Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

ieri seara cum v-am spus am scos de la congelator 130 ml lapte...a papat 110 ml...peste noapte a papat exclusiv la san...si azi dimineata am pregatit 60 ml LP completare, a papat la tzitzi si cand a dat semne ca nu mai vrea am incercat sa storc si iesea laptele...dar am zis asta e ii dau completare...si pustiul meu ce credeti, a inceput sa roada tetina ca pe suzeta fara sa traga deloc iar cu lapticul care i-a curs in gura a inceput sa faca balonase

cred ca rade de mine copilul asta ...acu e multumit...am aruncat lapticul si mai vedem diseara daca nu ii ajunge sau o fi maraiala de oboseala seara ...si asa o fi fost si ieri mai obosit iar eu vazandu-mi sanii moi si nu iesea nimic cu pompa am crezut ca e lipsa lapticul

oare cioco de casa pot face cu laptele asta praf, in caz ca nu il papa...am dat 50lei/cutie si mai e si BIO

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata mamici
Ieri am luat in sfarsit si noi pasaportul Letiziei, acum finalizam planurile pentru vacanta de craciun!

Nu va mai faceti griji cu papica fetelor, a mea piticuta mananca 600-800 in 24 de ore, ia corect in greutate, daca ia 500 grame intr-o luna nu aveti de ce sa va faceti probleme!
Si Letizia mananca ziua la 4 ore , noaptea doar o data , nu plange, nu mai vomita, doarme cam 16 ore din 24, doctorul e multumit, kk face la 2 zile complet verde si e normal , nu ii dau decat vit d o picatura pe zi si vit k o data pe luna, in rest nici un alt medicament, daca ii curge nasucul il curat, nu homeopate nici altceva, apa, lapte ceai atat ca vreau sa isi construiasca sistemul imunitar cat mai repede!

O zi frumoasa tuturor! aaa, si eu fac sport in fiecare zi, nu mi-a zis dr nimic de operatie!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Carmen apa de care? plata fiarta si racita sau babywasser? am vazut de la Humana, a incercat cineva?

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Victo ieri in 30 a ajuns pachetul in Bucuresti!

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu... noi raportam o noapte iarasi luuungaaa, a adormit putin dupa 11 si acuma inca doarme... dupa ce pleaca maria la scoala o s-o trezesc sa pape, n-are rost sa bag pompa ca apoi se trezeste si ce mai papa?!

da, eladea, o sa ajunga microbista , asa am cu cine ma uita la meciuri, ca al meu sot habar nu are de fotbal, si maria mea acum nu mai e interesata, dar cand eram mica se uita la fotbal ca la desene animate si radea de aia care fugeau de nebuni pe teren!!

fetelor cu ferma, v-ati gasit id-urile sau vi le trimit?! sau le pun aici?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Oana, cum traiti voi la extrem ... Cum e doar tu cu Matei? Eu nu prea am curaj...Cand e plecat Cosmin undeva peste noapte, o chem pe mama. A avut nevoie Matei de completare peste noapte? Ce a patit bunica ta?
Ma innebuniti cu ferma. Mi-e un pic groaza sa intru, pt ca in perioada in care imi faceam si eu veacul pe ferma, mi se restarta calculatorul singur, am trecut pe laptop si a inceput sa se restarteze si ala. Nu stiu daca avea sau nu legatura cu ferma, dar cand nu am mai intrat pe ferma , nu am mai avut pb. Dar acum ca va aud pe voi, mai ca m-as mai risca...
Eu am trecut la caciulite cu Raul. Mi-e tare teama sa nu inghita parut. Azi noapte i-am pus caciulita si bineinteles ca toata noaptea s-a foit si a gemut, dar sper sa se obisnuiasca in 2, 3 zile. Tot timpul ii culeg fire de par de pe manute, de pe suzeta, de peste tot. L-as tunde, dar nu stiu daca se tund copii asa mici. Si are la par!!!!!!
Cat despre mancare, inca mananca si el mult, poate pe la 3 luni o sa ajungem si noi sa papam mai putin...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata
Oana, cum traiti voi la extrem ... Cum e doar tu cu Matei? Eu nu prea am curaj...Cand e plecat Cosmin undeva peste noapte, o chem pe mama. A avut nevoie Matei de completare peste noapte? Ce a patit bunica ta?

nu i-a trebuit completare deloc si nici azi dimineata sa vedem diseara ce face domnul meu

nu e foarte greu acasa singura...e nasol cand trebuie sa mergi la cumparaturi si vezi ca nu poti intra peste tot cu caruciorul din cauza scarilor
musai sa exersez cu wrapul si sa mergem asa
...ca saptamana viitoare Marius pleaca din nou la Iasi ...sper sa aterizeze soacra-mea sa ma pot duce si eu la cofor/maniuchiura/epilat ca altfel o sa fiu o sperietoare de botez

bunica a fost diagnosticata cu cancer la pancreas ...nu mai poate sta fara supraveghere medicala...eu la mine nu o pot lua ca abia ma descurc eu...am dus-o din Cluj la o casa de seniori privata aici langa Mures...si in mijlocul saptamanii m-a sunat seara la ora 9 ca ea simte ca moare si sa ma duc atunci sa o duc acasa la ea in Cluj ca acolo vrea sa fie...m-a apucat plansul ca eu eram singura cu Matei si ma simteam neputincioasa...bine ca azi sosesc toti acasa sa vedem ce facem
ea m-a crescut pana la 6 ani asa ca e ca si mama pentru mine, poate chiar mai apropiata

asa ca pana la urma problema nu a fost ca am stat singura cu Matei ci ca nu am fost in stare sa fac si altceva pe langa

Citat:
Eu am trecut la caciulite cu Raul. Mi-e tare teama sa nu inghita parut. Azi noapte i-am pus caciulita si bineinteles ca toata noaptea s-a foit si a gemut, dar sper sa se obisnuiasca in 2, 3 zile. Tot timpul ii culeg fire de par de pe manute, de pe suzeta, de peste tot. L-as tunde, dar nu stiu daca se tund copii asa mici. Si are la par!!!!!!
Cat despre mancare, inca mananca si el mult, poate pe la 3 luni o sa ajungem si noi sa papam mai putin...

poze

caciulitele nu le tine deloc in cap, atata se invarte pana le da jos singur
cu parul suntem si noi la fel...

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana ii dau fie humana sau daca sunt pe afara ii dau sticlute mici de evian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, imi pare tare rau pentru bunica ta. . Tb sa fii tare si pentru ea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana, imi pare rau pt bunicuta ta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

oana, imi pare sincer rau de astfel de vesti...ce sa zic, vezi cum e viata...din pacate cuvintele nu te pot consola in astfel de cazuri...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata mamici si delfinasi!

Noi am dormit de la 21 la 3 jumate, am macat pana la 4 jumate, dupa care somn bun pana la 7. De la 7 la 8 atata ne-am scremut pana am inceput sa plangem. E a patra zi fara kk. Ca atare am bagat o bucatica mica de supozitor si s-a linistit fata in cateva minute.

Mi-e tare frica sa nu depindem de supozitor.

Crispro, bafta la dr. Sper sa fie doar o mica raceala care sa treaca repede, repede.

Oana, hai ca mai ai putin si-ti vin ajutoare. Sanatate bunei tale.

Carmen, unde o sa va petreceti sarbatorile? Noi tot timpul am fost plecati ba la munte la ski, ba in afara. Nu stiu ce-o sa facem anul asta.
Vrem sa facem o mica incercare de deplasare in tara. Peste doua saptamani vrem sa mergem la Baile Herculane, pt o saptamana, sa stam la hotel. Sa vedem cum o sa se comporte Nata.

Anca, cum e Maria? Ati mai iesit p-afara?

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput