Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

hellooooo...

Deci..facem cinste..am incheiat sapt 32 si am intrat in 33...sper sa mai sta bebe acolo...

Inacat stai cumintica la pat ca sa fie bine bebe..sanatate multa iti doresc

Ana....si eu am avut ieri 2 contractii,care practic mi-au taiat rasuflarea si putin dureroase...cred ca incepe uterul nostru sa se pregateasca...

syl lasa gandurile urate si gandeste-te ca totul o sa fie bine....

symo si mandra mea este cu capul direct in col, daca nu era firul era afara..

Si eu simt uneori ca este atat de jos incat o scap,dar cred ca din cauza ca apasa ea pe acolo....abia astept sa merg luni la control....am facut si eu dexa..asa ca stau mai linistita...azi ies cu domnul sot la cumparaturi sa mai luam ce ne trebuie...

va pupic pe toateeeeeeeee

32+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

LA MULTI ANI BEBELU !!!NASTERE USOARA, LAPTIC MULT SI UN BEBEL MANCACIOS SI SANATOS

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, uite ce zapacite suntem![purple]Bebeluuuuu, HAPPY BIRTHDAY![/purple]Lore, ti-am trimis de acum 2 zile un pm.

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

beatrice scuze, eu nu ma uit la pm-uri
am avut impresia ca esti la dr botica, d-aia te intrebam

Lore 29 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

LA MULTI ANI BEBELU!!!

fetelor eu m-am intors de la doctor si sunt foarte foarte suparata. de cum am intrat in cabinet doctorul a zis ca are sa-mi dea o veste proasta. intr-o saptamana pleaca in franta ptr ca a semnat un contract acolo si isi ia si familia...eu acum ce fac??? cine ma mai ia la a treia cezariana si cu problemele mele si luna a 8-a???
si cred ca-mi pleaca si bona . nu ma mai pot ori din plans

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

tu nasti cu Botica la Medlife sau ti-ai schimbat optiunea??Parca asa am retinut. La Botica mi-am facut niste ecografii

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

doura/b] are dreptate ukume ai cam absentat in ultima perioada. tu erai aici vocea ratiunii. sa nu te obosesti prea tare la cumparaturi

ratusca felicitari pt semnatura, inca putin

eu am alta nelamurire cu dexametazona, eu stiam ca asta e un cortizon. am luat si eu f mult timp si numai ravagii mi-a facut in corp. nu prea inteleg cum ajuta plamanii lui bebe sa se dezvolte, dar dc il dau toti medicii din rom inseamna ca asta e calea cea buna. oare in alte tari tot dexametazona se foloseste? [b]celesta
tie ti-au dat ceva pt maturarea plamanilor??

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

LA MULTI ANI BEBELU!!!

fetelor eu m-am intors de la doctor si sunt foarte foarte suparata. de cum am intrat in cabinet doctorul a zis ca are sa-mi dea o veste proasta. intr-o saptamana pleaca in franta ptr ca a semnat un contract acolo si isi ia si familia...eu acum ce fac??? cine ma mai ia la a treia cezariana si cu problemele mele si luna a 8-a???

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

imi dau seama ca esti disperata acum, dar crede-ma ca vei gasi dr cu care sa nasti!uite, eu iti voi trimite un pm.

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helloo!!!!!

azi dam de

multumesc tuturor pt urari.
sa aveti incontinuare sarcini usoare, sa fiti sanatoase si cu bebei sanatosi, papaciosi si cuminti

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

LA MULTI ANI BEBELU!!!

Andreea, dar de ce nu te pune in legatura dr. tau cu un alt doctor? Banuiesc ca are si el prieteni doctori. Era o idee... Altfel, poti incerca ls vreunul dintre doctorii gravidutelor de pe forum.
Oricum, eu zic sa nu te pierzi cu firea ca lucrurile se vor rezolva

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput