Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)
Raspunsuri - Pagina 7
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 esme, superbe! Aia bleo e inceputa de la gat in jos? intrebarea e: jos, la partea talie/fund, ai crescut? cu cat? si unde (lateral sau cum)? de torturi, tac. si inghit. si baloshesc. si innec tastatura. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Multumesc!!!
Daca vorbim de aia care nu e in dungi e inceputa de la gat. Nu am crescut pe laterale Am crescut prima data la vreo cinci randuri sub maneci...dealtfel se si vede... la fiecare patru ochiuri urmatoarele doua le-am transformat in trei. Am rezolvat doi epuri, unul cel de inmultit si apoi i-am dat si senzatia de talie...model chestii.
Am mai inmultit pe parcurs, unde se vad "bulinele" alea...facusem din doua ochiuri 9 pe fata, iar pe dos in am lasat din cele noua trei. Unul intr-un capat, apoi bulina din 7 si apoi unul in celelalt capat.
Iar ca informatie suplimentara finisarile dupa asamblare le-am facut din croseta - presupun ca te-ai prins oricum
Nu prea sunt in stare sa urmaresc modele din reviste asa ca...ies cum ies. Am noroc ca e fata cooperanta si sta sa ii pun lucru' in cap s avad daca ii e bun sau nu
esme
Victoria_mami spune:
Of, mai fetelor, eu (teoretic) stiu ca aveti dreptate, dar practic e asa de greu sa nu te gandesti, sa nu-ti faci griji. Noi in doctori avem incredere 100%, eu sunt convinsa ca ei stiu ce fac, dar uite ca uneori ma intreb si eu (ca tuta) de ce fac asa si nu invers... pur si simplu ptr. ca mie mi se pare mai important sa continuam tratamentul cu chimio si sa schimbam antibioticul ptr. 2-3 saptamani, dar, na! ce stiu eu de medicina? Iaca ma intreb si eu... stiu ca ce a fost mai greu a trecut, stiu ca nu mai exista celule de leucemie, stiu ca de-acum tratamentul va fi mai usor, stiu ca viata noastra reintra in 'normal' (cat de cat) incet-incet, dar mai am si eu momente ca azi, de ex. cand simt ca ma paste o raceala si ma apuca frica, ca stiu ca daca eu am un virus il va lua si Victoria si tre sa mergem iar la spital si mi-e teama si ca sa nu il ia Victoria, tre sa plec din casa daca racesc... si cum va fi Victoria fara mine cateva zile? O sa-l innebuneasca pe Daddy si eu o sa innebunesc fara ea...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Desiree imi inchipui cat e de greu... off Ai intrebat daca cumva siropurile astea de imunitate ar ajuta-o sau ar avea voie? Ca sunt naturiste, nu e medicament, nu cred ca are ce sa-i faca rau. Noi ii dam acuma sambucol, e din extract de soc, are review-uri foarte bune pentru prevenirea racelilor si intarirea imunitatii. Sau macar sa iei tu, sa previi.
Multi pupici si multe incurajari de la noi!!!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Victoria_mami spune:
Andreea, nu am intrebat, dar nu stiu daca ar avea voie, probabil nu, ca nici vitaminele nu am voie sa i le dau, ce ii dadeam inainte.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
o
s-a trezit mara la 6, a venit in pat cu noi, a cerut unlapte, si a adormit iar. Doar ea , noi suntem trezi cucuietzi aici. Ma duc in piatza, si apoi parculesc.
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Cleo, si Annika se trezeste devreme de vreo cateva zile, acum ca vine vremea urata, in loc sa lenevim in pat, suntem cu noaptea in cap activi.
Noi ne facem planuri sa mergem la circ -- pe vremea asta mohorata, parca n-am chef de nimic, simt cum ma apuca depresia si inca nu a frigul ala rau si zapada
o zi frumoasa
Adriana
Reallaura spune:
Adriana soramea face un curs de 2 sapt, la Absolut School, se face de 3 ori/sapt si le-a cerut certif de nastere, diploma de studii. Cred ca a gasit si ea o firma si s-a inscris pur si simplu...2 sapt mi se pare f putin.
tu ai gasit ceva? mai erau mastere la ASE de conta, dar costa cam 38 milioane pe an.
Adriana_78 spune:
Laura, merci! Tot acolo am gasit si eu -- si mie mi s-a parut putin 2 sapt. insa era singura scoala care avea ore acceptabile, maj. au cursuri seara sau in weekend, si pe mine nu ma avantajeaza.
Oricum eu nu am deocamdata teancul de docum., pe care il pretind, asa ca...
Alysh spune:
Hello,
Am ajuns acasicaaaaaaaaaaaaaaa!! Doamne, am indurat un frig la curte............si casa era infiorator de rece si ai mei nu se mai indurau sa dea drumul la centrala, pana aseara cand i-am implorat ca nu se mai putea...am stat intr-un stres continuu sa nu se imbolnaveasca astia mici, aveam toti fatza si mainile gheata, in rest i-am imbracat cat am putut de bine...noroc ca sunt rezistenti ca m-am asteptat in fiecare clipa la febra.
Of, bine e acasa. Imi tot spun ai mei sa ne mutam la ei, ca stam in cutia de chibrituri...vai dar cat de bine e in cutiuta mea de chibrituri doar cu sotiorul meu si copilasii....hmm. Cred ca sunt sociopata sau nu stiu ce sa mai cred, dar sincer, eu n-as putea pt nimic in lume sa convietuiesc cu parinti, socrii, frati, surori.......tuturor le gasesc hibe mai ales inm privinta educatiei copiilor....i-as corecta in fiecare secunda cu cate ceva
Lorich, GAbitam, maine vrem sa ajungem cu copiii in Herastrau. Am citit ca pe INsula copiilor ar fi spectacole si multe jocuri pt copii, ati fost, merita???
N-am timp de conspect in seara asta. Va puuuuuuuuuuuup
PS, Chiar, Dani, cum te mai simti?
Laurita
Ylari, mai scrie-ne!
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
Imi cer scuze, n-am mai reusit sa intru, nu mai am timp de nimic, saptamana aceasta a fost foarte plina si asa va fi si urmatoarea, Doamne ajuta sa ne descurcam.
I-am avut pe copii cu muci de vreo saptamana, i-am tratat cu oscillo si ser, Vladuc a avut si o tuse seaca la care am dat sirop de ridiche. Il recomand, este foarte bun, in 2 zile nu mai tusea. Chiar am intrebat-o pe pediatra, ii pot da si Andrei numai sa fie facut cu zahar, bineinteles.
Miercuri l-am dus la gradi pe Vlad, a fost superincantat, le-a cantat si dansat la doamne, s-au mirat toate de el cat este de cuminte si sociabil, joi la fel de entuziasmat a fost, iar vineri ... criza cu plans, cu muci, cu vomat pt. intimidare ... dar l-am dus. A plans cand l-a lasat sotul, acolo a fost cuminte, a ras, s-a jucat, a mancat, iar cand m-am dus sa-l iau l-am gasit plangand pentru ca deja venisera parinti si el cum vede un copil ca pleaca intra in panica. Deci tre' sa mergem primii, dupa ce mananca sa-l si luam de acolo. Deocamdata nu este cazul sa-l lasam si la somn, ar fi prea mult pentru el, mititelul.
Ieri am fost cu ei in Buc la pediatra, Vladuc este ok dar cam slabut (12,3 kg, 92 cm), iar Andra in continuare fotomodel (6,4 kg, 69 cm), dar bine amandoi, fara probleme, Doamne ajuta in continuare.
Andrei deja i-a iesit un dintisor, iar celalalt da sa sparga zilele acestea, a fost si ea cam nervoasa dar nu de speriat. Am divesificat-o asa ca timpul meu s-a mai redus, macar sunt multumita ca papa tot ce-i dau, nu cat scrie la carte dar ne apropiem incet-incet.
Am citit cam tot ce s-a scris, am stat cu gandul la Socrate si ma rog in continuare sa fie bine Sebi, Doamne ajuta. Pup fetele care s-au gandit la noi. Eu n-am mai facut crize dintr-acelea dar nici la analize nu am ajuns, efectiv nu am cand.
Copilasilor bolnaviori le urez multa sanatate, asa ma intristez cand citesc ...
Cam astea sunt noutatile, sper sa revin curand cu o vorba-doua pentru fiecare, asa cum imi place, insa acum ma intorc la ale mele, pana se trezesc copiii mai lucrez cate ceva pt. serviciu.
Va imbratisez cu drag si va urez sanatate tuturor.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010