Ghiocei de Martie-Aprilie***255***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Si eu fac frecvent chestia asta, combinata cu "nu cumpar ACUM asta, mai bine-i cumpar lui Ian aia"

Chiar, voi cum procedati cu copiii la capitolele, "imbracaminte/incaltaminte" si "jucarii". Mie imi reproseaza LUMEA extrem de frecvent ca:
-esti nebuna ca bagi atitia bani in kuru' lui
-e mic si nu pricepe; de ce atita cheltuiala
-de ce nu-i iau -body, de ex- cu 5 lei ca si asa-i ramin mici in 2 luni
-ca jucariile sint mofturi si fite ca "pe vremea mea era nustiucum si ni ce bine sintem acum"
-etc. etc.

Astept si ponturi

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Nu pot sa te ajut ca LUMEA imi reproseaza la fel si mie

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Da' nu ti-e deloc frica "ca-l inveti rau" si ca "n-o sa aiba simtul masurii"? Ca o sa aiba "un sistem de valori gresit, axat pe material"?

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

[quote]citat din mesajul lui inapreda

PS. Recunoasteti ca are pe vino-ncoa febletea mea (de Clark, e vorba, nu de Jambo, el e ALEGEEREA, Gable isi poate pastra "per veshnico" titulatura de "feblete fara concurenta" )

Gina lu' Ian
Ian

O, si inca cum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui mireal
Buna,Ne-am luat masina de spalat vase, pt. cine isi doreste merita investitia,e super.Ma saturasem de atata spalat.
Eu imi doresc de-o viata si ma gindesc la ea IN FIECARE ZI DE MAI MULTE ORI PE ZI! Jambo, nu zice ca nu luam; din contra, ma aproba da' ma tot amina de secole! Precizez: nu mi-o doresc cadou de ziua mea sau s-o gasesc sub bradul de Craciun Sau, ba da, ar fi titi s-o gasesc sub brad dar etichetata "Jambo" De care ati luat? Incorporabila au ba?Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom StoppardIan
Si eu imi doresc de ceva vreme.Nu am luat incorporabila ca mi s-au parut cam scumpe si nu am vrut sa mai astept, am vrut sa fie neaparat de 12 seturi sa intre multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

da fetelor, nanuta mea e gravida care e la bucuresti. deocamdata nu stiu daca e bine. sper sa fie...

azi am cautat si eu cizmulite de cauciuc da nu am gasit decat un model cu o captuseala bizara si nu am luat. mai cautam. dar mi se pare ciudat ca voi vorbiti de numere atat de mici la incaltaminte. crina are pantofii pe care ii poarta acum de exemplu marimea 25 iar expadrilele care ii vin fixe 24...pantofiorii de lac de la petrecerea de 1 an erau 22 da i/a purtat doar atunci.

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Magdy,ma bucur ca sunteti acasa, stai si odihneste-te,noi te asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

da fetelor, nanuta mea e gravida care e la bucuresti. deocamdata nu stiu daca e bine. sper sa fie...

sa fie bine.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte o reteta, peste la cuptor cu ciuperci.iei niste peste alb(stiuca, salau, pangasius), il pui intr-o tava, tai niste rosii rondele, le pui deasupra si adaugi niste ciuperci(la conserva sau proaspete),adaugi putina apa si eventual putin suc de rosii, pui condimente si lasi vreo 30 min.Am facut muffin, a iesit bun rau, deja am mancat un sfert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iar i-a urcat febra maica-mii, asta fiindca n-a stat cuminte in pat cat am scos-o pe Sophiphi la plimbare, ca nu mai razbeam cu ea in casa. A promis dna Ficatzel ca trece cand isi termina programul, la 16.
Caaaaat are Crina la picior, Silvia? Tu glumesti, nu?! Sau ii iei pantofi in alt "sistem de referintza"?...Si Phiphi are 20, alea imblanite-i sunt 21. Cizmulitele din America sunt 22 si arata ca un lopatar in ele (ma rog, nu asa arata un cerb lopatar dar imi place cum suna)
Ei, nu-i bai ca se trezeste Maria noaptea, in curand primeste si ea o metoda a plansului controlat si gata stresu'.
Mihaelacg, nu stiu de ce s-a intrerupt asa telefonul, a scos un sunet ca si cum ar fi iesit din retzea si aleluia. Cum a fost la Slobozia?
Ma duc s-o culc pe Phiphi ca-s plina de draci.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:

Da' nu ti-e deloc frica "ca-l inveti rau" si ca "n-o sa aiba simtul masurii"? Ca o sa aiba "un sistem de valori gresit, axat pe material"?

Gina lu' Ian
Ian

Sincer, inca nu m-am gandit serios la pericolele astea...Momentan nu prea sunt aplicabile in functionarea mea ca mama normele etice mai sus mentionate si care sunt foarte adevarate de altfel. Multi imi spun ca unui copil de varsta asta ii este indiferent cu ce e imbracat, cum ii arata camera etc. si ca nu merita sa arunc banii pe lucruri care, pentru el, nu prezinta nicio importanta. Sunt perfect de acord! Insa ce sa fac daca toate lucrurile astea ma fac pe mine fericita?! Stiu, suna si probabil este egocentric, dar zau ca mi se umple sufletul de bucurie cand ii sta bine cu o hainita, cand are un aer ghidus purtand o caciula haioasa, cand o jucarie il face sa chiuie de entuziasm!Desi cred in simtul masurii, in superioritatea spiritualului asupra materialului, inca nu sunt pregatita sa renunt la bucuria asta, oricat de superficiala i-o fi sursa!
In plus, pericolul de a-si pierde simtul masurii apare, zic eu,cand copilul revendica si parintele executa, or, la varsta asta, ei nu cer sa le cumparam un lucru sau altul, insa avem noi placerea de a oferi...( si de a merge la shopping
)

Mergi la inceput

Si eu visez la o masina de spalat vase!( oare unde s-a dus romantismul de altadata?!).Poate s-o puna si sub pomul de Craciun, ca nu ma supar, atata vreme cat isi insuseste si domnia sa ( adica onor consortul) instructiunile de utilizare!

Mergi la inceput