Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!
Raspunsuri - Pagina 13
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina geniusamb eu am citit ca poa sa te puie sa cumperi sonda urinara, punga de urina, antibioticele ce se dau dupa operatie..Daia ieri am intrebat-o pe dr ce sa cumpar da a zis sa mai stau. Am decis sa nu mai ma mir atata..asta e si tre sa ma conformez. sugubina 30+ cu Puficele ![]() |
La ce spital nasti?
33+

34 ecografic
ral_eli spune:
'neatza barlog!
eu incerc sa ma trezesc dar sunt adormita rau 
mistic girl, ana,doura multumesc frumos pt comentariile de la poze
sunteti voi prea bune 
31+
sugubina spune:
kamik asa patesc si eu cand merg pe jos. Trebuie sa te opresti, sa te odihnesti pentru ca bb apasa pe col si vezica..si sa nu dai in contractii dupa. Deci relax! Si ia nospa.
beatrice la Municipal. Parca si tu acolo nu? Cu Badea ziceai..?
sugubina
30+ cu Puficele

alinushca spune:
beatrice nu m-am hotarat sa parasesc corabia dar m-as simti mai bine daca as avea o varianta de rezerva. daca as fi avut o rezerva prima data cel mai probabil nu ajuneam la cezariana asa ca fiind patita suflu si in iaurt.
amelia iti pregatesc un Pm si ma gandesc sa deschid un subiect la "nasterea unei stele" sa vedem daca sunt fete care au nascut acolo recent si ce impresii au avut.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 34 
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Alinushca, nasti la Cantacuzino?ti-ai schimbat dr? Sunset, am reusit sa montam si noi patutul. Sotzul, impreuna cu un prieten, de la 20.30 la 23 ![]() |
ma bucur ca i-ati dat de cap
eu am din ala cu 2 dulapuri si leganare dar fara masa de infasat
desi cu leganatul asta daca stau bine sa ma gandesc as vrea sa nu apelez ff des la el ca sa nu o invat asa...ca atunci cand dormim in deplasare ce ma fac 
Doamne ai grija si de noi
32+
beatrice75 spune:
Sugubina, eu am fugit de Muncipal ca asa m-am saturat de spitalele de la noi!Le-am "trait".La privat nu prea e sigur in cazul meu! Daca as fi nascut natural, nu ma deranja sa stau 1-2 zile in conditii mai putin.......intelegeti voi!Dar avnad in vedere si placenta si vazand si cazul lui Moshulik, nu ma vedeam sa stau cu lunile in conditiile pe care le stim ca le au in general spitalele de Stat de la noi. Asa ca am trecut la Filantropia. Un pic regret ca nu am apelat la Peltecu, avand in vedere si hipertiroida si placenta, dar faptul e consumat. Era o perioada cand mergeam de destul de des la doctori, analize si stiu ca Peltecu are niste scoruri de mama mama.
33+

34 ecografic
alinushca spune:
amelianu ai PM, sau ai inboxul plin poate?
ral_eli ti-am ramas datoare de aseara. inca arati foarte bine. sa vezi la mine umflaturi peste tot. si am luat si eu vreo 2 kg in ultima vreme care sigur s-au pus unde se putea mai prost. dar nu conteaza ca mai e putintel iar "rezultatul" merita orice.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 34 
ana_o spune:
Raportez ceva off topic... acum 4 luni mi-a plecat unul din motanii de curte si am fost tare trista, ca era micul meu razvratit si numai eu il iubeam si el numai pe mine ma accepta. 4 luni n-am stiut de el si azi am avut socul vietii. Pe gard, a aparut acelasi Pitzi razvratit, care miauna a plans si cere bobite. Nu-mi vine sa cred asa ceva... cum sa-mi apara motanul dupa 4 luni? Minune, dom'le, minune....
Forumeala placuta, dragele mele, plec la cumparaturi!
Va pup pe toate, fara exceptie!
Kamik, fii calma, intra in subiectul de pe forum si-o sa vezi ca n-are lumea ceva cu tine, ci pur si simplu azi e alt subiect fierbinte. Cu rabdare si intelepciune, ajungem toate unde ne dorim.
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...