Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
btz_ovi spune:
Cine e DaisyHappy?
Sorina ti-am trimis un cadou: o gaina ca aia era singura pe acolo.Sper sa iti iasa o ciorbica buna
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
eladea2005 spune:
adriana, eu i-am cumparat caciulita grosuta, ca e cam frigut la noi...plus daca mai bate si vantul, musai trebuie...
eu iau de 3 zile Galactogil...se vede imbunatatire...luasem si la Eric si zici ca eram vacuta Milka... nu stiu de ce n-am luat din asta de la bun inceput...am incercat deja multe variante...totusi asta mi se pare ca e cel mai eficient...acu sa vedem... sa nu zic hop pana nu sar gardu...
si am renuntat la alte stimulente...daca pana acuma bagam cate 3-4 tipuri, acu am zis gata...sa vedem ce-o fi...
Oana, nu cred ca iasa f buna ciocolata cu LP din asta pt bebei...a facut mama odata, cu laptele ramas de la Eric...n-a iesit asa cum ar fi trebuit sa iasa...
crispro, sa veniti cu vesti bune
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca_vlad spune:
KK VERDE CU MUCUSORI E DE LA RACEALA! nu are legatura cu spirulina!
exista doua cauze a mucusorilor in scaun!
1. mucusorii care nu i-a eliminat prin aspirare au ajus in tranzitul digestiv - in cazul racelilor simple (ceea ce cred ca este atat timp cat nu a facut temperatura si scaune apoase cu miros intepator de acru-daca exista si aceste simtome atunci varianta
2. care nu e de dorit enteroviroza prin inflamarea mucoasei intestinului gros care da astfel de scaune! (din acestea stia vlad sa faca, cand aparea un astfel de scaun ma rugam sa fie raceala-dar nu de cele mai multe ori nu era)
Enterovirozele le-am dat de cap pana la urma pe la 2 ani jumatate cu tratament homeopat!
Sa nu ziceti ca ce le stiu eu pe toate-am sa fac precizari doar acolo unde ma pricem si am trecut printr-o experienta cel putin, in rest no coment!
CRIS maria e mai bine am tot aspirat-o dar afara nu am iesit ssi nici nu o scot ca bate vantul si sapt viit trebuie sa facem vaccinul!
Daca ai chef te astept pe la mine-azi mi-am rezervat o zi lejera!
Am si dormit cu Maraia dupa ce au plecat baietii de acasa - de fapt abia m-am trezit de o ora cel mult!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
rodyka spune:
am pus poza si cu animalele de la ferma
fetelor, eu v-am avertizat ca jocul da dependenta, adica e asa de simplu si de reconfortant ca... bine, eu am si timp, miculuta mea a dormit toata noaptea, de la 11 la 9 dimineata, a papat amandoi sanii si acum doarme iar...
mi-am lasat fermele in ordine, mi-am luat pastilutele, merg sa pap ceva si iesim in oras...
ooana, si eu sunt tot cu gandul la bunica, oare o s-o mai prind in viata?! e asa dureros sa-ti dai seama cat de repede trece timpul ptr ei si cum vrem noi sa-l tinem pe loc...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
anca_vlad spune:
rodykasi eu sunt microbista si am sufetit aseara la meci, unde mai pui la socoteala ca stau la 2 statii de stadionul ghencea si l-am pus pe sot sa dea tv-ul incet sa aud tribunele!
in 1989 cand steaua a pierdut finala cu milan-ul am plans de nu mai stia mama ce sa imi faca - eram o pustoaica de 12 ani si microbista inraita!
Cumnatul meu e polonez si aseara m-am suparat tare pe natia lui!
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
Otiliav spune:
Am luat si eu prima pilula de Cerazette. Ieri am vazut rosu dar sub un tampon zilnic. Vad ca azi continua sangerarea. Nu-s lamurita daca am procedat corect asteptand ziua de azi sa vad daca mai curge sau nu sau daca trebuia sa incep de ieri. Doctora a zis sa fiu sigura ca e menstruatie dar greu rau sa fac previziuni din acestea. Asa ca azi am zis ca gata, e o zi numai buna de inceput folia. Plus ca voi ati luat fara sa aveti vreo sangerare.
Apropo de asta. Daca o voi tine tot intr-o sangerare apai chiar ca are efect anticonceptional prin efectul asta secundar
Paula, Michelle parerea mea este ca exagereaza putin ginecologii vostri. Nu e nici o tragedie daca ramanesti gravide chiar si acum. Doar ca e destul de greu pentru mama sa duca doua sarcini atat de apropiate si pot apare situatii care le dau si lor ca doctori batai de cap. Oricum eu nu-s adepta sarcinilor apropiate insa atat vroiam sa subliniez ca daca cineva ramane insarcinata la putin timp dupa o nastere prin cezariana nu e o tragedie. Adica in nici un caz nu se fac intreruperi de sarcina din acest motiv.
