Ghiocei de Martie-Aprilie***255***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si eu fac frecvent chestia asta, combinata cu "nu cumpar ACUM asta, mai bine-i cumpar lui Ian aia"

Chiar, voi cum procedati cu copiii la capitolele, "imbracaminte/incaltaminte" si "jucarii". Mie imi reproseaza LUMEA extrem de frecvent ca:
-esti nebuna ca bagi atitia bani in kuru' lui
-e mic si nu pricepe; de ce atita cheltuiala
-de ce nu-i iau -body, de ex- cu 5 lei ca si asa-i ramin mici in 2 luni
-ca jucariile sint mofturi si fite ca "pe vremea mea era nustiucum si ni ce bine sintem acum"
-etc. etc.

Astept si ponturi

Din fericire, eu n-a trebuit sa platesc taxe, dar ma pregatesc sa platesc taxa pentru sustinerea tezei, care-i 3000. Eu convertesc suma asta in lucrusoare pe care as putea sa i le cumpar Guliei si ma iau toate tristetile.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

[/quote]

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Multumim frumos.

PS. Recunoasteti ca are pe vino-ncoa febletea mea (de Clark, e vorba, nu de Jambo, el e ALEGEEREA, Gable isi poate pastra "per veshnico" titulatura de "feblete fara concurenta" )

Novus, da' nu ziceai ca vin la Sovata si Adrisimo si Mihaelacg? Ce s-a intimplat? S-au razgindit?

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, rochia ta de mireasa mi-a placut inca de cand eram cititoriu din umbra...iar poza cu Clark Gable si Vivien Leigh..de poveste!

Daaa am uitat sa zic, poza aceea a fost de nota 10 ca si nunta dealtfel

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Lui Ian nici prin cap nu-i trece; cred ca va mai trece multa apa pe Somes pina i se va parea si lui fani aceasta indeletnicire.
Dea abia astept sa revad vorbareata!
Scuzati,voiam sa zic... VORBARETELE!

Citat:

Merg sa intind rufele pana apare vreo tufata pe aici

Dar inainte de asta vrea sa zic ca mai nou Alexandra repeta o gramada de cuvinte dupa mine, cum poate ea, da' e asa haioasa cum se uita serioasa si zice si ea

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Novus, da' nu ziceai ca vin la Sovata si Adrisimo si Mihaelacg? Ce s-a intimplat? S-au razgindit?

venim insa fara miha

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Da' se dezbraca singur numai cind vrea la apa? Sau, se amuza frecvent, dezbracindu-se? Mie mi se pare super amuzant Gulia asta a ta! Asa, pezevenghi, cumva Da' de ce-i spuneti Gulia? Scuze, daca ai mai explicat.

Noi, mai nou, facem dush da'...tot o ora dureaza. Ian se distreaza de numa' ca are un fel de puzzle pe care-l lipeste si-l asambleaza in fel si chip pe faianta. Am ales varianta dus din...disperare ca nu ma mai puteam spala cind eram singura cu el. Acum, prima data ne spalam impreuna pe dinti (eu la chiuveta, el la bideu ), apoi, intram la dus si-i dau crocsii, el isi vede de ale lui pina ma spal, apoi ne jucam impreuna, il spal si pe el si...gata!

Citat:

Am aparut eu!

Culcat Gulia, dupa o baie de o ora in urma careia parca am fost loviti de inundatii. Mai nou, cand are chef de aventuri nautice, se dezbraca baiatu'( azi a reusit sa-si dea aproape tot jos), se duce in baie si incearca sa escaladeze cada...in curand va si reusi! Vai de amaru' nostru!

Novus, vad ca ai inceput deja sa rezolvi problemele nou aparute...

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Si Ian are 20 acum; cizme i-am luat 21; e loc si pentru un ciorap suplimentar

Citat:

Anaan aveau ceva cizmulite de fetite oare la Deichmann ? ca vreau sa ma opresc la Tg Mures si am vazut ceva dragut pe site dar nu stiu daca le au

Si mai am o dilema : daca acum Alexandra are marimea 20 la pantofi, cizmulitele ce marime ar fi bune pt la iarna ? eu i-as lua 22 pt ca daca ii pun si un ciorap mai gros nu cred ca ii vor fi bune 21, ce ziceti ?

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Nu cunosc detaliile "de culise" dar mi se pare super fain. Intotdeauna mi-am dorit un Chitibus; stiu ca inclusiv in clasa a 12-a o rugam pe mama sa-mi mai faca un frate/o sora

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Noaptea trecuta l-am pus pe fii-meu in patut (n-a mai dormit acolo de la 3 luni) si a dormit 12 ore Eu in schimb am fost trae stresata si nu prea am dormit bine caci ma asteptam sa planga. Tipul n-a plans, i-a placut, asa ca astazi am repetat figura. Sa vedem daca tine...

Si sa va zic si de ce fac toate astea...De maine Chitibus se muta oficial la mine, iar eu va trebui sa am grija de ea o perioada de timp mai mare. Am si mutat-o la scoala de langa noi ca sa-mi fie mai usor. Ma gandeam la inceput sa-i fac camera ei si sa renunt eu la dresing, dar era destul de greu sa impart camera in 2, in ideea in care eu vreau sa ma extind cu dresingul. Nici in living nu puteam sa o culc, asa ca m-am gandit ca ar fi ok sa imparta camera cu David, care este destul de mare. Asta inseamna ca va trebui sa ma mut si eu in dormitor, alaturi de sotior, iar David sa invete sa doarma singurel. Sper sa decurga bine operatiunea.

Olga, mamica lui David iepurasul

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui uali
ca sa va delectati acum, va arat cu ce ma ocup eu in timpul liber...ala putin cat este, dupa ce adoarme fata:)))

http://picasaweb.google.com/olivia.casandra/AranjamenteFlori?authkey=Gv1sRgCPD_9PO14szjAQ#

ce frumoase sunt... eu nu mai mai satur privindu-le

dragastoasa de Dragos

WOOOOOW!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

am primit mesaj de la magdy:" de luni suntem acasa, Maria doarme f mult ziua si noaptea ma tine treaza 3ore. a ajuns la 2100gr. pe net nu stiu cand am sa mai reusesc sa intru caci prefer sa dorm at cand doarme ea.noroc cu mama care se ocupa de gabitzu caci altfel nu stiu ce as face. va pup."

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Merci. I-ai dat si lui Andrei?
Felul asta de mincare tre' musai servit pe loc? Reincalzit mai are farmec?

Tufete, n-ar fi bine sa postam TOATE cea mai rapida si mai reteta pe care o stim? Hai, var rog, ca asa n-am mai fi degraba in pana de idei culinare!

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Cine are chef sa-mi dea si mie pliiiiiiiiiiiz idei cu ce sa mai fac de haleala; da' am nevoie de retete rapide; ceva sa mearga la imensa noastra familie in totalitatea ei

PS. Daca se poate fara cartofi si paste

Gina lu' Ian
Ian

Ina, voila: http://www.mondocucina.ro/content/Pui-cu-mozzarella-si-rosii-cherry-in-sos-de-lime.aspx

Aia zic sa prajesti puiul, dar eu l-am pus la cuptor si a fost foarte bun!

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput