Ghiocei de Martie-Aprilie***255***
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inapreda/inapreda.jpg)
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Nu pot sa te ajut ca LUMEA imi reproseaza la fel si mie ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Da' nu ti-e deloc frica "ca-l inveti rau" si ca "n-o sa aiba simtul masurii"? Ca o sa aiba "un sistem de valori gresit, axat pe material"?
![](icon_smile_big.gif)
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Anaan spune:
[quote]citat din mesajul lui inapreda
PS. Recunoasteti ca are pe vino-ncoa febletea mea (de Clark, e vorba, nu de Jambo, el e ALEGEEREA, Gable isi poate pastra "per veshnico" titulatura de "feblete fara concurenta"
)
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
O, si inca cum!!!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mireal spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
![]() ![]() ![]() ![]() |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi8/silvi8.jpg)
silvi8 spune:
da fetelor, nanuta mea e gravida care e la bucuresti. deocamdata nu stiu daca e bine. sper sa fie...
azi am cautat si eu cizmulite de cauciuc da nu am gasit decat un model cu o captuseala bizara si nu am luat. mai cautam. dar mi se pare ciudat ca voi vorbiti de numere atat de mici la incaltaminte. crina are pantofii pe care ii poarta acum de exemplu marimea 25 iar expadrilele care ii vin fixe 24...pantofiorii de lac de la petrecerea de 1 an erau 22 da i/a purtat doar atunci.
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrisimo28/adrisimo28.jpg)
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvi8 da fetelor, nanuta mea e gravida care e la bucuresti. deocamdata nu stiu daca e bine. sper sa fie... |
![](rugaciune.gif)
![](bubumica.gif)
![](bici.gif)
mireal spune:
Mi-am adus aminte o reteta, peste la cuptor cu ciuperci.iei niste peste alb(stiuca, salau, pangasius), il pui intr-o tava, tai niste rosii rondele, le pui deasupra si adaugi niste ciuperci(la conserva sau proaspete),adaugi putina apa si eventual putin suc de rosii, pui condimente si lasi vreo 30 min.Am facut muffin, a iesit bun rau, deja am mancat un sfert.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ilinca_M_p_/Ilinca_M_p_.jpg)
Ilinca_M. spune:
Iar i-a urcat febra maica-mii, asta fiindca n-a stat cuminte in pat cat am scos-o pe Sophiphi la plimbare, ca nu mai razbeam cu ea in casa. A promis dna Ficatzel ca trece cand isi termina programul, la 16.
Caaaaat are Crina la picior, Silvia? Tu glumesti, nu?! Sau ii iei pantofi in alt "sistem de referintza"?...Si Phiphi are 20, alea imblanite-i sunt 21. Cizmulitele din America sunt 22 si arata ca un lopatar in ele (ma rog, nu asa arata un cerb lopatar dar imi place cum suna)
Ei, nu-i bai ca se trezeste Maria noaptea, in curand primeste si ea o metoda a plansului controlat si gata stresu'.
Mihaelacg, nu stiu de ce s-a intrerupt asa telefonul, a scos un sunet ca si cum ar fi iesit din retzea si aleluia. Cum a fost la Slobozia?
Ma duc s-o culc pe Phiphi ca-s plina de draci.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Da' nu ti-e deloc frica "ca-l inveti rau" si ca "n-o sa aiba simtul masurii"? Ca o sa aiba "un sistem de valori gresit, axat pe material"? ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian |
Sincer, inca nu m-am gandit serios la pericolele astea...Momentan nu prea sunt aplicabile in functionarea mea ca mama normele etice mai sus mentionate
![](japonez.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
In plus, pericolul de a-si pierde simtul masurii apare, zic eu,cand copilul revendica si parintele executa, or, la varsta asta, ei nu cer sa le cumparam un lucru sau altul, insa avem noi placerea de a oferi...( si de a merge la shopping
![](icon_smile_big.gif)
Anaan spune:
Si eu visez la o masina de spalat vase!( oare unde s-a dus romantismul de altadata?!).Poate s-o puna si sub pomul de Craciun, ca nu ma supar, atata vreme cat isi insuseste si domnia sa ( adica onor consortul) instructiunile de utilizare!