Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Va citesc cat si cand pot si eu...
Socrate ptr tine si Sebi! Si Eva bea din bibe lapticul, de comoda ce sunt. Mai cochetam uneori cu diverse canitze, recipiente cu pai, etc, dar tot bibe rules! Eva inca nu vorbeste nici ea, ce vorbesti tu de fraze acolo, ca ea abia leaga mama-apa, mama-nani, tati-brrrrm-brrrmmm, mama-pa, chestii de genul acesta. In rest am verificat si paraverificat, stie absolut tot, am intrebat-o care e degetul mic, si mi l-a aratat, si la mine si la ea, diverse, doar ca NU VREA sa vorbeasca. Of... vineri a venit o colega de-a mea cu bebe al ei la servici (cu 6 luni mai mare ca Eva) Doamne vorbea copilasul acela despre tot si toate, imi arata un dinozaur si stia ca e ierbivor (a folosit cuvantul), o gramada, am ramas masca! Una peste alta, asta e, astept sa isi dea drumul singura. Citim povesti, ii explic despre tot ce cred eu ca e important, atat... Ah ea nu ma ignora, ea face invers decat o rog eu...
Alysh, bine ati revenit acasa. Of stiu cum e la curte nici mie nu prea imi place, si eu sufar de frig rau de tot... nu stiu cum o sa fie cand vom face casa (daca o vom face ) Ai dreptate cu convietuirea, cel mai bine e sa stai fara amestec dinafara. Noi de o saptamana suntem singuri si a fost super ok, nu ne-am contrazis macar de la ceva. Eh, cand mai apar si altii e normal sa nu iti convina una-alta si apoi sa degenereze totul... Apropo de asta, o sa vina soacra-mea sa stea aici peste iarna. Hm, ce tare! Sper sa nu se mai intample ceva sa stau tot eu dupa fundul ei, in loc sa ne fie ea de ajutor macar un pic, cu o mancare, acolo...
In rest sunt foarte ocupata, la servici cu inchiderea de luna, pe drumuri toata ziua, traba care nu o face nimeni, dar asta e, ma simt mult mai bine, ca si info, am inceput cura cu magne b6, ma simt excelent, atat ca imi face pofta de mancare si nu vreau sa pap dar ma ia cu rau daca nu mananc...
Nadia te imbratisez tare tare si pe Victoria o pup dulce, e o scumpa si o desteapta. Ma gandesc la voi mereu si ma rog ptr Victoria si ptr tine sa ai putere multa.
Eva a varsat azi. De dimineata s-a trezit, am auzit cum ii venea sa verse, am ridicat-o repede si i-a trecut. Dupa ce ne-am dat jos din pat a facut un kk moale, apoi dupa ce i-am dat cerealele cu lapte (cu morcov si orez) la maxim 10 minute a varsat tot pe mine In rest nimic, e super activa si energica. Asa ca i-am dat cateva sticsuri, ceai (de menta) cu lingurita vreo 2 ore niic de papa, iar acum i-am dat niste pilaf cu morcovi. Nici kk n-a mai facut, nici n-a mai varsat, ce o fi fost? I-am dat si niste debridat ca mi-a zis de la hot line ca s-ar putea sa aiba niste crampe...
Va pup pe toate. Imi cer scuze ca nu am mai scris, dar va citesc cat pot de des.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari te pup, draga mea, si ptr. Eva sa se faca bine repejor.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fete dragi

Mamaaaaa...ce frig am tras azi de acas apana la serviciu...am simtit ca-mi pocnesc dintii de atata tremurat. 7 grade!

Ylari sanatate puiutei, poate i-a picat ceva greu, noi am tras-o odata de la un ardei umplut. Sanatate!

Desiree of, iti transmit o imbratisare stransa-stransa, iti tin pumnii sa nu fi prin vreun virusel, cat despre viitor,v orba fetelor, trage aer in piept, nimeni nu-si cunoaste viitorul!

Alysh m-am zbarlit d efirg iara cand ti-am citit mesajul. Stiu cum e la tara in perioada asta..brr...cat despre "singura cu sotul tau si copilasii" stiuu...cunosc...inteleg ...Doamne ajuta, Robert a ramas vineri pt prima data la program lung, am scapat eu mai repede d ela serviciu si am fugit pana la gradi, ma gandeam ca sigur nu va dormi, ca nu va dormi niciun cupil de acolo, cand colo..am gasit liniste totala in gradi...am stat, am admirat operele lui de arta, i-am citit caietul cu jurnalul lui, el dormea bine-mersi; s-a trezit, si-a luat gogoasa la pachet, a fost asa bucuros sa ma vada...Doamne ajuta s afie asa in ficare zi, sa fim si noi fara socrele&co.

Dani sanatate puilor. Te rog, da-mi si mie reteta la siropul de ridiche

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

lorich felicitari pt prima zi a lui Robert la program lung.Si eu m-am minunat cand a dormit Julia prima data la gradinita.Eram convinsa ca va face circ si ca ma vor suna dupa vreo ora sa o iau acasa.Cand colo, ea a adormit prima si s-a trezit ultima
In cluj erau 5 grade si asa is dimineata de aproape o saptamana, dar eu eram astazi imbracata bine, asa ca n-am simtit frigul

iulia83 nu ai mai intrat pe-aici.Daca vrei informatii sau orice, trimite-mi un PM, ca al tau nu era activat si nu am putut sa-ti scriu.

Iar e bolnavioara Julia, de ieri tuseste non-stop, inclusiv noaptea si sunt varza de obosita ca o auzeam cum tuseste si ne chema din ora in ora sa o invelim, sa-i stergem nasul(asta asa ca sa ne amintim de noptile albe de cand era mica ).A ramas tati cu ea acasa, dar nu stiu cat va mai putea sta cu ea fara sa strambe cei de la lucru.Cred ca o sa-mi iau eu un concediu medical sa stau cu ea.

As mai avea de scris despre noi, dar ramane pe altadata.Acum am de lucru.O saptamana usoara.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si zi si mie de unde iei ridiche neagra, ca is cu mucozauri si nu vreau sa dau la piticanie.

sau ceai sau ce vreti voi. Da, 7 gr. A venit toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Toamna, iarna, frig -- NU VREAU!
Macar de ar fi soare, eu sunt dependenta de soare, ma apuca depresia cand vad innorat si ploaie

Cleo, ridiche neagra noi (de fapt,mama) luam din piata de la tarani.
Noi o scobim in mijloc, nu se curata de coaja, ci se spala un pic, se scobeste in mijloc si se pune zahar, asa isi las un suc, care e ff bun pt. tuse -- se ia cu lingurita si se bea, apoi se adauga iar zahar sa isi mai lase iar sucul.

Ylari, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre voi.
Sper sa nu aiba nimic Eva la burtica

Annika e mai bine cu burtica -- i-a trecut mai demult, insa ieri dim. dupa ce a hapait niste salam picant -l-a convins pe sot sa-i dea, a facut iar kk moale.
Acum insa n-a mai facut de loc, astept cu interes

va las, vreau sa ajungem la Diverta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Danicris cum faci siropul, as incerca si eu pe pui, tusesc mereu. Am inceput si eu diversificarea cu piure de morcovel azi bag si dovlecel! Succes!
Aliscumpa mea, bine ati venit si ma bucur ca au rezistat racelii puii! poate ne vdm maine, ce zici?
Lorich, lily felicitari pt progresele cu gradi!! Avem pui mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

Siropul de ridiche neagra il fac asa cum a spus si Adriana :
- spal bine ridichea
- ii tai un capacel dupa care scobesc
- pun miere/zahar cat sa umplu (lui Vlad ii fac cu miere, Andrei cu zahar)
- o asez intr-o cana in care sa intre cam pe jumatate
- las pana se face siropel
- iau cu seringa sa nu curga pe langa cand bag lingurita

Eu i-am dat destul de des, adica asa cam la 2 ore mai dadeam putin. Singurul efect secundar au fost gazele .

Ridichile le cumparam din piata, de la tarani.

Multa sanatate tuturor.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Si a mai trecut un uikend...

Inca tot nu inteleg de ce nu e invers luni-vineri uikend, sambata si duminica munca. Sunt dispusa in cele doua zile sa lucre 14 ore daca e necesar

Pana la urma am ales Delft - sunt un talent innascut la autoinvitatii - si ne-am simtit superb! Va e clar ca s-a transformat intr-un soi de mini m&m olanda-belgia, ne-a lipsit un M dar poate data viitoare isi trage mai abitir parintii de manecute . Simonixul a documentat intamplarea si poate va explica si voua prin poze ce si cum. Lorelei si Alex au fost bucatarii iar Odo si Robert jucausii.

Paranteza deschisa

Esme: Teodora nu vrei sa faci si tu biscuiti?
Alex: Nu o mai cheama Teodora!
Esme: Aaa, nu?
Alex: NU, de mult!
Esme: Da', cum o cheama?
Alex: ODO!

Deci daca cumva nu m-am prins eu de pe forum ce si cum mi s-a explicat acum!

Paranteza inchisa.

Sambata eu personal m-am ocupat de omorat bucataria Danei mai abitir ca cele doua ajutoare! In orice caz e absolut senzational cat de bine te poti intelege cu Alex, cel putin in bucatarie. Si are un talent..eu vorbesc serios! Intinde aluatul super subtire fara sa il rupa, taie biscuitii perfect iar imaginatiaaaa...Sper sa ajunga si Lorelei la performanta asta - cred ca este pe drumul cel bun.

Lorelei la un moment dat a pretins ca ii este somn asa ca am incercat sa o plasam la Odo in pat, insa nu i-a iesit nimic. Defapt nu prea doarme in patul altora

Barbatii au produs gratare, sau doar Remus?, Dana salate si niste foietaje cu branza super...Cred ca mai mult decat sa stam noi de vorba am stat cu copii de vorba dar a fost super fain!!!

Si duminica, fiindca ne-a surprins cu o zi de sfarsit de vara am mers in parc in Leuven. La un moment dat niste paparazzi ne-au facut poze, habar nu aveam insa am fost anuntati...era defapt Bogdan al Simonei care ne facea poze Si uite asa, fara planuri si povesti pregatitoare, Lorelei si Robert si-au petrecut si duminica impreuna. Si au fost geniali!

Iar azi din nou la lucru si mama lor de studenti au reinceput anul...grrr...

sanatate maxima tuturor si o saptamana superba,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna scumpele,

Ieri am trait cel mai fericit moment al mamiciei de pana acum. Ne pregateam de somnicul de pranz si pe Vlady l-a apucat un acces de dragoste ca ma tinea strans de gat, ma bombarda cu pupicuri care mai de care mai dulci si la un moment dat s-a uitat fix in ochiii mei si mi-a spus: "TE IUBESC, MAMI"...atat de profund, atat de natural, atat de spontan incat am fugit in sufragerie si m-am umflat de plans. A fost...SUBLIM, pur si simplu.

MA mai cucerise el cu o zi inainte, cand, l-am mustruluit pe Luca spunandu-i pe un ton mai ridicat sa nu mai urle degeaba ca n-are motive, a papat, l-am iubit, l-am schimbat, gata, aveam nevoie sa fac putina treaba. In timp ce tot cotocodaceam, Vlad zice: "mami, nu-l certa, mami, nu-l certaaaaaaaa, nu-l certa, (a repetat de 100 de ori) si l-am intrebat de ce sa nu-l cert iar el, pe un ton mieros :" Pt ca e fratiorul meu"........am lesinat.

Ylari, sper ca e mai bine Eva! Ma bucur ca ne-ai scris

Laurita, sigur, ne putem vedea maine! Ramane asa...pe la un 10,30??

Lorich, bravo lui Robertel ca s-a acomodat asa frumos!

Lilly, sanatate Juliei!...imi pare rau de noptile albe.

Cleo, Adriana, asa facem si noi suc de ridiche, ii mai dau lui Vlad cand tuseste, e f bun...desi cam prea mult zahar pt el..

Mergi la inceput