Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!
Raspunsuri - Pagina 9
sugubina spune:
Fetele vad ca vorbiti de cartofi prajiti. Mai tineti minte cand s-a vorbit cam pret de un capitol duar despre asta da? hahaha
Sa va fac o sugestie: cartofi la cuptor gen prajiti
.Deci taiem cartofii bucatele mai mici (ca de piure asa cubulete). Ii punem intr-o craticioara unde turnam cat vrem ulei de masline sau normal, cimbru, sare , piper (ce condimente va plac de fapt). Frecam bine acolo sa se acopere de condimente si ulei.
Punem o foaie de copt in tava de aragaz si asezam cartofii. Ii rasfiram putin. Punem la cuptor la un foc mediu. Dupa vreo 20 min ne uitam la ei si ii intoarcem cat de cat. Se vor face ca prajiti asa, numai ca nu intra atat ulei!
Ii scuatem si ii cascavalim-dupa pofta inimii. Ia incercati ca o sa devenit fane!
Eu ieri facui o tava si apoi mai vroiam! AM mai facut una!
sugubina
30+ cu Puficele

ana_o spune:
Cred ca se simtea si singur, pe langa raceala asta urata. Se simte incomparabil mai bine. L-am tinut si pe leacuri babesti, i-am facut baie fierbinte la picioare, cu sare grunjoasa, fructe la greu, iaurt si ceaiuri... Dupa o noapte plina de asa ceva, azi e alt om, sincer. Si ma bucur tare, mama saraca era atat de trista azi, din cauza lui, ca a plans de-azi dimineata, fara oprire... I-am spus ca se simte mult mai bine, dar tot e cu sufletul trist. O sa-l vada ea vineri si-o sa se convinga. Oricum, multumesc pentru ganduri!

| Citat: |
| citat din mesajul lui simona-maris Ana,ce mai face tatal tau? Multa sanatate ! Voiam sa iti spun ca ai facut un gest ff frumos ca te-ai dus la el. Toata stima! ![]() |
Ana
35+, viitoare mami de
, David CiprianAMR 23 de zile(sper eu)
sugubina spune:
syl eu zic sa te linistesti; o sa fie bine. Sincer nu cred ca ai placenta acreta. Mai lasa sa treaca cateva zile sa le pritocesti bine si vei lua o decizie mai inteleapta.
EvaF ai putea sa iti pui varzulice singura. Pui la murat intr-o galeata si ii pui capac. Sigur iti iese.
simona-maris si pe mine m-a durut azi la controlul pe masa-a luat secretie din col - nu stu cum naibii a bagat de data asta valvele alea..
Ah m-a luat cu somnu rau ca azi nu m-am patucinizat la pranz..Merg la culcare.
Kiss si va doresc nopti cu somn linistit.
sugubina
30+ cu Puficele

ana_o spune:
Beau un Activia si incerc sa ma "patunicizez". Cam stranut, asa... Sper sa nu fi luat vreun microb, ca aia mi-ar mai trebui. Cred ca e rinita, asa patesc cand schimb mediul. De fapt, imi doresc sa fie rinita si nu vreun pui de raceala.
Sugubina, mai devreme mi-ai fi facut pofta cu acesta reteta de carofi, dar "bagai" niste branza, apoi niste dulceata de prune si acum Activia asta si nu mai poftesc. Poate maine.![]()
Daca nu ma ia somnul, revin. Eventual feria o pauzasc putin pe facebook, am ditamai ferma!![]()
![]()
Pup burticile si mamicile, patunicizare placuta si odihnitoare!
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Am vrut sa scriu "feria o pauzasc putin pe facebook". Nu stiu de ce a iesit asa, ca am verificat inainte sa dau trimitere.
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)
ana_o spune:
hahhahahahaha
F E R M U I E S C pe facebook, adica ma joc pe farmville. Si pentru ca iesea fer...m...uiesc, a scos-o moderarea. Incredibil... adica nu intelegeam, haha...![]()
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)
ral_eli spune:
si eu fac cartofii la cuptor cum zice sugubina, doar ca eu nu-i tai marunt, ci in sferturi si nu e nevoie de intors, ei se rumenesc oricum, cred ca depinde de cuptor cum il invaluie caldura, si eu pun tava la a doua treapta. si intradevar sunt mai buni decat aia prajiti. devii dependent
31+
Aneud spune:
Ana_Vio cu Amalia, cu EvaF (esti doar o zi inaintea mea!) si cu mine cel putin.
Un una sunt ultima, sting lumina :)
Asta daca imi revin dupa experienta cu gust amar de a ma aventura prin alte subiecte de pe DC ieri si azi si ma disciplinez sa nu intru decat aici sa nu imi sara tensiunea prin tavan.
26+ cu un bebe FIV roz
MSymo spune:
Bine ati revenit gravidute absente!
Syl, stii ca noaptea e un sfetnic bun, sper ca maine sa iei decizia cea mai inteleapta!
Noi am fost la eco, totul este bine, Diana are 2960 gr, capusoru' fff jos (dl dr zice ca daca nu aveam cerclajul sigur era nascuta) si ne revedem peste 10-15 zile la ultima ecografie inainte de marea intalneala. 
Symo
36+
Diana Nicole
AMR 20 ZILE
ana_o spune:
Vai, Symo, ce Diana grasunica!!!!!

Nu-mi vine sa cred cum a crescut ea in burtica, atat de mult! Ai zis tu c-o simti super "infipta" in col, uite ca nu te-ai inselat! Oricum, abia o asteptam! De azi in trei saptamani, dupa ce-ti revii din ceza, obligatoriu sa pui poze! Daca nu, sa-l inveti pe tati sa intre pe forum si sa ne trimita intr-un fel pozicile. Deja nu mai am rabdare eu!!!! Multi pupi pentru amandoua!!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Bine ati revenit gravidute absente! Syl, stii ca noaptea e un sfetnic bun, sper ca maine sa iei decizia cea mai inteleapta! ![]() Noi am fost la eco, totul este bine, Diana are 2960 gr, capusoru' fff jos (dl dr zice ca daca nu aveam cerclajul sigur era nascuta) si ne revedem peste 10-15 zile la ultima ecografie inainte de marea intalneala. ![]() Symo 36+ Diana NicoleAMR 20 ZILE |
Ana
35+, viitoare mami de
, David CiprianAMR 23 de zile(sper eu)