Nu mai stiu ce sa fac...(2)
Raspunsuri - Pagina 12
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Un' sa ne faca split, Ilinca? La sectiunea de doamne 35+? Prin ce trecem amaratele de noi e chestie de analize psihologice, suntem bine plantate :)). Daca ne muta de-aicea, uitam de drame si o dam pe discutii despre creme lift si budinci :)). Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Deci tre' sa-nvat sa fac budinci.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
rrox3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Un' sa ne faca split, Ilinca? La sectiunea de doamne 35+? Prin ce trecem amaratele de noi e chestie de analize psihologice, suntem bine plantate :)). Daca ne muta de-aicea, uitam de drame si o dam pe discutii despre creme lift si budinci :)). Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
Monnvas spune:
No, pai daca va muta la 35+ io o sa fiu prohibita, iar Ilincai ii trebuie dispensa.
Daaar cu titlul topicului e "nu mai stiu ce sa fac"... eu cred ca suntem on-topic: nu mai stiu ce sa fac cu asa o concurenta de catindati cu 10 la bac...
(sa mai zic ca eu is din generatia asta de-o bumbaciti amu'? asta nu inseamna ca n-aveti dreptate!)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Ilinca_M. spune:
Pai stii tu cine mai e din generatie mai de-a ta, Monnvas, da' scrie fara greseli gramaticale si citeste poate mai mult si decat mine, care-s doar 30+, daaaa? Si am avut si peste 8 la bac, daaa? Deci persoanele excluse sunt de fatza...aaaa...invers!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
nelia spune:
Si eu sint persoana exclusa de fata... tot cu 8 si la BAC cum doua zeci si ceva de ani... Dar astia de aici au considerat dosarul meu scolar foarte bune, nu excelent, dar am intrat unde am vrut si voiau medii mari...
Rox, abia astept sa vii sa ne povestesti din ce descoperi, eu una promit sa te citesc cu interes... Te invidiez asa un pic, al meu domeniu e doar tangent cu psihologia, dar mi-ar fi placut s-o pot face si eu... cam tirziu insa. Bafta multa!
Felicitari Ilinca, bafta multa sa reusesti ce ti-ai propus. Si multa bafta tuturor scolaritelor de 35+, nu sintem putine.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Jasmin012 spune:
da, da, persoanele de fata se exclud.
Voi sunteti exceptia care confirma regula.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Monnvas spune:
Mai, io n-am avut 10 la bac ca s-a dat GRILA (da,am dat grila la filosofie si la latina, daaaa?) si nu ne-am putut argumenta opiniile, da? Al'fel muci ii faceam!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
EllaX spune:
Tot oarecum off-topic si eu: si eu cu 8,79 la bac, acu'... 16 ani. Am dat bac la mate ca pentru mate-fizica (deci nivel de dificultate crescut la mate) si la facultate am avut nevoie de fizica-chimie-biologie. Acum sunt masteranda la o facultate de stat, la buget. Pentru admitere, ne-au cerut CV si scrisoare de intentie in engleza. Interviul am fost anuntata ca urma sa fie in romana - cand a iesit prima candidata (eu fiind a doua) am aflat ca e interviu in engleza. Cateva minute am fost blocata, ca eu ma "setasem" pe ce aveam de spus.
Nooo, cu masterul asta e poveste frumoasa: n-am avut niciun fel de bibliografie pentru interviu. Sunt primiti oameni care au absolvit facultate, orice facultate. Eu am facut scoala cu multe stiinte aproximativ exacte si cu morala umana si umanista, iar in primul an de master numa' management si lucruri tangente cu managementul (ei, si niste drept, acolo...) am vazut. Habar n-aveam despre ce era vorba - inca a trebuit sa-mi schimb si viziunea asupra vietii: cica totul e o afacere si daca nu ai profit nu prea existi - si in niciun caz n-o faci pe filantropul. Ma rog, asta pe scurt... Asa ca vin eu, cu intelepciunea si experienta celor 34+ ani ai mei, si va zic: degeaba scrie ca la masterul X poate merge oricine, ca e bine sa va duceti undeva unde stiti pe ce bibliografie se va baza ce invatati la master (si sa fi trecut prin bibliografia aia). Da' sa stiti ca am trecut in anul II , deci sunt inca pe baricade (culmea e ca-mi place ce invat, da' mie-mi place sa invat, in general)!
Stiti ce-am observat, de cand sunt la master? Ca sunt foarte apreciati oamenii care muncesc muuult, foarte (prea?) din vreme si scriu mult, chiar daca efectiv nu prind esenta problemei si sunt tot pe langa. Tind sa primeasca note mari oamenii cu lucrari stufoase, chiar daca n-au logica jumate din frazele din lucrarile lor. Asa o lehamite ma apuca, uneori...
vikinga spune:
mai ce aer tineresc de studentie pe aici.am vrut sa fac si eu aici o FF ori continuare la ceva cu proiectare, design naval dar am asteptat cred sa trec de 30.mai voi stiti ca tre sa dau bursa inapoi? si inca cu dobinda si la cursul actual. asa mi-au zis acum vreo 7 ani cind am sunat la secretariat. or fi facut alea misto de mine cind le-am zis ca mi-as echivala niste cursuri pt a continua aici ori o fi pe bune:)).ar trebui si nota la bac sa fie cu dobinda si actualizata la cursul zilei pt studentia la 35 de ani, serios si pe buna dreptate.nu-i nicio sansa sa intri la o facultate de stat cu nota de la bac de acum 15 ani.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
EllaX spune:
vikinga, aerul de tinerete studenteasca de pe aici vine, cel putin in cazul meu, din dorinta si nevoia de reorientare profesionala. Daca raman bugetar cinstit, mor de foame; daca raman bugetar spagar, mor de rusine - musai sa nu raman bugetar.
Dobanda aplicata notei de la bac e grooozaaavaaa!...