Nazdravani de prin 2003 *5
Raspunsuri - Pagina 19
ankalaura spune:
Mihaela, dar Ovidiu cum se simte acum? I-au trecut ranile? Cheagul acela de la cap cum e?
mihaela_s spune:
Anca, multumesc de intrebare Ovi e mult mai bine acum, nu 100% dar undeva la 90% as putea spune. E in concediu medical si saptamana viitoare, pe zi ce trece e tot mai bine. Daca zilele trecute inca i se zguduia capul cand stranuta, acum e fericit de exemplu ca poate stranuta in voie :). Ranile au trecut de tot, mai are o mana care il doare, a fost entorsata. Cheagul era putin retras la a doua tomografie, la 5 zile dupa accident si din moment ce evolutia lui este spre bine, e semn ca cheagul se resoarbe. Urmeaza o noua tomografie peste vreo 2 saptamani sa vedem evolutia lui. Are insa putin tinitus(zgomot intr-o ureche) pentru ca i-au fost infundate si sinusurile cu sange, daca nu va trece de la sine va merge sa vada ce se poate face. Cam atat, e activ si a fost OK sa fie acasa cu fetele...
Tu ce impresii ai despre job? Cum e?
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
l_carmen2003 spune:
Mihaela, multa sanatate lui Ovi, ghinion mare cu accidentul dar bine ca e spre bine acum, bine ca isi revine. Asta e important! Si tie sa iti priasca w-e prelungit de stat acasa! Cred ca e tare greu sa faci naveta asa, ti-e gandul numai acasa! Dar trece!
Si ce chestie si cu tehnica asta, citeam pe blog ca nu ai scris pe FB ca vii acasa, sa nu citeasca Diana... sa fie o surpriza. Nu m-am gandit inca la asta dar e clar ca asta ne asteapta si pe noi...
Chiar Anka, cum e la job?
Eu am parcat copilul pana maine la bunici... si incerc sa ma invart cu folos prin casa pana apare si sotul meu... apoi poate iesim in oras... undeva, romantic nu?
cristinamh spune:
anka, felicitari!! si putere de munca :)
miha, ce ciudat, sa ne supravegheze copiii :)).... pai cand or citi arhivele de pe-aici, atunci sa te tii ...
iuliana, iti tin pumnii. poate pana la urma revine si alex cu jobul mai langa casa, ca destul a facut saracu naveta...
noi vacanta asta ne-am "distrat", cum zic copiii. am fost la film, la rapunzel, si am avut bilet family, adica 60 ron 4 bilete cinema, 4 de patinoar si 4 bauturi incluse. asa ca dupa film ne/am dat cu fundul de gheata la propriu. eu o data, andrei odata, iris de mult mai multe ori. andrei nu s-a departat mai mult de juma de metru de parapet, iris a mai dat o tura cu mine de mana. si era prima data pe patine... si ea, si eu, si andrei, ca mi-a cam fost frica pana acum...
vineri ne/am dus dupa avizul medical, pentru gradi (numa bine am aflat ca au un cay de scarlatina in gradi si se intra numai cu aviz...). si cum la victoriei unde e dr nostru e si concentratie de muzee, am zis sa nu ratam ocazia, daca tot facem bilete pana acolo. ne/am dus la muzeul taranului, unde iris era incantata de costume, paiete, pietricele, modele, si andrei groaznic de plictisit. tot ii batusem la cap cu costumele populare la exercitiile cu nazdravani, am zis sa le vedem si live, nu doar in poze... iar andrei, de cand l/a facut pe "R" tot scrie "marama" si nu stia ce=i aia... a vazut acum pentru o viata intreaga
la iesire... il gaseste pe andrei sa intrebe ce e cladirea de peste drum. "muzeul de geologie" adica ce e acolo? "pietre... ca alea din comorile pamantului" ei, si ti-ai gasit, hai sa mergem, hai sa intram... pentru mine si pentru iris era prea mult al doilea muzeu, dar ne/am dus. lui andrei i-a placut. sper sa nu faca mare pasiune pentru pietre si cristale, ca epoca cautatorilor de aur s-0a stins de mult, nu mai faci avere din asa ceva. iris era cu ochii dupa cele stralucitoare, si tot comenta, ca asa trebuia sa ne iasa si noua la fabrica de cristale! ooo daaa.... am vrea noi!
la etaj nu mai avea chef, dar i-am zis ca, daca vine alex la bucuresti, sigur vrea aici, la dinozauri, trebuie sa-i vedem si noi. "bine, mami, dar il ducem numai la dinozauri, aici jos la pietre nu mai mergem".
eu am avut o senzatie de deja/vu geografia de clasa a noua, cu partea de roci si minerale care nu mi/a placut niciodata. asa ca m-am uitat la cristale, la forme, si am savurat bucuria lui andrei.
la iesire normal ca ne/am luat cristale, andrei un "diamant mare", alias un cuart, iar iris doua ametiste neslefuite, unul roz, normal, si unul galben.
abia astept sa inceapa scoala, sa aiba o ocupatie...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii
l_carmen2003 spune:
Criss... Alex a vazut muzeul asta vara cand voi erati la bunici... si de cand cu comorile pamantului si cu fabrica de cristale si el e pasionat... dar la el merge caci, ce mi-e sa caute fosile sau roci... de-ar gasi ceva...
l_carmen2003 spune:
Ah, a inceput IAR scoala... Si de sambata Alex a inceput si movers-ul la engleza si e belea... iar cate 20 de cuvinte pe saptamana si constructii gramaticale la greu... deja incep cu timpurile verbelor... au si lecturi suplimentare...
