cat ia normal in greutate si suntem in grafic. De ce sa-mi fac griji in plus? Am incercat o data proba cantarului. A mancat de la un san, mi-a aratat o valoare, dupa care dupa al doilea san mi-a aratat o valoare mai mica. Alta data mi-a arata niste valori prea mari... Asa ca m-am lasat pagubasa.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
CarmenAlbu spune:
Criss mergem in Dubai, sunt doar 5 ore de avion de la viena , ca vroiam caraibe dar pt pitica e departe, si ea calatoreste gratis pe avion pana la un an