Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata

eva bine ca mi-ai zis de nascutul la 8 luni o sa ma mai interesez si eu desi mi se pare mai logic ce zice joy

joy sa-mi spui si mie ce zice medicul tau despre nascutul la 8 luni

lorin felicitari pt ultima zi de munca

geniusamb stiu ca este groaznic dar este si fff adevarat

Doamne ai grija si de noi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello... cu un smoothie de guava de abea l-am facut..cine are pofta?
azi am de facut curat as usually si vreau sa ma duc sa mai iau niste haine pt bb si daca mai rezist tot azi sa vad poate gasesc si mobila pt ea.
symo si crisisfelicitari pt echo

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neatza si de la mine,

Kamik nu te panica, si mie mi s-a m,ai intampålat sa simt asadar nu mi-am dat seama de la ce... pur si simplu au fost perioade. Eu tind sa cred ca atunci cand bebe era cu capul in jos simteam ca il pierd. Dar daca nu ai contractii nu te panica. Opreste-te si odihneste-te si gata. Eu am patit odata ca eram singura prin oras si aveam impresia ca nu mai ajung acasa. Il rugam pe bebe sa stea cumintel acolo in burtica.
Beatrice is eu m-am trezit cu o durere ingrozitoare de stomac aseara pe la 1. Mi-am facut un ceai ca nu aveam nik in casa si m-am linistit. M-am bucurat tare ca am putut adormi inapoi.

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

sa va spun si eu despre nascutul la 7 luni: eu anul trecut am nascut-o pe Maryam la 7 luni si 2 sapt....la inceput nu a avut probleme cu respiratia si ear ok..doar ca greutatea era mica si din cauza asta si sistemul imunitar destul de slab..a stat 2luni in spital si tot nu a fost bine pt ca din spital a luat o infectie ..si statul in spital prea mult e f periculos mai ales pt un bb prematur...sa va mai spun ca am 3 nepoti toti nascuti la 8 luni care au fost de la inceput perfect sanatosi..

si 33+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sa va spun si eu despre nascutul la 7 luni: eu anul trecut am nascut-o pe Maryam la 7 luni si 2 sapt....la inceput nu a avut probleme cu respiratia si ear ok..doar ca greutatea era mica si din cauza asta si sistemul imunitar destul de slab..a stat 2luni in spital si tot nu a fost bine pt ca din spital a luat o infectie ..si statul in spital prea mult e f periculos mai ales pt un bb prematur...sa va mai spun ca am 3 nepoti toti nascuti la 8 luni care au fost de la inceput perfect sanatosi..

si 33+ cu

adica sa intelegem ca e un mit faza cu " mai bine nasti la 7 luni decat la 8" si ca de fapt fiecare saptamana in plus petrecuta in burtica conteaza?

Mergi la inceput

scuze am uitat ceva important:
LA MULTI ANI BEBELUUUUUUUUUUUUU MIC!!!! sa fii fericita si cu bb mancacios,neplangacios si necolicos si frumos ca tine

si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna ursoaicelor.
Revin si eu dupa o absenta de 2 spatamani si vad ca a aparut primul ursulet .
Moshulik felicitati, sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase .

Eu din pacate am ajuns iar pentru 1 saptamana in spital cu amenintare de nastere prematura.
Medicii erau un pic ingrijorati ca inca nu se deschisese Giulestiul, Polizu era inchis si erau cateva optiuni pt. o sectie ATI de prematuri (aveam 30+ si bebe vre-o 1500 g).
Dar colul a stat inchis si am reactionat bine la tratament (perfuzii cu Gynipral, amestec litic I.V.), mi-au facut preventiv si injectii cu dexametazona si acum sunt iar la repaus total.

Citesc din urma (mai aloes povestea lui Moshulik care avea DNP la sf. lui octombrie si a nascut la sf.lui sept.) si revin

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

si 33+ cu

adica sa intelegem ca e un mit faza cu " mai bine nasti la 7 luni decat la 8" si ca de fapt fiecare saptamana in plus petrecuta in burtica conteaza?

Mai bine nu vrei tu sa nasti la 9 luni?

Cat mit, cat adevar, logica e una singura. Sunt copii de 7 luni nascuti cu 2900-3000gr si copii de 9 luni nascuti cu 2900 gr. Stiu eu caz concret o prietena cu fetita nascuta la 9 luni cu nici 3 kg. Asa ca e relativa istoria cu kg. Daca la 7 luni are 3 kg, are toate sansele sa fie perfect sanatos toata viata.

Din puctul meu de vedere, mai bine nasti la 7 luni decat la 8 e o tampenie in sine. Mai bine nasti la 9 luni in rest nasti cand da Domnul. Copilul poate fi mic si cu probleme chiar si la 41 de sapatamani asa ca...

Eu va spuneam doar ca asta nu e spusa de babe, de genul daca ai arsuri inseamna ca are bb par, astea sunt babisme curate Daca un bb nu vine la 7 luni, f bine, atunci trebuie facut tot posibilul sa stea pana la 9 luni, daca vine la 7 luni nu e un capat de tara. Are sanse enorme sa fie sanatos tun in viata. Dar sa zici "mai bine sa se nasca la 7 luni", mda, suna aiurea in tramvai. Nu asta va spuneam eu. Medicii neonatolgi fac fata f bine unui copil prematur de 7 luni, se pare ca apar mai multe complicatii respiratorii la 8. Statistici, in fond...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Mai bine nu vrei tu sa nasti la 9 luni?

eu clar vreau sa nasc la 9 luni si asa ca bebelina mea e mai mica cu aproape o saptamana decat ar trebui dar am tot auzit tampenia cu nascutul la 8 luni si nu stiam cat e mit si cat e adevar.

Eu doresc tuturor burticilor sa nasca la termen si fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mai imi dati o data user+parola de la subiectul nostru, plssss?
Nu mi-a mers si poate nu am bagat eu bine.

Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput