Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!
Raspunsuri - Pagina 6
alina_1984 spune:
Aoleu!!!Ana, stau si
aici pe tastatura. Merg sa-mi fac si eu niste cartofi prajiti cu cascaval. Sa-ti fie de bine!
Alina mami de Ruth
(14 mai 2009) si
34+
poze
ana_o spune:
Am uitat sa zic ca Piersicuta al meu nu mai e Flubber... adica se misca, dar se vede ca nu mai are loc asa cum avea inainte, pentru ca nu mai sunt miscarile alea jellycoase.
. Acum sughite in liniste... inainte facea treaba asta si-mi tragea picioare unul dupa altul. O sa-mi fie tare dor de loviturile lui, dar asta e, cum zicea si Dana, cel putin o sa fie langa mine, o sa-i aud respiratia, n-o sa-mi mai fac mii de griji daca e bine totul cu el.
Alina, felicitari pentru vestile bune de la echo! Nu m-am uitat la semnatura, ca vreau sa te intreb de ce te-a chemat asa tarziu pentru urmatorul control. Stai sa te vad.![]()
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)
amelia_ilie spune:
Ana
. Si eu as manca meniul tau
, dar dupa cat am mancat deja astazi, m-as face cat casa.
28+ 
EvaF spune:
Ukume, multumim.
Pai nu sunt multe poze cu noi, am facut multe cu orasul, cu fi-miu sunt multe ca eu fac poze nu ma incurc
, cu mine mai rarut ca domnul sotz nu se innebuneste sa faca poze, mi-a facut cateva in leagan si gata![]()
Bune si alea...
Ana, nu mi-era destul pofta de sarmale, acum o dai pe piftie, eu nu mai vorbesc cu voi. Si zici ca imi trimiti de la Viena
eu am memorie buna, sa stii. Te astept sa imi ceri adresa![]()
![]()
![]()
![]()
Eu am citit din urma, nu am inteles de ce capitolul anterior are trimitere la final cu link catre acelasi capitol, noroc ca mai am inca un neuron golas ca altfel citeam acelasi capitol de 2 ori![]()
Eva & Luca (08.09.2008) acum
27+ cu
Noah (30. 12. 2010)
alina_1984 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amelia_ilie Felicitari pentru vestile bune Alina! Mai e putin si la tine, acusica vine bebe. 28+ ![]() |
Sa speram ca nu se lasa asteptat ca sora-sa
La Ruth mi-au provocat nasterea, trecusem de mult de termen si nici urma de contractii sau dilatatie.
Alina mami de Ruth
(14 mai 2009) si
34+
poze
ana_o spune:
Pare rau ca v-am facut pofta... dar nu e tarziu sa comandati undeva!
(vin si cu idei, sa nu-mi fac pacate)![]()
Alina, cam tarziu... bine, vorbesc eu, ca ma internez fix la 38 si 1 zi si de la 32 n-am mai fost la control.
Cred ca e ok peste 2 saptamani, daca ai colul inchis.
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Eva, trimite mama... ca si eu astept pachet(vine mai rpd, ca trimite prin familion, ei pleaca maine si vin duminica inapoi)
Asa ca aceeasi nerabdare si pofta o am si eu... si sarmale de la altcineva nu mananc never, ca mama mea nu face nimeni!![]()
Am o musca zgomotoasa in camera. Nu inteleg de unde. Incep sa ma irit!
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)
alina_1984 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Alina, cam tarziu... bine, vorbesc eu, ca ma internez fix la 38 si 1 zi si de la 32 n-am mai fost la control. ![]() Cred ca e ok peste 2 saptamani, daca ai colul inchis. ![]() Ana 35+, viitoare mami de , David CiprianAMR 23 de zile(sper eu) |
Ms Ana, m-am mai linistit. Ma asteptam sa ma cheme saptamanal de acum, dar probabil tinand cont si de faptul ca la nasterea precedenta m-am dilatat foarte greu, ar fi inutil sa ma perind pe acolo asa des
. Ce putin mai ai pana iti vei tine puiutul in brate!
Alina mami de Ruth
(14 mai 2009) si
34+
poze
douradoudou spune:
symo ai fost la echo???
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
33+ cu
syl spune:
Geniusa maine mergi la medic, sa intri sa ne povestesti. Ai PM de la mine.
Am fost la Cioflan. Sunt mai confuza ca niciodata. Pana la urma nasc acasa ca pe vremuri pana ma hotarasc eu. 
Nu am obtinut informatii in plus fata de ce stiam eu, de fapt a fost f uimit ca stiam atat de multe despre acreta, mai mult...a sustinut ca el crede ca nu am asa ceva si ca oricum daca se va dovedi ca am, el va face tot posibilul sa desprinda placenta fara sa ajungem la histerectomie. DAR in ultima instanta DA, daca nu se poate....o sa faca histerectomie
. Adica, exact ce nu vreau sa aud.
Doamne grea decizie. Pana la urma, de ce plec de la ginecologul asta si caut altul? Totusi Cioflan era mai sigur pe el ca nu am placenta acreta si ca daca e sa fie asa mai e mult pana acolo incat sa spui: histerectomie.
Poate maine gandesc mai limpede
26+
Thomas Bogdan