Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Bebe al meu nu vrea sa renunte de loc la libertatea lui de miscare. Am fost la doctor ieri, si tot consultul s-a miscat continuu. Incerca sa-i prinda pulsul si bebe il tot lovea in doppler cu piciorul. Burta mea avea deja colturi.
Mai e si dureros al naibi ca-i pielea intinsa la maxim, acolo unde s-a impins la doctor s-a plesnit si am vanataie.
Pe 13 octombrie am programare din nou, apoi saptamanal. Mi-au facut programare si pe 17 Noiembrie desi DPN-ul e pe 7, oare stiu ei ceva?
Contractii n-am, dureri de simifiza raportez si eu, oboseala la maxim, la servici sunt zombie, si am inceput sa slabesc. Sper sa mai rezist.

Isabella se lipeste numai de mine de la o vreme, ca tati a zis sa-i mai taie din rasfat si se consoleaza cu mami. Bebe cand o simte prin burta, o loveste cu picioarele si Isabella zice "Tummy is kicking".

Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aneud

EvaF - si la noi, de fapt, dupa ultima ecografie si 1204 grame si masuratorile de rigoare domisoara are 29 de saptamani :) dar nu ma iau dupa asta, cum am inteles eu, poate creste in salturi adica sa fie asa acum si peste o luna sa fie la fix sau chiar cu o zi sau doua in urma.... vom vedea presupun. Eu una as ruga-o sa stea pana se "coace" bine si apoi sa vina cand vrea ea dupa ce termina mama lista de To Do inclusiv epilarea!

La prima sarcina toate ecografiile il aratau pe Luca mai mare cu 12 zile, imi dadeau data nasterii pe 7/8 septembrie in loc de 20 septembrie. Si asa a fost, s-a nascut fix pe 8 Ar fi culmea bb 2, mai ales a doua sarcina, sa stea 40 sapatamani...zic si eu

Acum chiar ca ma retrag...puuuup

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

nici eu nu am somn. si nu-i nik la tv. 100 de canale si degeaba , nu ai la ce sa te uiti

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

neata!

Si bebe al meu e mai mare cu 12 zile decat varsta gestationala calculata dupa UM. Cum omul meu va fi plecat din tara la sfarsitul lui octombrie, am un stress sa nu nasc mai devreme de 28. Si ieri am intrebat-o la ce data ne raportam, la cea dupa UM sau la cea US ( adica dupa structura uterina ). Mi-a explicat la cea dupa UM, pentru ca chiar daca bebe e mai mare in dimensiuni, nu inseamna obligatoriu ca plamanii lui sunt maturati. Deci orice zi petrecuta intrauterin, din acest punct de vedere, e aur.

Fireste, travalii se pot declansa mai devreme, din varii motive, dar iata ca experienta Evei, a Madalinei imi confirma cuvintele ei.

Sugubino, cand te citesc cum presari sare si razi cascaval la tensiunea ta..imi creste pulsul . Iau eu Dopegyt, dar ai si tu mila de tine, te roooog Vezi ca la Dopegyt trebuie scoasa COMPLET sarea, de la orice urma de sare, Dopegyt-ul te umfla. Spusele de ieri ale cardioloagei.

Fug ca mi se trezeste trupa , trebuie sa ma duc la medica de famelie pentru reteta de Clexane...of! Va , sa aveti o zi frumoasa!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Geniusa maine mergi la medic, sa intri sa ne povestesti. Ai PM de la mine.

Am fost la Cioflan. Sunt mai confuza ca niciodata. Pana la urma nasc acasa ca pe vremuri pana ma hotarasc eu.
Nu am obtinut informatii in plus fata de ce stiam eu, de fapt a fost f uimit ca stiam atat de multe despre acreta, mai mult...a sustinut ca el crede ca nu am asa ceva si ca oricum daca se va dovedi ca am, el va face tot posibilul sa desprinda placenta fara sa ajungem la histerectomie. DAR in ultima instanta DA, daca nu se poate....o sa faca histerectomie. Adica, exact ce nu vreau sa aud.

Doamne grea decizie. Pana la urma, de ce plec de la ginecologul asta si caut altul? Totusi Cioflan era mai sigur pe el ca nu am placenta acreta si ca daca e sa fie asa mai e mult pana acolo incat sa spui: histerectomie.

Poate maine gandesc mai limpede

26+ Thomas Bogdan

Syl, asa spune si dr meu si voi intreba si dr la care mi-am facut cele mai importante ecografii din sarcina. Dar in cazul nostru, surori de suferinta, cam acesta este raspunsul pe care-l dau. Daca cand te deschide se dovedeste ca e acreta, pur si simplu, n-au ce face!Ce sa faca?Sa te lase sa sangerezi pana mori?Pe timpuri, 30%din femeile cu placenta praevia mureau la nastere.

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Alinushca
, nasti la Cantacuzino?ti-ai schimbat dr?

Sunset, am reusit sa montam si noi patutul. Sotzul, impreuna cu un prieten, de la 20.30 la 23si in timpul acesta n-au facut pauza 5 min. Tu ai din acela si cu leagan si cu dulapuri si cu masa infasat incorporat, nu?

Voinicul meu se misca noaptea de uneori ma trezeste din somn. Asta noapte zicea sotul ca dadea asa puternic in burta, cum se face de nu l-am simtit?Pai cred ca m-am obisnuit cu neastamparul lui noaptea. Asa ca atunci cand se va naste, cred ca vom avea nopti albe imaculate

Sashenka, vin cu comenzi si in Buftea, doar ca percep o taza mai mare pt transport.

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Somnoroase pasarele!!!!

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata

anuntam cu mandrie ultima zi de serviciu!

suntem ok, miscotim, si dupa cum se simte, inca nu s-a intors bebelina
am niste emotii.....eu nu vreau cezariana sub nici o forma...urmatorul control e la 34 de saptamani...daca nu se intoarce pana atunci, probabil ca nu o va mai face nici dupa...efectiv mi-e frica...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!

Greu am adormit, m-a cam chinuit rinita si cu nasul infundat, respira, dc poti!
Vise multe, observ ca in ultimele 2 saptamani toate visele sunt legate de bebe, de nastere etc.

Beatrice, cum arata patutul?

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza!!!

Asa cum va spuneam aseara am fost si noi la eco si l-am vazut pe bebe mic. Si sa stiti ca intr-adevar e cam micut, are 2498 grame la fix 35 saptamani.

A cam ramas in urma, el care era cu doua saptamani mai mare. Capul este in continuare mai mare, dar circumferinta abdominala si lungimea femurului il arata exact de 35 de saptamani.
Si acum stau si ma tot intreb de ce nu a crescut decat atat de putin, o fi de la stresul meu din ultima vreme? O fi de la pepsi? O fi.....
Habar nu am.
Nu mai are dubla circulara ci doar simpla si doctorul a spus ca am toate sansle sa nasc normal, desi el in continuare mi-ar recomanda cezariana.

Syl putin optimism pot sa vad si eu din partea ta? Ai sa vezi ca o sa fie totul bine.

Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput