Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Fetelor, mi-a plecat copilul la tara si, desi ar trebui sa ma simt linistita si relaxata, parca imi vine sa plang, e casa asa goala!!!! Si a plecat la 20:00, adica acum 45 minute, dupa ce m-a frecat toata ziua, nu a dormit, spre seara a devenit marait si abia asteptam sa plece. A plecat cu bunica-mea, ii duce sotul cu masina, ca nu e departe (35km departare de Buc). Pacat de vremea asta oribila, sper sa-si revina, sa nu mai ploua atata, ca va fi nevoit sa stea numai in casa si se va plictisi repede (desi a plecat cu laptop, DVD portabil, DVD-uri cu desene, filme etc, are TV, radio..toate conditiile). Plus ca si-a luat creioane colorate, acuarele, jucarii...de parca ar fi plecat cel putin o sapt.
Ma duc sa fac un dus si ma bag in pat, la TV, ca aici stau incomod!
Va pup si va urez o noapte usoara, fara dureri de burtica, de spate si alte neplaceri cauzate de sarcina.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ma retrag si eu feteloir la un dus si somnic.....maine back to work. Dar lasa ca nu mai am mult... inca 3 saptamani fara asta

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

alina 1984 m-am uitat la pozele tale. e frumoasa foc Pishpirica ta, ca si mami de altfel

31+

Multumim ral_eli

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 34+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Moama, Beatrice, moasha aia cu calcatul rufelor pana la 2 ani pt dezinfectare...mai stiu eu pe cineva isi calca...pardon, si anume chilotii pe acelasi principiu

Eu zic mai bine sa le fiarba bine de tot inainte, vreo o ora asa, apoi sa le tina in clor, si sa le si calce, hehe asa sigur copilul e steril. Nu stiu cum face sa le intinda, sa isi puna manusi chirurgicale.

Nu va stresati, mai, cu sterilizare hainelor, calcat, fi-miu e sanatos tun si nu am prestat asa ceva. Imunitatea se si creeaza, nu traim in mediu steril, oricum, sa ne imprietenim cu bacteriile ca daca fugim de ele...cand ne prind, ne dau gata...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ukume sper sa nu ma mai enervez. Macar atat...

Mistigirl , hai ca trece si vremea asta urata, s-o arata si soarele un pic pe aici. Si pe mine ma deprima cumplit, imi vine sa ma urc in varful patului si sa dorm cu pisi langa mine. Dar am de facut o gramada de treburi + serviciul care imi mananca trei sferturi din zi, asa ca ma inarmez cu nervi tari (atat cat pot) si ... merg mai departe.

28+

Mergi la inceput

Ne-am intors si noi de la doctor, nimic nou, col inchis, bebe in pozitie de iesire, sper sa ramana asa. Mi-a recomandat sa stau cat mai mult intinsa...dar asta nu prea se poate

Urmatoarea vizita peste 2 sapt. Mi se pare cam departe data...voi cand incepeti sa mergeti saptamanal?

Ce mai papati azi? Eu am o pofta nesanatoasa de cartofi prajiti si

Pupici si somn usor la mamicile care merg la nani!

poze

Mergi la inceput

Am vazut ca discutati de calcatul hainutelor, noi nu le-am calcat deloc, bine cand a fost nevoie din motive estetice, in rest nu.
Acuma fiecare cu convingerile lui

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari pentru vestile bune Alina! Mai e putin si la tine, acusica vine bebe.

28+

Mergi la inceput

Corect trebuia sa intreb ce ati mai mancat azi fetelor?
Ca la voi e seara deja, la mine e amiaza

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ratusca, intr-adevar aucam absentat fetele azi!
Sashenka, tu pe unde disparusi toata ziua? Multu pentru detaliile cu sonda, am oroare, dar asta e, inchid ochii.
Sugubina, ma bucur ca ai scapat de utrogestan, pacat de infectia aia urata, acum statea si tu linistita. Sper ca noul medicament pentru tensiune sa nu afecteze in niciun fel puficele. Iar faza cu bocancii a fost de milioane!
Mairis, welcome back! Din pacate, nu ma pricep sa fac modificari in listuta, dar o vor face fetele, cel mai probabil maine! Sa-ti traiasca micile comori, cred ca abia astepti sa le vezi...
Eva, si eu as manca niste sarmale, asa... Noi le mancam cu piftii si turta, mi-a promis mama o portie, weekend-ul asta. Trimitem de la Viena o portie si pentru tine!
Amelia, vezi de ce ziceam eu sa nu mai mergi la munca? Sunt niste rai, cei care te-au suparat! Pupam burtica si obrazul, sa treaca supararea!
Ukume, tu cum mai esti cu raceala?
Claudia, odihna placuta!
Beatrice, tu ce faci? Ca nu mai zici nimic...
Eu am "bagat" o ora de atipeala, dar mai mult m-am pacalit, ca am adormit cu lumina aprinsa si nu mi-a placut deloc senzatia. Una peste alta, mi-e foame. Am fost la restaurantul ala taranesc si am mancat ultra mult, ciorba de fasole verde, fara carne, cu mult marar...iam, super buna si cascaval pane cu cartofi... si clatite cu dulceata de mure. Sper ca nu v-am facut pofta, pare rau daca... dar as manca din nou, acelasi meniu...

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)

Mergi la inceput