Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!
Raspunsuri - Pagina 3
ana_o spune:
Ratusca, multumim pentru noul capitol!
Frig tare, afara. A venit toamna, dintr-o data. Dana, bine ai pus intrebarea cu hainutele lui bebe pentru iesit din spital... daca va fi tot vreme din asta, pfff... ma ia tremuratul! Si ghiciti???? La 16 grade afara, eu incaltata in saboti! Bine, am o scuza, cand am plecat de acasa era soare.
La noi, obiceiul spune ca "moasa" aduce hainele bebelului pentru iesit din spital. In functie de cum va fi afara, o sun pe prietena mea si ii zic ce sa cumpere, sa le spele si sa le calce si jap-jap, in avion si gata imbracatul. Cu toate ca mai sunt maximum 3-4 saptamani, mi se pare asa departe momentul ala cu iesitul din spital...
Aneud, nu-ti face astfel de ganduri, daca iei fiecare capitol in parte(sunt 117!), te vei convinge singura ca in odiseea noastra nu s-a certat nimeni cu nimeni. E normal ca fiecare sa fim diferita si fiecare sa gandim in felul nostru unic, dar cu intelepciune, am mers mai departe. Oricum, s-a mai discutat, aici se primesc o multime de informatii, dar fiecare isi "alcatuieste" propria schema, incepand cu alimentatia din timpul sarcinii, apoi cu nasterea, alaptatul si restul...
Fetelor, eu zic sa lasam subiectul cu cezariana la stadiul de cuvant rostit si atat. Fiecare decide singura cum/cand vrea sa nasca si cu cine. Sunt riscuri si riscuri, toate nasterile implica riscuri, noi trebuie sa ne ajutam una pe alta, indiferent de optiunile pe care le avem si pe care le alegem. Nu este competitie, nu este concurs de cunostinte sau mai stiu eu ce, intre noi. Trebuie sa fim unite, ca si pana acum, pentru ca de acum vor urma adevaratele nevoi, ma refer la sfaturi si griji.
Eu va pup pe toate, fara exceptie si sper sa ramanem in continuare asa cum am fost pana acum.
Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)
EvaF spune:
Fetelor eu maine intru in luna a 7a, deja mi-am schimbat acum semnatura sa stiu o treaba, poate maine nu apuc sa intru. Astept si eu cu nerabdare sa imi vad puiul, m-am cam saturat de burtica, vreau sa nasc!!!
Azi am fost la analize, iar toxo, glicozurie si nebunii din urina plus a doua oara luat sange in aceeasi zi (mi-au intepat ambele brate) dupa ce am baut o cana de glucoza si am facut dupa doua ore testul de diabet gestional.
Rezultatele sunt bune, dar e criminal testul asta, sa stai 2 ore acolo sa astepti, cu gustul ala dulce de glucoza... grrrrrrr
Noi ne-am intors aseara de la Strasbourg, a fost superb, ador acest oras, parca ne bate un gand sa ne mutam din nou acolo, vremelnic, nu stiu daca definitiv, dar e superb orasul, si curat, calm...nepoluat, perfect pentru copii, macar cat sunt mici...
Am pus si eu 2 poze noi in albumul meu de pe contul comun, sunt facute ieri, daca vreti sa mai vedeti si burtica mea de 7 luni.
Puuup si sanatate tuturor.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)
ana_o spune:
La cat de somn imi e, m-as baga sa dorm. Dar ce fac la noapte??? Efectiv, mi se inchid ochii... Sper ca nu e semn de travaliu, ca asa am inteles, burticile somnoroase se pregatesc de travaliu prin multe ore de somn. Practic organismul isi ia singur "rezerve"... Chiar sper sa fie doar vremea de vina.
Duminica inchei saptamana 36. Doamne... inca 2, cel putin!
Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)
Ioana_Mami spune:
Buna seara ,
Eu tot stau si ma intreb de ce ne numim noi "odiseea de noi-dec"...eu sunt clar convinsa ca o sa nastem multe in octombrie...:-)))))
Eu am un feeling (de vreo saptamana) ca nu ma apuca 20 octombrie cu burtica...nu ma intrebati de ce ca nu stiu...
Maine ma duc la dr. si poate ma lamureste el .
Fericita 34+ Raisa Maria
ral_eli spune:
pt ca sunt burtici care nasc in dec , nah!
plus ca treb sa fie niste mamici care sa ne sfatuiasca si pe noi astea de nasc in nov-dec
cand o sa-mi vad eu puiul voi deja o sa aveti o lunita
31+
sugubina spune:
Buna iepurinele!
V-am citit sa stiti cat am asteptat la dr! V-ati cam ciondanit da deh asta e.
Muama de nu am stat sa astept ..vai..
Si acu sa va zic:
- am infectie urinara, de vineri incep tratamentu
- tensiunea pt ca tot exista mi-a mai bagat un medicament
- Puficele stau una in pozitie craniana si cealalta cam transversal; nu au cordon strans de gat ci doar esarfa, deci totu ok
- de maine de la 6dim strang urina pentru a-mi face proteinele din urina viner dimi
- in sfarsit mi-a scos utrogestanu! ura.
A si sa va mai zic una tare! Ghiciti cu ce m-am incaltat azi? Ca va povesteam ca am numa sandale si papuci care oarecum imi vin labelor de urs..Cu BOCANCII LU PUFESCU! Care poarta 42. Deci da. Si imi vin bine, nu ma strang, au si un mic spatiu ramas cat sa fie bine. Genial da?
sugubina 30+ cu Puficele
amelia_ilie spune:
Salutare tuturor burticilor si ursuletilor!
Felicitari tuturor burticilor care au schimbat semnatura si luna! Sa avem vesti bune in continuare si sa ne vedem puiutii sanatosi !
Azi n-am intrat, am avut o zi absolut oribila, inceputa cu un urlat la mine dintr-un motiv idiot: am raspuns la telefon ca sa iau un mesaj si persoana careia i-a fost adresat mesajul a considerat ca e cazul sa urle la mine .
A mai urmat o chestie asemanatoare si pur si simplu am izbucnit in plans. Este prima data cand mis e intampla sa plang in sarcina asta (si a fost la serviciu). Cand m-a vazut al meu m-a citit din prima, nici nu mai stia ce sa faca. Asta este, trebuie sa le inghit toanele atat cat mai vin la serviciu, ca n-am ce face.
In schimb, am reusit sa iau legatura cu viitoarea doctora de familie (se inscrie si sotul meu la ea, ca sa nu alergam dupa semnaturi aiurea) si marti ma asteapta sa imi dea CM pentru octombrie. Uitasem sa va povestesc ieri ca idioata aia, desi i-am zis ca mi-am schimbat si numele si adresa, mi-a trecut pe CM numele vechi si adresa veche (nu mai stau acolo de 8 ani, iar numele l-am schimbat acum 2 ani). Ce sa mai zic? Ieri am pierdut vremea cu o idioata degeaba!
Alinushca, intrebai in capitolul anterior, eu sunt la Cantacuzino. Detalii nu am foarte multe: stiu ca e rooming-in, ca nu-i nevoie de hainute pentru bebe decat pentru plecat acasa si despre anestezie - mai vorbim. Nu am foarte multe detalii, abia dupa 19 octombrie merg la doctora mea (adica dupa eco), cred ca atunci o sa discutam mult mai multe, ca atunci cand am fost ultima data a zis ca e devreme si avem timp de discutii si detalii mai tarziu.
28+
ratusca83 spune:
sugubia, felicitari pt vestile bune!!!!!
Cat despre incaltatul cu ghetele sotului esti super tare....
am facut si eu ultima injectie de dexa....gata am scapat....fetelor dar haide ti pe forum...ce este cu linistea asta??
ana ai adormit??
corina tu pe unde esti??
31+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
mairis spune:
Moaaaaama, ce de viitoare mamicutze!!!!
Cred ca o urmez pe Moshulik, am doua bebeline frumoase pe care de-abia astept sa le cunosc!!!!
O am pe partea stanga pe Vanessa si in dreapta pe Anais.... Se privesc fata in fata si mi-a spus doctorul ca nu sunt "fighting twins", adika nu-si dau picioare una alteia.
Ma updatati si pe mine la listutza, pls?
Va urez bebei sanatosi si sarcini usoare!
Si va tin la curent cu noutatile!
Pupici!
Irina, +34 cu