Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_1984

Ms Ana, m-am mai linistit. Ma asteptam sa ma cheme saptamanal de acum, dar probabil tinand cont si de faptul ca la nasterea precedenta m-am dilatat foarte greu, ar fi inutil sa ma perind pe acolo asa des. Ce putin mai ai pana iti vei tine puiutul in brate!

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 34+
poze

Nasc undeva intre 20-30 octombrie, cel mai probabil. Asta daca e totul ok, pana atunci. Dar uite-acum am o contractie care m-a cam lasat fara aer, plus ca a fost putin dureroasa... pe mine fazele astea ma sperie. Ca nu inteleg de ce, mai ales ca azi n-am facut niciun efort, iar acum stau in pat...
Intr-adevar, abia-mi astept puiul. Plus ca am si vb cu medicul sa-mi fie lasat bebele imediat cum termina controlul ala amanuntit. Il pun la san si nu-i mai dau drumul.
Mama, prima oara...

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Eva, trimite mama... ca si eu astept pachet(vine mai rpd, ca trimite prin familion, ei pleaca maine si vin duminica inapoi) Asa ca aceeasi nerabdare si pofta o am si eu... si sarmale de la altcineva nu mananc never, ca mama mea nu face nimeni!

Ana
AMR 23 de zile(sper eu)

Ba da, mama.

Nici eu nu mananc de la nimeni, mai ales...salata de boeuf nu mananc din alte parti, dar neam. Nu suport maioneza facuta fara mustar si care e albicioasa asa, ma face sa vomit, nu mananc maioneza nici din comert, hehehehe, asa ca am prestat eu singurica prima mea salata de Boeuf acum cateva saptamani. Dar la sarmale e nasol ca nu am varza acra, vad eu cum ma descurc, avem un restaurant romanesc in Paris, "Chez Cristina", sotul meu a mancat deja acolo cu jobul o data cica e ok, m-ar tenta o sarma sau macar sa ma aprovizioneze ei cu varza murata. Daca nu, sa ma vedeti ca pun un butoias mic la murat in bucatarie si gata, nu am balcon.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Da, Eva are dreptate. Si cap 116 si acum 117 cand treci de la un capitol la altul incepe de fapt tot acelasi capitol.
Asa ca am fost nevoita sa va caut in pagina principala a forumului

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Moshulik felicitari si o bebelina sanatoasa si mancacioasa iti doresc!

Tiiiiiii, deja au inceput bebeii sa vina!

Noi va salutam cu drag, nu am mai prea intrat la subiect, am sa o fac mai rarut ca deja incepe sa imi creasca stresul si multe din discutiile de aici sunt extrem de diferite de ceea ce cred eu si nu vreau sa ma las influentata

Am sa fiu cu gandul la voi, am sa fiu pe faza sa salut ursuletii si am sa va dau de veste cand o fi sa fie si la noi!
Pana atunci o sa stau mai mult pe la mamicile din nov-dec dar 2005 .

Multa sanatate la toate gravidutele si bebei la termen!

Alina (34 sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Pare rau ca v-am facut pofta... dar nu e tarziu sa comandati undeva! (vin si cu idei, sa nu-mi fac pacate)

Alina, cam tarziu... bine, vorbesc eu, ca ma internez fix la 38 si 1 zi si de la 32 n-am mai fost la control.
Cred ca e ok peste 2 saptamani, daca ai colul inchis.

Ana
AMR 23 de zile(sper eu)

pai as comanda dar cine imi vine la buftea???
mai bie ma duc sa bag un snitel
n sfarsit am terminat tot de spalat si calcat pentru bebe si mi-am facut si bagajul pentru spital dar imi lipseste periuta de dinti si o crema de fata.
maine la 10 am si eu programare la doctor si la eco....abia astept sa vad ce imi mai zice
si sunt putin suparata ptr ca lui sasha nu ii mai trece raceala si cred ca a facut bronsiolita

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

Moshulik felicitari si o bebelina sanatoasa si mancacioasa iti doresc!

Noi va salutam cu drag, nu am mai prea intrat la subiect, am sa o fac mai rarut ca deja incepe sa imi creasca stresul si multe din discutiile de aici sunt extrem de diferite de ceea ce cred eu si nu vreau sa ma las influentata

la ce te referi? la nastere? chiar mai intristat :( . de aceea ne-am adunat aici sa ne expunem parerea si apoi fiecare filtreaza informatia cum doreste, ana s-a exprimat mai bine decat mine dar intelegi ce vreau sa spun
in fine, faci cum crezi dar dezertarea asta nu-mi place deloc

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Sunset si Joy, e recomandabil sa nu se nasca bebe la 8 luni nu din superstitie. Plamanii incep evolutia la 7 luni, daca iese la 7 luni, in incubator se dezvolta sub observatie de la inceput, daca deja e in luna a 8a se pare ca evolutia e cumva intrerupta aiurea si pot aparea probleme respiratorii ulterior in viata. Eu asta stiu de la medici, nu de la babe. Cat adevar este si cata statistica riscanta nu stiu, dar asta este explicatia data de medici. E mai bine pt plamani sa se nasca bebe la 7 luni decat la 8.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Hello! Felicitari pentru luna a 7-a!

Despre treaba cu "e mai bine sa se nasca bebe la 7 luni decat la 8", eu tot nu o pricep. Din cate stiu, la prematuri, e f importanta greutatea, care implicit, creste cu nr. de saptamani petrecute in uter (in mod normal). Si mai stiu ca daca o gravida de 7 luni e in spital cu contractii si toate cele, se incearca oprirea travaliului si nu se gandesc dr.ii sa o "nasca" pana nu intra in luna a 8-a. Fiecare zi in plus, cu bebe in uter ii creste sansele de a supravietui dupa nastere. Voi intreba dr. mea si de data asta, e posibil sa nu fiu bine informata

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana mi-ai facut pofta cu ciorba de pastai si am cautat pe net niste retete dar difera mult. la tine cum se face cu bors sau otet, se pune lapte? iar smantana in farfurie , nu?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Joy21 aici suntem in aceiasi tabara... Nici eu nu inteleg de ce e mai bine sa nasti in lna a 7 a decat a 8 a, sau cum am mai auzit: "este imposibil sa nasti in luna 8 a, ori il faci in a 7a ori la termen", cand stiu ca e bine ca bebelul sa stea cat mai mult timp in uter si ca fiecare saptamana in plus e importanta in dezvoltarea lui.
Fetelor... dar in odiseea noastra toate fetele care "frecventeaza" forumul nasc in octombrie, eu cu cine mai raman pana nasc in decembrie???
cand vad Amr'urile voastre asa mici am impresia ca maine, poimaine nasc si eu... si dupa imi dau seama ca mai e atat de mult... offf...

pupici pe burtici :*:*:* 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

ana mi-ai facut pofta cu ciorba de pastai si am cautat pe net niste retete dar difera mult. la tine cum se face cu bors sau otet, se pune lapte? iar smantana in farfurie , nu?

31+

eu singura ciorba de pastai pe care o "practic" e cea ardeleneasca cu smantana, facuta cu rantas

pupici pe burtici :*:*:* 27+

Mergi la inceput