Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!
Raspunsuri - Pagina 10
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aneud Ana_Vio cu Amalia, cu EvaF (esti doar o zi inaintea mea!) si cu mine cel putin. Un una sunt ultima, sting lumina :) Asta daca imi revin dupa experienta cu gust amar de a ma aventura prin alte subiecte de pe DC ieri si azi si ma disciplinez sa nu intru decat aici sa nu imi sara tensiunea prin tavan. 26+ cu un bebe FIV roz |
Aneud, eu am DPN pe 30 decembrie dupa UM, dar dupa ecografie am intrat de mult in luna a7a, e un decalaj de vreo 7-10 zile cu care bb e mai mare. Noah o sa vina cand da Domnul dar tare as vrea sa vina inainte de Craciun.
Pai asa o sa fac, Sugubina, sa stii, ca abia la vara venim in Ro, pana atunci fara o sarma macar nu se pooooate. Imi pun la murat macar 2-3 verze de pofta.
Joy, pai intreaba doctorul, clar. Eu ti-am zis doar ca nu sunt auzite de la babe explicatiile cu bb nascut in luna 8= susceptibil de probleme pulmonare, astm, etc etc. Babele sunt depasite, ele au altele pe creier, si mai si...
Eu ma retrag la nani. V-am povestit ca i-am cumparat lui fi-miu un bb, papusa bb, sa se obisnuiasca cu un bb. Il ia, il pupa, ii scote caciulita. Si, mai nou ii scoate chiloteii. Si a descoperit ca are kiki :))) adica kekette= putzica, si toata ziua il dezbraca si tipa kiki, kiki, apoi isi desface scutecul propriu si se trage de kiki fericit ca are si el la fel ca bebe. Dap, asa ca macar a inteles, credem noi, ca va avea un fratior.
Eva & Luca (08.09.2008) acum
27+ cu
Noah (30. 12. 2010)
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui sugubina Sa va fac o sugestie: cartofi la cuptor gen prajiti .Deci taiem cartofii bucatele mai mici (ca de piure asa cubulete). Ii punem intr-o craticioara unde turnam cat vrem ulei de masline sau normal, cimbru, sare , piper (ce condimente va plac de fapt). Frecam bine acolo sa se acopere de condimente si ulei. Punem o foaie de copt in tava de aragaz si asezam cartofii. Ii rasfiram putin. Punem la cuptor la un foc mediu. Dupa vreo 20 min ne uitam la ei si ii intoarcem cat de cat. Se vor face ca prajiti asa, numai ca nu intra atat ulei! Ii scuatem si ii cascavalim-dupa pofta inimii. Ia incercati ca o sa devenit fane! |
Daa, zici bine

Victoria, mami de
Anna Sofia,
33+ cu inimioaraDavid Lloyd George
ana_o spune:
Mi-a fugit somnul....
Ce sa fac?
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Nici Piersicuta al meu nu doarme.
Totusi, parca incep sa simt asa, vag, un Ene............

Somn usor si vise placute tuturor, numar cateva oite si sper sa intru rpd intr-o poveste frumoasa cu multe vise placute...
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)
Aneud spune:
EvaF - si la noi, de fapt, dupa ultima ecografie si 1204 grame si masuratorile de rigoare domisoara are 29 de saptamani :) dar nu ma iau dupa asta, cum am inteles eu, poate creste in salturi adica sa fie asa acum si peste o luna sa fie la fix sau chiar cu o zi sau doua in urma.... vom vedea presupun. Eu una as ruga-o sa stea pana se "coace" bine si apoi sa vina cand vrea ea dupa ce termina mama lista de To Do inclusiv epilarea! ![]()
Wow sunt niste idei grozave de mancare pe aici, cred ca e prima oara cand imi face ceva pofta si foame de cand am inceput trimestrul 2!
Vise frumoase tuturor!
26+ cu un bebe FIV roz
Joy21 spune:
F tare! Ma mir ca ai gasit bebe cu putzulica.
Si una tare, am pus nivelul la patut sus, ca tot nu il folosea nimeni si am zis sa il "pregatesc" pt Leon. Sofia n-are nici o problema in a escalada gratiile si a se urca in el. Mai greu cu datul jos, dar nici nu o las singura ca imi cam sta inima-n loc sa o vad facand acrobatii.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
33+ cu inimioaraDavid Lloyd George
Madanic spune:
| citat din mesajul lui ana_o ana_vio, sunt multe burtici in decembrie, uita-te pe lista de pe prima pagina. ![]() Noi nastem in octombrie, la sfarsit, pentru ca aveam DPN conform UM la inceputul lui noiembrie. Dar dupa toate echo facute, bebeii ne-au aratat ca sunt mai mari cu cel putin o saptamana si asta e sg motiv pentru care in loc sa nastem in noiembrie, nastem in octombrie. Ana 35+, viitoare mami de , David CiprianAMR 23 de zile(sper eu) |
Pai la mine si primul copil a fost constant mai mare cu o saptamana decat varsta sarcinii si am sfarsit prin a naste cu doua saptamani intarziere un copil de ~4.200kg.
Eu... n-am contractii. Am avut in trimestrul 2 da acu ioc, colu-i strong, asa ca merg pe 40-42 saptamani din nou.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
35+ 
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Ioana_Mami spune:
| citat din mesajul lui ana_o Mi-a fugit somnul.... ![]() Ce sa fac? Ana 35+, viitoare mami de , David CiprianAMR 23 de zile(sper eu) |
Alearga-l pana-l prinzi
Al meu nici nu a aparut ca sa am pe cine sa alerg
Fericita
34+
Raisa Maria
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Joy21 F tare! Ma mir ca ai gasit bebe cu putzulica. |
Si ce faceai, matalutza, ma rog, doamna Victoria, la sex shop?
Da, are kekette.
Luca pe langa bb, are ursuleti pe care ii striga "petit copain"= micul prieten, toti sunt mici prieteni.))), ii ia si ii pupa, ii imbratiseaza strans, ii aseaza in pat/ canapea si brusc odata ti-i azvarle de nu se vad sa isi faca loc
Eva & Luca (08.09.2008) acum
27+ cu
Noah (30. 12. 2010)