Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna ziua, burtici!

Bebelu! Sa ai un bebe sanatos si mancacios, nastere usoara si sa ai parte numai de lucruri bune si frumoase!

Ca tot vorbeati de bebei mai mari decat varsta sarcini dupa UM, si bebele meu este mai mare cu o saptamana! Avea 1175 kg (cu marja de eroare de rigoare) vinerea trecuta si 28 de saptamani in loc de 27, mutand DPN-ul pe 16 decembrie! Insa ramane de vazut daca se va pastra aceeasi curba de crestere pana la final.

Si eu il mai simt pe bebe mai jos, dar pana acum nu mi-am prea facut griji pentru ca nu imi da contractii.

toate cele bune tuturor burticilor si multi

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Bebelu La multi ani!!!!!! Sa ai par5te de un bebe sanatos si mancacios, sa stea la mami in burtica pana la temen si sa fiti fericiti toti 3. Pe unde umbli ia zi?? te chefuiesti??

Doura ce se intampla cu tine?? nu mai povestesti asa mult cu noi. Imi lipsesc retele tale delicioase si safturile tale super utile. Ia zi ce cumparaturi faci azi la bebelina?

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Inacat imi pare rau ca ai fost iar la spital. Sper ca acuma sunteti bine. Sa ai mare grija de tine, sa te odihnesti.

30+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

BUNA URSOAICELOR!!!!
intru si eu sa urez BEBELU!MULTA SANATATE FERICIRE SI UN BEBE SANATOS SI LA TERMEN!!!
in rest,bine,am calcat rufe pt bebe astazi,si am constatat ca multe mai are....nu vreau sa mai vad cadouri,care sa fie lenjeri de pat si paturi,am f multe si dupa doi ani nu am ce face cu ele....
eu nu mai dorm bine noaptea...aseara,ba muream de cald,ba de frig....
poate o sa-mi fac curaj sa pun poze cu lucrurile pe care le avem,ca tare sunt indragostita de ele...

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna fetelor

bebelu, nastere usoara si bebe sanatos si cuminte

beatrice cu ce dr nasti???

eu am schimbat semnatura si dupa amiaza merg la eco
abia astept sa le vad si sper sa fie in grafic amandoua

si eu stiam tot asa ca e mai bine sa nasti la 7 luni decat la 8, dar mie mi se pare aiurea
oricum cel mai bine e sa nasti cat mai aproape de termen si sa dea d-zeu ca toate sa nastem la termen sa avem bebelusii sanatosi si frumosi si cuminti noptile

Lore 29 + &

Mergi la inceput

Daaaa Dimitra hai pune poze!!!!!

30+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca
ral_eli ti-am ramas datoare de aseara. inca arati foarte bine. sa vezi la mine umflaturi peste tot. si am luat si eu vreo 2 kg in ultima vreme care sigur s-au pus unde se putea mai prost. dar nu conteaza ca mai e putintel iar "rezultatul" merita orice.

multumesc mult de aprecieri, esti o dragutza stiu ca nu arat bine dar imi place sa fiu mintita
si merci mult pt PM

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

multumesc mult de aprecieri, esti o dragutza stiu ca nu arat bine dar imi place sa fiu mintita
si merci mult pt PM

31+

Am vazut si eu pozele si, fie ca iti place sau nu, arati bine si ar trebui sa accepti complimentele!

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sugubina, gateste cu mult usturoi si cu condimente de tot felul. Capata mancarea gust si o poti manca cu placere. Iar usturoiul e faimos ca scade tensiunea, deci impusti doi iepuri . Foarte tari numele fetelor tale!

Ana, m-ai convins cu Sebamed-ul i-am luat si eu lui bebe astazi. Si vata si fasa pentru tampoane. Si Sudocrem pentru fund. Hainute i-am luat, mai am sa imi cumpar mie camasi de noapte...ma pregatesc, deci Sanatate tatalui tau!

Ce e cu Miruna? Ca nu am vazut-o nici ieri...

Nu va mai povestesc si eu din ale medicului de familie, nu de alta, dar ma enervez din nou. Nu am luat reteta compensata de Clexane pentru ca nu stie daca imi poate da ea. Desi am scrisoare medicala de la ginecolog...asta fu ultima isprava, de azi. Ultima data, desi eram vizibil gravida si cu vreo trei ecografii dupa mine, mi-a cerut scris de la ginecoloaga ca sunt insarcinata...as pleca maine de la ea, dar suntem toti inscrisi la ea, noi doi, ai mei, socrii si se presupune ca avem o relatie apropiata cu ea. Dar e criminala cu hartogaria si cu procedurile si..OF!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

lore1983 ma faci sa rosesc

31+

Mergi la inceput