Nazdravani de prin 2003 *5

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

... in finala, locul 5
cine are o prajina... ca i s-a urcat la cap...

m-am chinuit sa editey filmul... ca... de emotie am uitat sa-i pun si sunet la filmare. asa ca muzica e adaugata acasa.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Felicitari!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Acum am reusit sa vad si eu filmuletzul! Cris, mie mi se pare ca danseaza bine...acuma ca au facut ei cam aceiasi pasi toata melodia...dar se misca bine. Felicitari si la mai mare!

Laura, multumesc...a fost greu in Thailanda dar in acelasi timp frumos, am numai sentimente frumoase cand ma gandesc...cele nasoale au ramas acolo :). Da, e tare greu singura, departe de ai mei...fetele au fost bolnave saptamana trecuta, au stat acasa...noroc ca era si Ovi liber inca, a avut doua saptamani de concediu medical. Numaram orele pana cand sa ne vedem, vineri ar fi trebuit sa ajung la ora 23 acasa, duminica ma intorceam la ora 16...ghinionul a fost ca a fost furtuna de zapada, viscol puternic si vaporul nu a plecat vineri seara ci numai sambata dimineata, asa ca am avut 30 de ore acasa...foarte greu. Unde mai pui ca portul e la 80 de km de orasul unde e facultatea, asa ca am dormit noaptea aceea la motel, nu avea rost sa vin pe vremea aia inapoi si dimineata la 4 sa plec iar...Ei, vor trece asa cumva chinuiti astia doi ani, ce sa facem. Cum mai e Diana, sper ca bine si ca gandurile negre sunt doar specifice varstei...si Silvia are momente din astea cand izbucneste in plans, la ea motivul e ca "nu vreau sa moara nimeni din familie...".
Am vazut pozele voastre, ce a mai crescut cea mica...iar Diana la fel. Ai doua fete frumoase foc! Sa va traiasca! si mai scrie cand ai ragaz.

Carmen, pai poti sa iti recuperezi parola, exista undeva un buton si iti trimite pe email. Nu e pierduta definitiv. Nici eu nu stau mult pe facebook, ca nu am timp...dar mai vad fotografii, stiri, etc. E mai mult informativ pentru mine...mai comunic cu mama, cu sora mea si cu Diana :)). Control adica! Mama pe mine si eu pe Diana LOL.

Edit: Azi ma revansez, plec acasa! Sper sa fie 3 zile si jumatate pliiiine...

Se cuvine un nou capitol, poate reinviem discutiile?

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

da miha, au invatat pasii de baza, mai au cateva combinatii de invatat la chacha, dar pe general e multumit de ei. andrei trb sa fie mai atent, la pozitie, si sa aiba mai multa incredere in el, sa danseze ca pe bicicleta... adica fara sa se uite la picioare . de azi trage de ei sa invete si coregrafia la vals lent, sa-i bage in competitie la grupele cu doua dansuri.
dar partea cea mai buna e ca o place pe nicola, si nu se cearta, nu se bat pe ring cand greseste unul... ca am vazut si asa ceva .
om vedea cat il tine, ca eu am emotii...

ei, sper ca esti deja acasa :D, asa ca pupa fetele din partea noastra!

carmen, daca n-am zis, felicitarea noastra ajunge de dragobete... dar e la uscat acum, si maine cred ca o pun la posta. daca alex a terminat-o, sa nu o mai trimiteti cu confirmare de primire pe numele lui iris, ca ne-am certat cu postarita data trecuta, voia buletinul destinatarului . asa ca i-am chemat destinatarul la usa, si cand a auzit iris ca nu-i da felicitarea de la alex, mai ca nu s-a pus pe plans... si ne-a zis sa nu mai facem asta, ca nu ne-o mai da!

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii, cu premii de la Editura Edu

Mergi la inceput

:)) Sunt in port, cu un ochi pe DC si cu unul pe un proiect . Abia la 00.10 ajung acasa...dar pup fetele din partea tuturor, sa am motive sa le pupacesc pana nu se vad .
Mie mi se pare ceva deosebit sa invete sa danseze baietii. Parca mergea si Iris, nu?

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

merge si iris, dar nu gasim baiat de 5 ani... si "facem tapiseria". ea face doar galerie deocamdata.

da, si mie imi plac baietii care stiu sa danseze. iti place o fata... ai o sansa in plus sa o dai gata din prima , nu stai ca fraieru pe margine si iti rozi unghiile cand danseaza cu altul, nu?

... pe vapor mai ai semnal ?

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii, cu premii de la Editura Edu

Mergi la inceput

Da, la cucerit fete ma gandeam si eu . Doar ca trebuie si fata sa stie dansa....
Este si pe vapor semnal, dar numai o ora distanta de continent si apoi de insula...o ora in larg nu e. Acum vor sa faca internet prin satelit, wireless, inca nu e gata. In port insa e wireless gratuit, misto de tot. ;)
Ce bine e acasa....