Ce tare ca aveti timp de jocuri si filme. Insa vad ca nici o mamica x 3 copii nu s-a bagat la joc asa ca poate sunt eu prima
Oana, Dragaica ce ati slabit dragelor.
Noi ieri ne-am cantarit in grup. Toate 4 fetele. Eu la 70 stagnez de ceva vreme. Iulia a ajuns si ea la 5 kilograme, nu-i foarte bine, e pe curba ei dar se putea mai bine . Creste cam incet fata de cum au crescut surorile mai mari care au uat 1 kg sau chiar 1.2 kilograme in primele doua luni. Se vede lipsa mea de somn si alergatura mai multa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad rodykasi eu sunt microbista si am sufetit aseara la meci, unde mai pui la socoteala ca stau la 2 statii de stadionul ghencea si l-am pus pe sot sa dea tv-ul incet sa aud tribunele! in 1989 cand steaua a pierdut finala cu milan-ul am plans de nu mai stia mama ce sa imi faca - eram o pustoaica de 12 ani si microbista inraita! Cumnatul meu e polonez si aseara m-am suparat tare pe natia lui! |
si eu le-am prins pica la polonezi! era in stare sa mai tina meciul pana dadeau golul egalarii
pai tu cred ca esti ceva vecina cu matusa-mea, nici ea nu e chiar departe de ghencea, doar ca eu de cate ori mergeam in bucuresti ori nu era duminica, ori nu era meci, ori nu aveam cu cine merge (varul meu e dinamovist inrait!). eu sunt fan din 1984 si aveam 12 ani cand au luat cupa de la spanioli . acasa in Ro am o gramada de insigne, fanioane, poze cu autografe (bine, de la cei vechi: hagi, laca, dan petrescu s.a), ca veneau la bistrita in cantonament... am luat cu mine doar un fanion micut pe care l-am pus in masina DAR... mi l-a pierdut sotul cand a facut curatenie in masina o data, crede ca i l-a luat vantul
sa nu ma certati, dragele mele fete, dar cand ai timp liber te apuci de toate... in copilarie aveam jurnale, clasoare de timbre, mai apoi si oracole... poze cred ca am cu miile (18 albume mari are doar maria, plus cd-uri...), mariei i-am facut jurnal din ziua in care mi-am facut testul de sarcina si pana pe la vreo 4 ani, ii mai scriu si acum din cand in cand... am inceput sa-i fac si isabelei dar m-am oprit! cand va fi ea mare n-o va mai interesa sa citeasca pe hartie, si poate nici nu imi va intelege scrisul... si acuma am dat in boala asta cu ferma din intamplare, ajutand-o pe maria sa le scoata la capat, ca la nivele mai inalte ai mai mult de lucru . am descoperit ca ma relaxeaza si... acuma il mananc pe paine .
oricum eu sunt alaturi de voi de toate, la bine si la rau. ca nu-mi dau cu parerea intotdeauna ca nu stiu ce sa zic, mai ales la tratamente nu ma bag ca habar n-am, daca o sa am vreodata nevoie o sa va intreb pe voi, multumesc lui DD ca nu stiu ce-s medicamentele, doctorii, spitalele...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
anca_vlad spune:
hehehe rodyka...si eu aveam albume intregi cu datele fotbalistilor de atunci, lipituri de prin ziare postere...fanioane autografe!...........
dar din pacate am avut de aface cu medicii, spitalele si medicamentele inca inainte sa se nasca vlad cand eram insarcinata cu el-acum de ceva timp s-au rarit dar ce`am invatat acolo ramane.....
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
Mycya spune:
neata si de la noi
gata si vizita la doctor,totul bine ,mi-a facut si eco si control plus testu PN.mia prescris si mie cerazzete parca asa se scrie.am intrebat daca cumva imi va scadea productia de lapte si ma intrebat daca sunt o fire depresiva si daca da din cauza pastilelor pot face depresie din cauza la ceea ce contin, adica fac rau numai in cazul pers depresive asa ca de maine voi incepe si eu sa iau.
mia dat reteta numa pt o luna sa vedem cum ma inteleg cu ele...daca nu is de mine trecem si noi tot la vechea metoda.
de luni incep si io cu sportul si lasatul dulciurilor +paine ca nu se mai poate asa,de cand am venit din spital stagnez la 63 kg
Oana eu folosesc apa Humana dar am auzit ca e buna si Izvorul alb pt bebelusi.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
btz_ovi spune:
Crispo chiar daca am mancat bureti cu usturoi Paul nu a facut colici
Rody ah ah,deja incep sa simt in degetele o nevoie acuta de a juca
Fetelor o intrebare de 10 puncte:voi cu ce fel de ceaiuri faceti baie la bebe?Noi folosim de regula musetel si salvie,insa as mai dori si alte pareri
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul