Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sugubina . Sper sa scapi repede de infectie. Chiar ca esti tare cu bocancii

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

mairis nu te-am vazut paici! Uau ce mari sunteti. Cand nasti? Faci cezariana? Ce nume interesante le-ai dat. Sunt identice sau fraternale?

Ratusco nu stu cat de tare sunt dar pana nax sigur numa cu ai lui ma incalt..Asa pot sa imi si cumpar ceva 42 ca dupa ce ma dezumflu ii las lui!

Si io sper sa scap Amelia - orcum nu am simptome deloc (usturimi sau alte chestii); doar fac des ..

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Hello fetelor,

Si noi suntem pe aici... citim un pic din urma.
Sugubina felicitari pentru vestile bune si sorry pt infectia asta pacatoasa. Sper ca tratamentul asta sa-ti fie de folos.

Amelia sa nu te mai aud ca plangi mai ales din cauza serviciului. lasa-i naibii ca mai ai un pic si scapi.sa treaca supararea.

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Sunset si Joy, e recomandabil sa nu se nasca bebe la 8 luni nu din superstitie. Plamanii incep evolutia la 7 luni, daca iese la 7 luni, in incubator se dezvolta sub observatie de la inceput, daca deja e in luna a 8a se pare ca evolutia e cumva intrerupta aiurea si pot aparea probleme respiratorii ulterior in viata. Eu asta stiu de la medici, nu de la babe. Cat adevar este si cata statistica riscanta nu stiu, dar asta este explicatia data de medici. E mai bine pt plamani sa se nasca bebe la 7 luni decat la 8.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

mairis nu te-am vazut paici! Uau ce mari sunteti. Cand nasti? Faci cezariana? Ce nume interesante le-ai dat. Sunt identice sau fraternale?

Ratusco nu stu cat de tare sunt dar pana nax sigur numa cu ai lui ma incalt..Asa pot sa imi si cumpar ceva 42 ca dupa ce ma dezumflu ii las lui!

Si io sper sa scap Amelia - orcum nu am simptome deloc (usturimi sau alte chestii); doar fac des ..

sugubina 30+ cu Puficele

Sugubina, am scris pe la inceputuri de tot... Eheheeee, multa vreme a trecut de atunci!!!!
Am doua bebeline fraternale (fiecare cu placenta ei), facute cu multa munca de laborator la Budapesta, prin FIV!
Printzesele mele au trebuit sa fie rugate muuult de tot sa apara in viata noastra, dar stiu ca a meritat asteptarea!

Am facut si eu dexa, just in case, desi colul meu se tine inca bine fara cerclaj!
De saptamana viitoare, oricand se poate intampla, dupa spusele doctorului! Eu vreau sa mai tin desi simt intepaturi dese jos, si cam am si contractii nedureroase....
Cezariana scrie pe mine, nu ma inham nicicum la naturala, mor de frica!

Nu pot sta la pat, umblu, mai rezolv cate una alta, conduc... Dar ma simt bine!
Am aranjat/cumparat/rezolvat totul, absolut totul pentru ele.... Le asteptam sa vina din tot sufletul!!! Doamne ajuta sa fie sanatoase!

Ale tale bebeline cum sunt? Identice? Te-ai gandit la nume?

Pup toate viitoarele mamicutze!

Irina, +34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

sugubina,felicitari pt pufice! esti tare cu bocancii sotului si cred ca esti in topul gravidutelor cu idei practice
mairis, bine ai venit printre noi! Da-ne datele tale pt listuta de pe prima pagina (UM,DPN,data nasterii). Multa sanatate tie si bebeluselor. Sa dea Dumnezeu sa stea cat mai mult in burtica, la caldurica!

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

mairis, scuza-ma, acum am vazut ca esti in listuta noastra. Iti urez "bine ai revenit printre noi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Eva foarte frumoase pozele..dar ne amgesti asa numai cu 2?? hai mai pune poze sa vedem burtica caci esti tare draguta

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Ah sunt asa de stuffed..Am papat sarmale cu magaliga si nu mai pot sa SUFLU. Trist e ca imi e si sete da imi e frica sa beau pt ca ma unflu si mai rau!!

Nu imi vedeam io mai bine de treaba, ma apucai sa citesc din urma si uite peste ce am dat. Pai e frumos asa, mai doamna Sugubina? Sa vorbesti de funie in casa spanzuratului? Vreau si ioooooooooo

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

sugubina,felicitari pt pufice! esti tare cu bocancii sotului si cred ca esti in topul gravidutelor cu idei practice
mairis, bine ai venit printre noi! Da-ne datele tale pt listuta de pe prima pagina (UM,DPN,data nasterii). Multa sanatate tie si bebeluselor. Sa dea Dumnezeu sa stea cat mai mult in burtica, la caldurica!

Eu sunt veche si de la inceput aici, ma gasesti in listutza:
Mairis DN 16.05.1979,UM 03.02.2010,DPN 10.11.2010
Doar ca am absentat nemotivat si cer iertare pentru asta!!!!!

Puneti-mi, va rog, carucioarele roz Vanessa si Anais!!!

Sarumana!!!!

Irina, +34 cu

Mergi la inceput