E prima oara cand ma gandesc ca e cam greu - cred ca si anul trecut spuneam la fel... in conditiile anului trecut... Partea buna e ca acum sunt numai 7 copii in grupa - anul trecut erau 10-12... si au fost impartiti pe varste, adica acum au varste mai apropiate... mmaxim 8 ani si jumatate... ceeea ce, sa recunoastem, e ok, ritmul va fi dupa varsta lor...
Oricum de acum s-a terminat cu trandaveala, zilnic lectii la engleza... Pana acum faceam o data de doua ori maxim... pe saptamana.
La tenis i-au bagat acum 5 ore de antrenament pe saptamana, ca sa recupereze cat a lipsit, si cred ca nu va reusi sa le faca pe toate, tebuie sa reduc la 3h/sapt caci, dupa 2 ore de antrenament la o sedinta e vraiste... daca face asa ceva in timpul saptamanii nu mai pot face lectii cu el dupa antrenament...
Si, mei, mi-am tras si eu cont pe Fb desi nu aveam de gand... dar ... sa fiu sincera nu stiu cat de des voi aparea pe acolo... dar ma rog...
M-am distrat cu fiu-meu care mi-a ales nickname-ul: armina... el se joaca uneori si imi spune pe nume ca si cand as fi prietena lui dar, nu imi spune Carmen ci Carmina - nu ma intrebati de ce ca nici nu imi place - asa ca Armina a venit usor, de la el... asadar...
mihaela_s spune:
Haha ce m-ati distrat cu controlul copiilor asupra parintilor prin FB . Neeee, de fapt Diana nu stie, dar tot eu am control asupra ei .
Bafta la scoala copiilor, am inteles ca a fost vacanta in Ro? Incepe semestrul doi sau ce vacanta a fost?
cris, fain la patinoar, noi anul asta nu am ajuns...nici macar la ski si uite ca se duce zapada...
carmen, nici eu nu sunt foarte des pe FB, intru zilnic ca sa vad ce mai spune lumea :)), mai scriu si eu si incarc poze, desi cris m-a avertizat ca e cam ciudat acolo cu ele, dar e singurul loc mai safe, unde pot sa le vada doar prietenii...oricum nu sunt nu stiu ce fotografii, sper sa nu se intample nimic...
Eu sunt iar la Kalmar, o noua saptamana...sa fie buna la toata lumea!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Laura B spune:
Mihaela, abia acum am reusit sa citesc despre accidentul lui Ovidiu. Doamne, ce ghinion, dar si ce noroc ca nu a fost mai rau si ca s-a refacut atat de rapid! Sanatate multa!! Iar tie, multa bafta la scoala. Nici nu vreau sa-mi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie sa fii departe de familie, de fete, atata timp...
Anka, felicitari pentru job! Ai inceput deja? Primele impresii??
Liliac, ca sa-ti raspund la intrebarea veche daca eu merg la serviciu, raspunsul e da, deja m-am saturat de el numai bine, ca de prin martie se pare ca nu mai am post. Cea mica merge bine, mereu face cate o nazdravanie azi mi-a spus mama ca s-a crucit cand a vazut-o cum se suie si coboara de pe canapea (fara sa dea cu capul de podea), ii turuie gurita totata ziua insa pe limba ei, si mananca, mananca zi si noapte! Olita am adus in zona, dar nici noi nu am incercat altceva decat sa ne obisnuim cu forma si culoarea.
Iuliana, ai inceput practica? Bafta la examene!
Cristina, la ce patinoar ati fost? Mi-ai adus aminte- cu nostalgie- de muzeele din Piata Victoriei... Mai era acum vreun targ la muzeul taranului?
Carmen, pai voi faceti mai multe lectii in engleza decat facem noi ! Bine, aici nici nu se dau teme la copii pana in clasa a treia, ca sa nu-i stresseze.
Cat despre ce mai facem noi acum: am lucrat acum doua seri la "valentine" (card-uri pentru colegii de scoala, regula e ca daca se da la unul, se da la toti), pentru ca scolile din Vancouver sunt inchise vinerea si lunea asta. Iar astazi, joi, am invoit-o pe Diana pentru ca am avut o zi medicala-tehnica. Din cauza ca fata mea a crescut mult in inaltime in ultimele luni, scaunelul i-a ramas mic. Azi am avut programare pentru ajustari.
Am inceput de asemenea sa ne pregatim pentru petrecerea de ziua ei. Deocamdata i-am luat pinata; asa cum si-a dorit, am gasit una cu "Hello Kitty". Tema generala a petrecerii insa va fi una neutra, ca altfel nu va veni nici un baietel
Incarc acum niste poze mai recente, si revin cu link-ul. www.flickr.com/photos/11882381@N02/sets/72157625897044731/show/" target="_blank">Gata!
l_carmen2003 spune:
Da, Laura dar copiii vorbesc engleza la scoala pe strada etc...
Frumoase poze, frumosi copii!
Mihaela eu nu mi-am mai vizitat contul de pe FB... si nu sunt sigura ca retin nici parola sa ca... l-am facut ca sa fie dar atat!
cristinamh spune:
laura, mai e targ, urmeaza cum de martisor, am vazut afisele.
am fost la un patinoar micut, intr-unul din mallurile noi...
miha, a fost vacanta intersemestriala.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii