Ghiocei de Martie-Aprilie***255***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Io-s 100% convinsa ca esti prima! Acum nu mai ai scuza sa nu vii la Sovata: trebuie musai sarbatorita reusita!Si daca barbatu-i la lucru, mama racita...noi suntem la datorie ( si nu virtuale, LIVE!) Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Daaaa nici nu se admite neprezentarea !!
Si ca sa fie drumul mai usor imbarcarea si debarcarea se vor face la Campia Turzii ca sa ai mai putin de venit cu trenul
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Am sunat in seara asta o pretina si i-am propus sa ma insoteasca la Sovata; ca nu si nu, ca n-are dispozitie, e deprimata de salariul din invatamant blabla, n-are bani, n-are chef. I-am zis ca doar platesc io tot si-i dau un "ultimatum" pana maine. Da' e asa incapatzanata, ca o cunosc (taur). Sper totusi sa-mi scot in valoare toata tehnica argumentativa!!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever |
E de-a mea, da-mi mie numarul ei sa-i prezint oferta de nerefuzat
novus spune:
Elena maine vin sigur la intalneala daca aduci si budinca din aceea de cozonac ca tare bine suna
novus spune:
Am uitat ce era mai important
FELICITARI ILINCA !!!
Nici sa nu te gandesti sa nu vii la Sovata, singura sau nu trebuie sa te prezinti, te descurci fara griji cu Sophihi, transportul e asigurat, asa incat nu se admite nici o scuza
novus spune:
Iar sunt singura pe aici ??!!
novus spune:
Merg sa intind rufele pana apare vreo tufata pe aici
Dar inainte de asta vrea sa zic ca mai nou Alexandra repeta o gramada de cuvinte dupa mine, cum poate ea, da' e asa haioasa cum se uita serioasa si zice si ea
cami_05 spune:
Mamaaaaa ce de nasici, care mai de care mai frumoase si mai sexi.
Dar nici cu cele doua miresici nu mi-e rusine.
Ilinca, felicitari!!!! Nici nu se putea ca tu sa nu reusesti
Inapreda, demult vroiam sa te intreb de unde i-ai luat lui Ian baticutele?
Anaan spune:
Am aparut eu!
Culcat Gulia, dupa o baie de o ora in urma careia parca am fost loviti de inundatii. Mai nou, cand are chef de aventuri nautice, se dezbraca baiatu'( azi a reusit sa-si dea aproape tot jos), se duce in baie si incearca sa escaladeze cada...in curand va si reusi! Vai de amaru' nostru!
Novus, vad ca ai inceput deja sa rezolvi problemele nou aparute...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Vai, la cat va faceti luntre si punte sa vin, mai ales novus, nici ca-mi vine sa refuz oferta!
Eu cum spuneam, habar n-am de rute: chiar aveti drum prin Campia Turzii?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
cami_05 spune:
Floric, mi-a placut cum ti-ai aranjat parul si cum iti sta cu toca.
Mireal, iti sta bine cu albastru si ai niste ochi tare faini.
Gia, aaaaaaaaaa, pe mine odata m-ai suparat , cand te-ai luat de mine caci vroiam sa ma incuscresc cu Olga. Tare sexoasa nasa ai fost . Bris e tare, tare frumoasa
Uali, sanatate multa mamei tale! Ai fost nasa tare faina si mireasa la fel, e super rochia ta de nasa.
Inapreda, tu esti faina oricand, si mireasa si in alte ipostaze, nasa nu stiu daca te-am vazut.
Anamariame, cativ, ma bucur ca puiutii vostri sunt mai bine.
m_monique, bine ai revenit si bine ca ati scapat de spital.