Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Ne-a cazut o legatura de internet si nu pot lucra asa ca tzusti pe forum.

alysh ce dulce e Vlad cu fratiorul lui.Cred ca e greu cu 2 copii, dar si cand ai parte de-asemena momente cred ca esti in al noulea cer.Deabia astept si eu
Si pe mine m-a susprins Julia cand mi-a spus ca ma iubeste, mai ales ca eu ii spun f rar (mie nu mi s-a spus in copilarie asa ceva, asa ca am ramas cu sechele si mi-e f greu sa spun).

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Alysh, ce mi-ai facuuuuuuuuuuuuuuuut ... Va imbratisez, sunteti minunati, iar Vladi este un copil extraordinar.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatz dragele mele. poate la voi e mai buna dcat la mine :(

eu vin dupa vreo doua nopti de (mai mult) veghe. alex tuseste rau rau de tot, cu voma din cauza tusei. ba sambata seara, cand a inceput el sa vomite, am bagat si eu, ca mie mi se face foarte rau cand vad pe cienva vomitand. asa ca formam un duo minunat.

azi noapte iar, dar fara voma de data asta, dar cu gemete, cu vaitat ca il doare capul, burta (eu cred ca mai mult muschii de la atata tuse), cu un suierat in piept. dimineatza am zis ca il duc intai la doctor si apoi la scoala, pt ca si eu aveam ceva treba pe ma munca. la doctor mi-a zis ca nu e nimic grav la plamani, dar i-a dublat doza de inhalatzii. numa ca in mashina, pe drum catre scoala, iar a vomitat al meu baiat.

si uite asa, acum suntem acasa amandoi, asteptadu-l pe tati sa vina la pranz sa facem schimb, sa fac si eu macar o parte din munca pe ziua de azi.

cat despre ziua de sambata, a fost minunat. recunosc ca am avut ceva emotzii, si, culmea, nu numai eu, ci si al meu sotz. a zis ca de fiecare data cand mergem la esme mancam numa bunatatzi, noi ce le facem? am rascolit delftul si inca un orasel alaturat dupa lemn de cedru, sa facem somon la gratar pe lemn din asta, iese minuna. e, in olanda sezonul gratarelor s-a incheiat, cica. asa ca am apelat la clasica friptura de pui si porc.
noroc ca ne-a rasfatzat esme cu o minunata tarta de ciocolata. numa ce am savurat acum, la cafeluta, ultima felie. o minune.

copiii au fost... copii. robert era facinat de multitudinea de mashinute ale lui alex, lorelei este o frumoasa, sa stiti ca mult mai frumoasa decat in poze. are o privire... cate inimi o sa mai rupa...
alex, intr-adevar, e foarte incantat sa ajute in bucatarie, mult mai mult decat odo. asa ca treaba cu esme a fsot pe placul lui. defapt el se pregatea sa iasa afara, la gratar cu baietii, dar cand a vazut ce face esme, s-a razgandit.
odo a fost cam nehotarata. ba mashinute cu robert, ba un ochi pe la biscuitii lui esme, dar cel mai mult la mami in bratze.

concluzia? a fsot tare frumos, sper sa repetam experientza, si paote data viitoare ne intalnim si cu inais.

pup acum, bag si eu un oachi pe la munca, poate pot sa fac oarece de acasa.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetelor :)

Deci a ajuns si pe la voi toamna ca noi ne-am obisnuit ceva. Asta este, asteptam Sarbatorile acum

Alyshule - tine-te bine, ca or sa tot fie momente din astea acum Al meu imi zice "Otem, mami" = je t'aime, in fiecare seara, la culcare Si cand ai doi ... se inmultesc momentele

Dani un pentru tine si cei doi cumintzei ai tai :)

Lily - sanatate pentru Julia :) Si succesuri la bb2. eu cred ca am pierdut o sarcina mica mititica ... am avut o intarziere care nu prea trebuia sa fie (de cand am nascut sunt ceas ceas ), am facut un test si a iesit ffffff slab pozitiv, insa singurul simptm pe care l-am avut a fost o durere de sani mai tare ca de obicei care pe zi ce trecea se diminua ... pana am avut o sangerare cam masiva si gata, am fost la doctor si nu a putut confirma daca a fost sarcina sau nu, nu am mai investigat, ca nu avea rost, a zis ca totul pare curat la ecografie, s-a eliminat ce era de eliminat si ca am voie sa incerc din nou

In plus am doua prietene care au nascut si sunt un pic cam amorezata de piticii lor Sper sa ne iasa si noua "socotelile"

Lori Felicitari pentru Robertul cuminte Si eu am fost azi la scoala lu Obet al meu, sa vorbesc cu educatoarele. Mi-a placut tare ce am vazut, si de unde eu voiam sa tot ggasesc cusururi si sa am motive sa ii mai aman scoala pana la 3 ani... iata ca m-am razgandit . Doamnele sunt tare dragutze, nu au multi copii in grija (asta era una din temerile mele, ca am auzit de cazuri cand sunt 20 si de copii la o tanti, fara ingrijitoare). Au doar 9 copii deocamdata in grupa, vor mai veni alti ptiti si maxim vor fi la sfarsitul anului inspre 20, moment in care mi-a zis ca or sa mai aiba o tanti ajutatoare O sa il duc si eu pe Robert sa faca cunostinta cu scoala, am vazut pitici care urmau sa inceapa peste o luna, venea sa o cunoasca pe doamna, sa se joace putin prin clasa, sa vada colegii... Si apoi plecau. Astfel cand o sa il dau de tot o sa fie familiarizat deja cu mediul, sper. O sa mergem impreuna diminetile, cam jumatate de ora. Uf ...

In rest, am avut un weekend perfect :) V-a spus deja Esme - ne place tare mult la Dana acasa si daca or sa ne mai invite o sa venim peste ei hehe Sa stam si peste noapte (vad ca se poarta autoinvitatiile pe forum ) Data aviatoare cred ca e randul nostru sa lansam un rand de invitatii pentru M&M de Belgia&Olanda A fost tare placut in vizita, piticul Robert s-a incontrat nitel cu pitica Odo - fir-ar sa fie de aparat foto , data viitoare o sa iau doua la fel hehe. Dar la final de-abia am reusit sa plecam. Am lasat casa vraiste, Dana, sorry ... va dam voie sa faceti la fel cand o sa veniti la noi Poze puteti admira aiiiici:

http://picasaweb.google.com/poze.robert.2010/DelftLaOdoSiAlex#

ce au crescut copiii astia... si confirm si eu, Alex este super de treaba, Robert se tine numai dupa el la final, facea cam tot ce facea "Ales" si seara ma intreba de el :)

Pose de duminica cu Lorelei din parc nu am inca, nu am apucat sa descarc... dar or sa vina si ele. Super draguti astia mici, Robert era calare pe motorul lui si Lorelei pe langa el, il striga de zor, ii explica chestii, discutau, comunicau asa fain... Mortali :) Doar la final Robertzone capos nu a vrut sa ii dea pupic fetii... era prea disperat cu motorul ala al lui uf, trebuie sa mai discut oleaca cu el

Gata, va pup ca am o tona de treaba

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Dana, imi pare rau sa aud ca Alex e bolnavior. Insanatosire grabnica si usoara! Sper ca nu vomita de la aluat - nu avea decat faina, unt si zahar...Lorelei n-are nimic...

Un pupic special de la noi!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ups, Dana ... Sanatate pentru Alex Si Robertzone e ok, ma rog, mucozauri dar atat. Sa ne tii la curent :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Frumoase poze, foarte frumoase!!!! Mi-a placut de weekendul vostru!! Ce dragut s-au jucat copiii, m-am lamurit ca Robert nu vrea sa aiba treaba cu bucatareala, ca Lolai, cea cu parul galben a dat iama in aluat... ca Alex are fan club... iar Odo e delicioasa cu botic cu tot. Sanatate mult alui Alex!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Foarte tare weekendul belgiano-olandez! Copiii sunt deliciosi! M-am facut ca nu vad masa intinsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fete dragi!

alex e putin mai bine. adica nu a mai tushit, dar de obicei il ia mai tare seara si noaptea. vom vedea ce va fi. am facut schimb cu tati, eu am plecat la munca. tati, care nici el nu se simtea prea bine, era ametit. nici nu stiam daca sa pelc sau sa stau. dar in vreo 10 min si-a mai revenit.

[b]esme[/], nu e de la coca. doar nu e prima data (si sunt sigura nici ultima) cand mananca. e nemernica asta de tuse, ca nu mai scapa de ea. dar sper sa ii venim de hac.

gata, ma apuc de munca, ca mai sutn vreo 3 ore si plec la o cina cu departamentul. am muncit de m-am spetit azi.
pe curand, sper cu venit mai bune.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vai ce m-ati amuzat !!!DOLORES cu Patrick cu cucuiul la fund,LAURA care asteapta sa se faca verde,

apoi vad ca sunt si bolnavori...

MSBB multa sanatate ! Andra
Sa va traiasca finutul!

NOEMI si eu cred ca a exagerat doctora !! eu nici nu o mai ascultam!
trebuie sa fim toti genii dupa ea.

ALDAESME-mooorde ras cu povestea ta,auzi ,poliomielita si ei ii era lene sa mearga hahahhaaa

DESIREE pup printesa Victoria!

E si ANDRES cu aerosoli de pe 29 sept. a facut criza astmatica,nu stie nici medicul de ce,a trecut repede dar continuam cu sprayurile ,maine il vede medicul .
nu mi se pare nici racit,ceva muci,NU FEBRA .
medicul a zis ca e posibila alergie.

Sofia merge la gradnita("la cole" ) si daca nu a plans ea,a plans el cateva zile dupa ea ,ca vrea si el "la tole" cum zice el.apoi s-a obisnuit ,nu ii mai cauta prin casa pe tati si Sofia ca la inceput.sambata nu isi da seama ca ei sunt in casa si imi spune linistitca tati a plecat la munca si Sofia "la tole".cand ii spun ca sunt acasa,i se lumineaza ochii.cand vine ea obosita,o ia in brate,o pupa..A fost obisnuit numai cu ea.acum il pupa toata ziua pe Miguel,nu are voie sa planga ca e langa el si il saluta,"hola ighel ! yo Andes,nu pige!"(hola Miguel,sunt eu Andres,nu plange )si il pupa,mangaie,ii da suzeta.

Mergi la inceput