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

pai da... dar e mai fain sa inveti tu o fata sa danseze... daca e nevoie... decat sa te invete ea, nu?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Alex a facut febra de sambata, imediat cum a ajuns acasa de la engleza... nu mare pana in 37,8, cu usoare secretii nazale, care au disparut imediat dupa o seringa cu apa cu sare si fara gat prea rosu... dar a fost foarte moale si a dormit aproape continuu...

I-am dat isoprinosin si oscilococcinum si 2 pastile de panadol una sambata si una duminica cand eram deja exasperata de fierbinteala... si sucuri de fructe ca altceva nu a vrut sa inghita de vienri seara. Ieri a dormit de la ora 17 pana dimineata la 7,05! Si azi, in afara faptului ca era alintat nu mai avea nimic... Dar nu am avut curajul sa il duc la scoala.

De sambata a dormit numai la noi in brate, la cate unul pe rand. Pur si simplu venea si se cuibarea si adormea... ca eram pe scaun sau pe fotoliu sau ne ducea pe pat sa stam putin cu el... Ca era la mine sau la taica-sau nu conta, sa stea la unul dintre noi.

Sper ca s-a terminat cu bolile ca m-am saturat.

Il vreau iar sanatos si vesel, sa rada continuu si sa n-aiba decat zambet pe fata!

Criss, imi pare rau, am vazut acum dimineata apelul... Vineri eram la tenis cand ai trimis mesajul si apoi s-a descarcat si pana aseara nu am pus telefonul la incarcat... sorry, l-am vazut ca era descarcat dar mi-am zis ca nu-i bai... Pe noi ne darama cand e imbolnaveste Alex ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pfff, cum sa fie la job, e bine de tot! N-am muncit in viata mea asa putin Sa nu ma intelegeti gresit, ca na, si aici muncesc corect si responsabil, dar sunt inca profund marcata de "bicele" pe spinare de la fostii angajatori, si munca "pe plantatie" 10-12 ore pe zi fara exceptie, fara pauza de mansa, mancatul in tastatura, orele suplimentare neplatite, si toate celelalte, de ce sa le mai insir....
Apai aici e boierie, nu vine nimeni peste tine, ai un lucru de facut, il faci cum poti tu mai bine, dar nu vine nimeni sa isi exprime vesnica nemultumire ca nu ai facut mai repede sau mai mult sau mai....
Asa ca, obisnita cu "bicele" din ro, nu au trecut decat vreo 10 zile cand m-am gasit in fata unei situatii mai iesite din comun, pe care am descalcit-o, si drept recompensa m-am trezit mana dreapta a coordonatoarei, care mi-a facut o lista de chestiuni pe care numai eu o sa le fac pe viitor, ca sa fie ea sigura ca sunt facute bine samd, blabla bla.
M-am simtit bine in sinea mea, e drept, dar cumva consider ca m-a mancat pielea, puteam eu sa stau linistita? Ca e bun sa ai responsabilitati, dar cand e cu bataie lunga. In fine, nu ma plang de asta, cel putin o sa am o recomandare super buna la final.
Programul e genial, 7 ore, plus una pauza, dar pot sa merg mai tarziu si sa reduc pauza, si astfel nu trezesc fetele in zori in fiecare zi. Sunt foarte happy.
Azi dimi eram asa de happy, muzica buna in masina, trafic putin, soarele sclipea in oglinda retrovizoare...
Imi place, dar ma si oboseste mult.
Cand am cursuri, merg direct la scoala. In weekend abia apuc sa respir, sunt in plin proiecte. Am numai A deocamdata, dar la ultimul proiect m-am trezit la 4 jumate ca sa il fac. E obositor.
Lunea fac un benevolat la biblioteca scolii Elizei. Nu merg la job.
Termin contractul la 1 aprilie. Dupa aia ma odihnesc luand vreo 3 cursuri pentru sesiunea de vara

Cris - felicitari pentru concurs!
Carmen - acuma cum e Alex? ati avut ceva aventuri iarna asta.... Si inca nu e gata iarna.
Laura - minunate pozele! mi se pare ca au crescut asa mult fetele, de cand nu am mai vazut poze. Si pisica, ce puturoasa, cum doarme ea! Ce e cu postul tau de zici ca nu o sa mai fie? Cum mai e Diana cu scoala?

La noi, maine s-a anuntat ninsoare serioasa dupa-amiaza.
Am fugit la nani, la 6 jumate suna ceasul (maine e ziua in care merg la 9 la serviciu, dar inainte de asta trebuie sa depun fetele la scoala si la gradinita )

Mergi la inceput