Ghiocei de Martie-Aprilie***255***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Am cam remarcat ca baietii nostri toti sunt faini! Pe bune! Si fetele sunt frumoase, clar!!! Da` baietii astia sunt super faini TOTI PE CARE I-A VAZUT EU!!!

Si i-am vazut, da?! Ca pe bune ca ma uit la pozele care se pun!

si pe al meu l-ai vazut?

dragastoasa de Dragos

Pe dragutul asta?

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Mortal barbatzel ai tu acolo!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, da' nu ziceai ca vin la Sovata si Adrisimo si Mihaelacg? Ce s-a intimplat? S-au razgindit?

Eu retinusem parca si de Florinela!? Kiar ma gandeam ca-l mai vedem si noi pe platinat, ca a tot stat ascuns... Btw, mi se pare mie sau astazi e ziua Florinelei? La multi ani!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Buna,
Ne-am luat masina de spalat vase, pt. cine isi doreste merita investitia,e super.Ma saturasem de atata spalat.

Eu imi doresc de-o viata si ma gindesc la ea IN FIECARE ZI DE MAI MULTE ORI PE ZI!
Jambo, nu zice ca nu luam; din contra, ma aproba da' ma tot amina de secole!
Precizez: nu mi-o doresc cadou de ziua mea sau s-o gasesc sub bradul de Craciun Sau, ba da, ar fi titi s-o gasesc sub brad dar etichetata "Jambo"

De care ati luat? Incorporabila au ba?

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Uali, super pasiune ai cu super rezultate!
Aici nu ne asemanam: nu am rabdare pentru treburi migaloase si nici nu sint indeminatica.

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Una buna, una rea.
Dar e bine si asa: mai bine una decit niciuna

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
Novus, da' nu ziceai ca vin la Sovata si Adrisimo si Mihaelacg? Ce s-a intimplat? S-au razgindit?

venim insa fara miha

dragastoasa de Dragos

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Tufetele care veniti la Sovata: ce haine luam? Pentru pitici, ma intere', in special. Azi, marturisesc, i-am pus lui Ian caciula + geaca+cizme; incepuse un fel de lapovita enervanta.
Jucarii aduceti?
Spuneti-mi si mie cum va organizati, va rog frumos.

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Uali, super aranjamentele.Silvi, am vazut la stiri, ziceau ca e o gravida in Bucuresti.

Mergi la inceput

In alta ordine de idei: de cin m-am intors din concediu manic mult si aiurea; ziua sint fidela lui Mihaita da' seara si noaptea... Aseara, spre exemplu, DUPA ce m-am pus in pat, imi statea capul numai la mincare. Da-ntr-un hal ca eu, Mama Comoditatii, m-am ridicat din pat si mi-am facut o ditai omleta cu mozarella si usturoi; apoi, senina, (vorba aia, nici usturoi n-am mincat, nici gura nu-mi miroasea) m-am pus inapoi in pat. IMI ERA FOAME! La fel de senina si de fara printzipuri, m-am dus atza la stocul de cozonac al lui Jambo si am infulecat 2 bucatoaie cit China, Apoi, parca, parca, m-am calmat Pina la 3, cind m-am furisat in bucatarie si am halit vreo 8 biscuiti cu ciocolata
3 kg m-am ingrasat si "foamea" nu ma lasa sa ma opresc din infulecat

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Anamariame, te-am lasat la sfirsit ca speram sa intri cu vesti bune pina "ma mai invirt" eu pe aici.
Sper ca sinteti pe calea cea buna si ca ne vedem la Sovata. Starea Evei nu s-a imbunatatit? Pentru tuse ce-i dai?
Cel mai bine cred ca te-ar sfatui pediatrul.

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

Si eu fac frecvent chestia asta, combinata cu "nu cumpar ACUM asta, mai bine-i cumpar lui Ian aia"

Chiar, voi cum procedati cu copiii la capitolele, "imbracaminte/incaltaminte" si "jucarii". Mie imi reproseaza LUMEA extrem de frecvent ca:
-esti nebuna ca bagi atitia bani in kuru' lui
-e mic si nu pricepe; de ce atita cheltuiala
-de ce nu-i iau -body, de ex- cu 5 lei ca si asa-i ramin mici in 2 luni
-ca jucariile sint mofturi si fite ca "pe vremea mea era nustiucum si ni ce bine sintem acum"
-etc. etc.

Astept si ponturi

Gina lu' Ian
Ian

Nu pot sa te ajut ca LUMEA imi reproseaza la fel si mie

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput