Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

Joy21 aici suntem in aceiasi tabara... Nici eu nu inteleg de ce e mai bine sa nasti in lna a 7 a decat a 8 a, sau cum am mai auzit: "este imposibil sa nasti in luna 8 a, ori il faci in a 7a ori la termen", cand stiu ca e bine ca bebelul sa stea cat mai mult timp in uter si ca fiecare saptamana in plus e importanta in dezvoltarea lui.
Fetelor... dar in odiseea noastra toate fetele care "frecventeaza" forumul nasc in octombrie, eu cu cine mai raman pana nasc in decembrie???
cand vad Amr'urile voastre asa mici am impresia ca maine, poimaine nasc si eu... si dupa imi dau seama ca mai e atat de mult... offf...

pupici pe burtici :*:*:* 27+

Cu mine . Si eu tot de decembrie sunt.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana_vio merci de raspuns.
nu-ti face griji ca eu promit sa iti fac galerie
cand ne apropiem de final o sa mai fie si alte burtici mai active , dupa ce scapa de servici

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Buna,fetele!.Felicitari pt vestile bune!
Sugubina,sanatate si sa treaca infectia!Si tuturor cu diferite probleme va urez muuuuuulta sanatate
Pana la urma am fost ieri la dr de fam...m-am convins cum sta treaba: daca il vede pe sot, e cea mai buna.Ieri a fost super ok.Mi-a dat chiar o trimitere
A zis sa iau paracetamol pt raceala si sirop de tuse si inca ceva care se pufeaza in nas si gat, bioparox ...parca...iar azi dr ginecolog a zis sa nu iau nimic daca nu am febra. Deci..voila! Sa ma pricepi ceva ..daca poti
Alta problema o am cu operatiunea de recolata din col sau masurat col. Ma doare ,frate..tot timpul cand a umblat pe acolo m-a durut...si nu sunt asa....o sensibila...am 5 operatii pana acum...cu dureri..cu hernii de disc cu etc....dar ma omoara chestia asta...
Acum ca m-am plans si eu...va urez noapte buna la cele care se hotarasc sa doarma si somn lin

Mergi la inceput

Si sa ma mai vait putin: am candidoza.Bine...banuiam ceva, dar acum e clar.Mi-a dat ovule..dar ma simt aiurea ca niciodata nu am avut nimic acolo jos
Simona +34 cu STEFAN
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

ana_vio, sunt multe burtici in decembrie, uita-te pe lista de pe prima pagina.
Noi nastem in octombrie, la sfarsit, pentru ca aveam DPN conform UM la inceputul lui noiembrie. Dar dupa toate echo facute, bebeii ne-au aratat ca sunt mai mari cu cel putin o saptamana si asta e sg motiv pentru care in loc sa nastem in noiembrie, nastem in octombrie.
Ral, ciorba asta e fara nimic, nici otet, nici smantana... e simpla si delicioasa, poate putin(dar putin) bors. A fost fff buna si light, am mancat-o fara paine, calda si cu multe pastai. Maine mai merg pentru o portie, ca mi-a ramas gandul acolo.
Eva, la fel si cu salata boeuf, insa de cativa ani am gustat la restaurantul asta taranesc, crede-ma are acelasi gust cu cea facuta de noi, in casa. Si mai nou, soacra-mea... In rest, nu mananc de la nimeni, nici de la prieteni, nici de la rude, de la nimeni, cu aceste exceptii. Bineinteles, la maioneza prefer sa mi-o fac dupa propriul gust, nu punem mustar decat la cea de boeuf, la cea de vinete eventual putina lamaie. Hai ca daca vorbesc despre mancare, nu ma mai opresc pana maine.
BB alinush, nu ar trebui sa te influenteze in asa maniera o discutie intre 2-3 burtici, care oricum, s-a creat accidental, cu siguranta nu a fost nimeni rau intentionat. Nu te retine nimeni cu forta, in odisee, dar motivul ar trebui sa fie altul, totusi, nu acesta. Oricum, alegerea ti-e respectata. Stii cum se spune, dragostea cu de-a sila nu merge.
Andreea, pai aerosolii? Fara rezultat? Of, dragul de Sasha... :( Felicitari pentru finalizarile de azi(hainute si bagaj), abia astept sa postez si eu mesajul in care afirm reusita asta! "Bagasi" snitzel?

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Ana din pacate fara rezultat la Sasha. nu am mai bagat snitel am bagat un mar.
Va pup pe toate, eu tre sa ma duc sa ma pregatesc de intalnirea cu doctorul si ma asteapta barbatul sa ma defriseze .
Noapte buna

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Simona, ! Bravo pentru reusita cu medicul de familie! Macar acum ai gasit modalitatea de a o face sa fie amabila! Legat de candidoza, o sa treaca imediat cu ovulele, asa ca nu-i bai. Oricum, aproape toate ne-am confruntat cu ciuperca asta urata, in sarcina.
Asa-i cu disconfortul produs de manevrele executate la domnul col in zona. Foarte aiurea simti pe-acolo... Eu am avut noroc cu al meu doctor, stie ca sunt sensibilicoasa si ne-am ajutat reciproc sa terminam cu bine operatiunea recoltat. Numai ca peste 2 saptamani repetam iar unele analize si tot nu scap...
Un pupic pentru tine si pentru micul Stefan!

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Ana din pacate fara rezultat la Sasha. nu am mai bagat snitel am bagat un mar.
Va pup pe toate, eu tre sa ma duc sa ma pregatesc de intalnirea cu doctorul si ma asteapta barbatul sa ma defriseze .
Noapte buna

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Andreea,multa sanatate lui Sasha Si tie putere si rabdare!
tare faza cu defrisatul
Anams de incurajari.Esti o dulcica,mereu

Mergi la inceput

Ana,ce mai face tatal tau? Multa sanatate !
Voiam sa iti spun ca ai facut un gest ff frumos ca te-ai dus la el.
Toata stima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

mairis uite vezi ca au aparut printesele daca crezi cu adevarat!

Si eu tot cezariana fac-dar pentru ca am probleme cu tensiunea si am avut un episod de tahicardie; plus ca una e si transversala. Stau oarecum linistita ca si mie imi era frica de natural, desi daca era unu asa as fi vrut.

Ale mele sunt identice, obtinute natural. In septembrie anu trecut am pierdut prima mea sarcina la 7s si acum in aprilie mi-au descoperit doi! Nu imi iese din cap ca Dumnezeu mi-a dat si pe cel de atunci. Ca nume vor fi Mara Diana si Ilinca Miruna.

Te pupez si multa sanatate, sa ne scrii cand nasti sa stim de tine si sa bagi rapid poze, da?

Eva scuze de poftele cauzate. Tre sa te anunt ca azi le-am mancat pe ultimele doua. Deci no more sarmale. Ce depresiv.

alina_1984 si eu luna asta oct adica o vad pe dr mea la doua sapt, dupa in nov cica voi veni la spital o data pe sapt.Deci e ok stai linistita. Vezi ca am mancat pizza..

Sa sarbatorim noua canapea care a venit mai devreme. E geniala cum se sta pe ea intins in balenizare, e mai lata, si se simte ca e pe relaxa.

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput