Ghiocei de Martie-Aprilie***255***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Sa zic si eu: foarte frumoase nasici, numai doamne frumoase pe aici,pe cuvant!
Ilinca, felicitari, ma bucur sa constat ca nivelul intelectual de aici e ridicat, mult succes in urmatorii ani! (eu sunt prof.).
Meniul de cina: budinca de cozonac imbunatatita de mine si cu influente de la Jamie O. , o sa pun si retea maine pe reteculinare.ro, si poze, daca vreti sa va inspirati...e atat de buna....

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
noi mancam la www.doripesco.ro/" target="_blank">doripesco complexul vadu rosu, cam de 5 ani. au mancare buna, preturi bune si servirea merge repede. noi deobicei mancam icre, saramura de crap sau somn. am mancat si ciorba de fasole sau specialitati cu pui si am fost multumiti.

edit: complexul il gasesti pe site la sectiunea turism.
e pe drumul de la brasov la sighisoara, in zona lacurilor. e pe partea dreapta si are si o benzinarie in fata. indicatoarele sunt cu doripesco.

Doripesco nu sunt aia la care am mancat cand ne-am intors de la Sighisoara? De o nonshalantza indescriptibila? Care nu s-au mobilizat neam pana nu s-a inshurubat Ioana in ei?
10x, but no 10x.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am sunat in seara asta o pretina si i-am propus sa ma insoteasca la Sovata; ca nu si nu, ca n-are dispozitie, e deprimata de salariul din invatamant blabla, n-are bani, n-are chef. I-am zis ca doar platesc io tot si-i dau un "ultimatum" pana maine. Da' e asa incapatzanata, ca o cunosc (taur). Sper totusi sa-mi scot in valoare toata tehnica argumentativa!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Felicitari, Ilincutza draga!
Ma bucur mult, da' stii tu cum ii aia cu "un oki ride, unu' plinge" daca nu veniti si voi.
Inteleg situatia, da' tare mi-ar placea sa ne vedem!

Felicitari inca o data!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ilinca, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Bun, am primit rezultatul oarecum neoficial, dar din cea mai credibila sursa:
AM REUSIIIIT!!
Si sa elimin misterul va voi plictisi si cu relatarea mai pe larg: la sugestia unei foste profesoare, ca mie nu mi-ar fi trecut prin cap...am inceput sa ma pregatesc pentru admiterea la doctorat, fiindca universitatea din BM are acreditata scoala doctorala in filosofie de cativa ani. Dar niciodata n-am sperat ca as putea intra la buget, ca stiti si voi ce se vehiculeaza, ca pile, ca mita blabla iar la taxa...no way, n-am io atata banet de aruncat pe apa Sambetei.
No, si mi-am scos io frumos freo 20 de carti de la dotata noastra biblioteca (nu glumesc, cica e cea mai dotata din tzara, sau in top3, oricum) si m-am pus pe citit...printre forumeli. Caci examenul consta in 3 probe: interviu+lista lucrari publicate, sustinerea planului lucrarii si partea cea mai serioasa care i-a mai oprit pe toti neavenitii sa dea navala, lucrare scrisa, cu tematica, bibliografie blabla. Indrumatori de lucrare sunt 3: decanul de-aici si alti doi profi universitari, unul din Cluj si unul din Sibiu.
In fine, ca s-o scurtez, cu toate emotile si neincrederea in mine si remuscarile ca n-am invatat mai mult etc...i-am spart pe toti. Am fost si singura pe care a laudat-o vreun prof (cel din Cluj) atat pt. examenul scris cat si pentru planul de lucrare (si sursa mi-a spus ca a continuat sa ma laude si in cerc restrans, la masa chiar:))). In fine, sursa mi-a spus ca s-ar parea ca-s chiar prima, dar eu nu cred pana nu vad cu ochii mei...in orice caz sunt la buget si se pare ca voi primi si o bursa...cam de 3 ori cat salariul pe care l-as lua la scoala
Deci Monnvas, Anaan, Pisigri...here I come si eu in dificila lume a doctoranzilor (ca de-aia am spus eu "criptic" la inceput ca daca reusesc ce-mi propun abia de-atunci va incepe greul)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Felicitari Ilinca!! Bravo.
Ce mult va admir eu pe voi cele care mai aveti curajul sa o luati iar cu invatatul/scoli si altele, eu nu m-as mai apuca nici sa ma bati

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

sunt doar cu un ochi pe aici, ca celalat alerga pe la treaba dar nu pot sa ratez ziua:

PISIK
sa ai o viata minunata, senina si implinita si sa te simti intotdeauna cea mai buna mamica si cea mai buna sotie din lume.

ILINCA esti nemaipomenita; felicitari de mii de ori pentru mobilizare si reusita, si sa iasa totul asa cum vrei tu "doamna doctor"

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Inca recuperez ce ati scris azi dar zic ce am vazut pana acum ca tare mi-a placut

Am vizionat-o pe Bris cocheta si draguta foc, o casa superba si o mami frumoasa si in rochie sexoasa de nasa

Am vazut si familia Floric la datorie cu functia de nasi, frumoasa tinuta, de lady, doar pantofii nu au fost pe gustul meu dar am inteles ca nici pe al tau ; Raru tot elegantos cum ma asteptam

Uali bine ai revenit si multa multa sanatate mamei tale !! Ai fost o nasa deosebita si finuta iar ca mireasa m-ai dat gata ce bine ti-a stat si ce suava erai ; si tu ca si Ina, ale carei poze le-am revazut cu drag, aveti ceva special si zau ca va asemanati si parul il aveti cam la fel ma refer la structura firului, finut si care nu trebuie aranjat, nici nu va vad cu ceva cocuri elaborate, sunteti frumoase foc asa naturale

Mireal si tu esti tare frumusica si te prinde albastrul ! Nasu' e impunator

Revin dupa ce ajung la zi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, rochia ta de mireasa mi-a placut inca de cand eram cititoriu din umbra...iar poza cu Clark Gable si Vivien Leigh..de poveste!

Daaa am uitat sa zic, poza aceea a fost de nota 10 ca si nunta dealtfel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui petrean

noi nu am cununat inca pe nimeni..deci..no photos

Nici noi...

Tufetelor, introduceti-ne si pe noi in randul lumii. Auz ca cizmulitzelle de cauciuc sunt un "must have" si noi de-astea nu avem. De unde sa ne luam?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Ce marime doriti d-soarelor ?ca se rezolva

Mergi la inceput