Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!
Raspunsuri - Pagina 12
geniusamb spune:
Back!
Multumim pentru urari, sotzu de la mine n a primit cadou insa am decis asta de comun acord: nici eu lui, nici el mie. Si asa a primit de la restul (parinti, frati, socri, prieteni). Am zis ca ne pastram bugetul intact pt bebe si nastere. La anu compensam ![]()
Vmadelain, ma bucur ca s-a intors sotzul acasika, petrecere frumoasa 
Dimitra, Vmadelain, Symo, Sugubina, Joy, felicitari pt sch de semnatura!! 
Sunset, cum sa te puna sa ti cumperi firele pt ceza?? Doamne, in ce hal a ajuns sistemul sanitar in Romania.. E atat de trist..
Ana, deci incepand cu data de 18 oricand?? Iar Symo pe 20 oct?? (e o zi frumoasa pt noi, aniversarea casatoriei
) Felicitari !!!
Sashenka, ff importante info despre ceza si sonda.. Si mie imi este fooooooooarte frica de sonda (am auzit un caz extrem de trist pe prb asta, insa nu implica o gravidutza)
Cre'ca e prea lung mesajul
Pe masura ce citesc, mai scriu. AM ramas in urma ![]()
Ana,
34+ mami de
Matei
[url=http://lilypie.com]
[/url]
Hera25 spune:
Buna burtici,
Crisis eu nu cred ca e o problema cu bebele tau. Ei cresc in salturi. Sa vezi ca in urmatoarele sapt va recupera. Doct ce ti-a zis?Care ar fi cauza?
Stiu ca la un moment dat ai postat o lista cu necesarul pt spital, pt bebe,... mi s-a parut f completa si destuld e utila, insa nu am salvat-o atunci. M-am bazat pe faptul ca fetele care se pricep o vor pune pe prima pagina. O mai poti posta inca o data?Pls.
Eu sunt tot cu dureri de mijloc, dar fara contractii. La prima sarcina nu am avut durerile astea....
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008 si
32+
sugubina spune:
Neataaa!
ral-eli eu am facut odata cartofi dinaia si nu i-am intors si s-au facut frumos, doar pe fund erau mai facuti. Am zis ca nu ma costa nik sa ii intorc. E mare gaselnita ca nu mai sug atata ulei..
MSymo ce maaare e Diana ta..gata mai ai putinteel.
Joy21 buna ideea ta cu haripile deasupra. Lu Pufi ii plac astea..mie nu. Poate ii fac o sorpresa.
Madanic saracuta de tine cu ecografia..ai si vanataie..Era el agitat asa, nu ii placea. Hai ca mai e foaarte putin!
Olgutzika am ras peste cartofi niste cash dinala complet nesarat..Asa sa ma amagesc. Ieri mi-a mai dat un medicament de tensiune si a zis clar clar fara sare.Asa ca de azi incep chinu. Sper sa nu mor dinasta.Am intrebat-o de lista de chestii de cumparat pt operatie si a zis sa mai astept putin ca chestiile care le lipsesc se mai schimba, si sa vedem atunci. Mai am consult pe 13.10. A si a zis ca dupa 13.10 vrea sa ma interneze vreo doo zile pentru niste analize..Ce naibii mi-o face. Cand ma gandesc cum se duarme pe patu de spital ma ia gruaza. Da macar de data asta imi iau si eu lingura!
sugubina
30+ cu Puficele

fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Voinicul meu se misca noaptea de uneori ma trezeste din somn. Asta noapte zicea sotul ca dadea asa puternic in burta, cum se face de nu l-am simtit?Pai cred ca m-am obisnuit cu neastamparul lui noaptea. Asa ca atunci cand se va naste, cred ca vom avea nopti albe imaculate ![]() 33+ ![]() 34 ecografic |
nu e obligatoriu, beatrice, eu am o gramada de filmulete cu valuri valuri facute de Iulia, iar cand s-a nascut nu am avut probleme de genul acesta, dormea mai tot timpul, de altfel asa fac toti bebelusii la inceput.
Mami fericita si implinita de
Iulia si 29+
beatrice75 spune:
ma doare rau stomacelul, nu am malox in casa, care mi-a fost recomandat. Ma duc sa fac un ceai musetel
33+

34 ecografic
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hera25 Buna burtici, Crisis eu nu cred ca e o problema cu bebele tau. Ei cresc in salturi. Sa vezi ca in urmatoarele sapt va recupera. Doct ce ti-a zis?Care ar fi cauza? Stiu ca la un moment dat ai postat o lista cu necesarul pt spital, pt bebe,... mi s-a parut f completa si destuld e utila, insa nu am salvat-o atunci. M-am bazat pe faptul ca fetele care se pricep o vor pune pe prima pagina. O mai poti posta inca o data?Pls. Eu sunt tot cu dureri de mijloc, dar fara contractii. La prima sarcina nu am avut durerile astea.... Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 32+![]() |
Nu mai gasesc listuta
. Nu stiu in ce capitol era. Eu am luat-o de pe net. O mai caut si acolo, dar ideal era sa fie pus un link pe prima pagina catre ea.Cris
mami de Teodora si
35+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
sugubina spune:
geniusamb eu am citit ca poa sa te puie sa cumperi sonda urinara, punga de urina, antibioticele ce se dau dupa operatie..Daia ieri am intrebat-o pe dr ce sa cumpar da a zis sa mai stau. Am decis sa nu mai ma mir atata..asta e si tre sa ma conformez.
sugubina
30+ cu Puficele

kamik spune:
neatza! greu de recuperat din urma la orele astea...
citesc cate un mesaj de doua ori..zici ca mi-a decedat neuronul. fetelor am o mare probleme...de doua zile seara la plimbarea regulata in parc am impresia ca il scap pe bebe..ma doare burta asa tare jos si ma obliga sa ma opresc din mers. sotul tot ma intreaba daca sa mergem la spital dar eu si spitalul nu ne intelegem deloc(poate doar in ultima intanta). voi ati patit asa ceva?ce ati facut? mentionez ca sunt abia in sapta 29.
28+
![]()
crisis81 spune:
Gata: uite link-ul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=156657&REPLY_ID=6304136
Vreau si eu user si pass de la odiiseea noastra si aranjez treaba imediat.
Cris
mami de Teodora si
35+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
beatrice75 spune:
Fluturasha, ar fi bine sa fie asa.
Syl, eu asta-noapte am visat sange pe chilotel, nu-i prima data, de', obsesia mea. ca na, cd apare, bagajelul si via spital.
33+

34 ecografic